geçmiş olsun dostum.hayırdır nası oldu nerde oldu yaa
geçmiş olsun dostum.hayırdır nası oldu nerde oldu yaa
abi gidiş geliş yolda hızlı bi şekilde gidiyordum (bu konuda yalan söyleyemem hızlıydım..) sağa doğru viraj vardı adam benim sağ tarafıma park etmek amacıyla direk karşımdan geliyordu bende elimden geldiğince kurtarmaya çalıştım ama herif durunca ön çamurluktan başlayarak arkaya kadar sildim arabayı..
arabanın ön çamurluğu 2 kapısı jant kapakları dağıldı.
motorunda egzosu borusuyla koptu arka fren parçalandı motor bloğu hasarlı ama kırık değil ön takım yamuk kafa granaj far gitti dahası vardır ama tam göremedim motoru.
bana gelınce sağ ayağım arabayla motor arasına sıkıştı ayak baş parmağım ve onun yanındakı parmağın tırnakları çıktı ama kopmadı en ufak iki parmak kırık ve bol bol ezik..
motorun arabanın içindeki resmi..
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
geçmiş olsun kardeş.biraz daha dikkat amann...
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
murat kardeşim geçmiş olsun üzüldüm hem sana hem motora daha yeni toplamıştın ya umarım bir an önce iyileşirsin çok geçmiş olsun
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
cok büyük gecmiş olsun kardeşim herşeyden önce can sagligi inşallah bu son kazan olur
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
tekrar çok geçmiş olsun kardeşim ya baya kötü gözüküyor
çok sağol kardeşim....
walla gecmıs olsun murat kanka .ama o hızlı wurmaya motor ıyı dayanmıs kopmamıs patlamamıs şasesi we blogu falan
hey apachecıler nerdesınız ya gelsenıze suraya
Rüzğarı_hissSet
motor bloğu baya hasarlı ama çatlamamış nasıl olduysa kaza ciddi gerçekten ama nasıl bu kadar kolay kurtuldum anlamadım ayakkabım bile patlamış ve ayakkabımda kırmızı boya var arabanın boyası çıkmış
şuan iyiyim şükür hakan abi (sakinşeytan) geldi dün misafirim oldu muhabbet ettik baya sanırım motoru o alacak benden..
Murat bugün motoru gördüm Aydın ustanın yerinde. Harbiden sağlam girmişsin ve iyi kurtulmuşsun valla. Verilmiş sadakan varmış. Tekrardan geçmiş olsun.
Sakin Şeytan bak Aydın motor 160cc ye yükseltiyormuş apacheleri belki seni biraz keser.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
murat bi bakim dedim umarım biraz daha iyisin inşallah
sağol kardeşim iyiyim
engin abi motorum napıyo ??
Allah beterinden cümlemizi korusun......
Çok büyük geçmiş olsun tabiki bu arada.
kanka muro 160 lık ne zaman gelecekmıs sor bakem bı aydın ustaya parcaları geldıne gore
Rüzğarı_hissSet
gecmiş olsun kardes motoru boşver cana gelmesim yeterki
çok teşekkürler....
soru var mı
dostum o belli değil ya
bugün arkadaşımın biri Aydın ustaya gitmiş bi Apache kullanıcısının motoruna 160 cc takmışlar..
sonuç;
oldukça fazla bir güç oldukça fazla kuvvet....
çok fena bi uygulama olmuş düzde hiç zorlanmadan 130-135 km hıza çıkmış galiba söylenenler gibi 17-18 hp gibi bi güce sahip debriyajla oynamadan sadece gaz vererek tekere kalkıyormuş ve İstanbulda olanlar bilirler otosan rampası denilen bi yol var Altunzade'ye gelmeden önce avrupa yakasına giden D-100 karayolu.. neyse çok uzattım 120 km ile çıkmış orda bi çok motor 90-100 km hızla çıkabiliyor en fazla..
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)