Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Progressive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar,

en sonunda ben de apache sahibi oldum

sari rengini tercih ettim
    hayırlı olsun...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    selamlar,

hayırlı olsun, ataşehirin neresinden??
    TRANSALP XL700

konu ölmüş hayırdır herkes sattıda bir ben mi kaldım

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı sesi iyice bir dinle sekronize mi anlamasanda dinle satıcı dökülür zaten hemen km orjinal mi diye anlamak için bastığı yere bak aşınma nasıl gittiğinde motor çalışıyorsa kıllan bir stop edp tekrar çalıştır marş motorunda sıyırma falan olabilir aman dikkat grenaj bağlantı yerlerine bak çatlak patlak tırnaklarda ezik kırık yada vidalarda aşınma varsa belliki sökülüp işlem görmüş varyatör içinde bişey vardı ama aklıma gelmedi birde lastik tarihlerine bak
    ha birde kronik sorunu var mı araştır derim istanbulda olsam beraber gider inciğini çinciğini araştırırdık
    Tpik Ölü ya Millet yok piyasada Tmm hacı yaparım dediklerini .. Aslına bakarsan değişklk olsun dıye gıdıp bakıcam o kdr yoksa kafamda Motorumu verme dusuncesı yok ..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun, ataşehirin neresinden??
    evet evet ataşehirin neresindesin??

Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tpik Ölü ya Millet yok piyasada Tmm hacı yaparım dediklerini .. Aslına bakarsan değişklk olsun dıye gıdıp bakıcam o kdr yoksa kafamda Motorumu verme dusuncesı yok ..
    olsun hacı önemli noktalar hem belki bir gören olur diyede yazdım maksat yardımcı olmak vatandaş anlamıyor diye garibime kakalıyorlar adamın aylık zaten 3 kuruş oda sanayide kiölüden g*t isticek üstalara gidiyorküfür etcem artık 3 bine koyduk arayan soran bile yok bedava veriyom desem üstüne ne kadar istiyon dicekler herhalde kimin gözü kaldıysa yada büyü yaptıysa anlamadım ya kafamda ekmek böldürcem

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Gittim baKtım motora .. Ustaya götürdük motorları .. Adam 2sinide okey verdi .. Bnm makıneyıde begendıler .. Anlaştık sayılır çocuk yarın satışları verelim diyor .. Bi pürüz çıkmazsa Yarından sonra Gilera Runner vxr 200 sahibi olacam .. Makine değişik bişey .. Bastımmı götü başı atıyo Kafa yapıyo .. Aslında binmek için değil satıp tekrar apache alıp Kâr etmek için alıcam alırsamda .. Sizinde önerilerinizi alayım dedim .. 2. eli güçlümü tek kafama takılan noktası bu ..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400

Gittim baKtım motora .. Ustaya götürdük motorları .. Adam 2sinide okey verdi .. Bnm makıneyıde begendıler .. Anlaştık sayılır çocuk yarın satışları verelim diyor .. Bi pürüz çıkmazsa Yarından sonra Gilera Runner vxr 200 sahibi olacam .. Makine değişik bişey .. Bastımmı götü başı atıyo Kafa yapıyo .. Aslında binmek için değil satıp tekrar apache alıp Kâr etmek için alıcam alırsamda .. Sizinde önerilerinizi alayım dedim .. 2. eli güçlümü tek kafama takılan noktası bu ..
    bildiğim kadarıyla italyan malı ama hiç kullanan görmedim bursada scootercı abilerimde hiç kullanmadı nedir ne değildir hiç bilmiyorum

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bildiğim kadarıyla italyan malı ama hiç kullanan görmedim bursada scootercı abilerimde hiç kullanmadı nedir ne değildir hiç bilmiyorum
    Evet italyan .. değişik bi makine .. bastınmı uzuyo nazlanmadan .. hoşuma gitti ama bnm için önemlı olan 2. eli olsun .. gideri varsa her türlü alrım bunu ..

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Evet italyan .. değişik bi makine .. bastınmı uzuyo nazlanmadan .. hoşuma gitti ama bnm için önemlı olan 2. eli olsun .. gideri varsa her türlü alrım bunu ..
    Gideri apacheden fazladir heralde.. üste para veriyormusun..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gideri apacheden fazladir heralde.. üste para veriyormusun..
    3750ye bnm makıneyı saydım .. 150 lıra verecem .. KAfamdakı tek soru işte gideri varsa Dusunmeden alırım .. DAha temiz ve ekstralı bi apache için Sadece .. Sahibindende 5binden asagı satan yok .. 4500e bile versem yine hem apache alcak para hemde üste para kalır ..

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fiyatı ne onun? fiyatı abartı değilse istanbulda runner manyakları var sırf teker yapmak için alırlar.. istanbulda pazarı olan bi motor runner. ama hastasını bulmak lazım apache gibi güncel bi motor değil tanınma oranı apache kadar bile değil. onu motorcular tanır gerçek motorcular. o motorculardanda çok fazla olmadığından ancak onlardan birini bulduğunda ona satarsın runneri. ama dediğim gibi bu makine mz gibi kafa dikiyo sahipleride hep adranelincidir bu motorun naptığını iyi bilirler ve o huylarından yararlanırlar o yüzden alacağın motoru iyi kontrol ettir en önemlisi ön takıma iyi bak amasör vs.. çünkü o teker çok inip kalkmıştır..

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatı ne onun? fiyatı abartı değilse istanbulda runner manyakları var sırf teker yapmak için alırlar.. istanbulda pazarı olan bi motor runner. ama hastasını bulmak lazım apache gibi güncel bi motor değil tanınma oranı apache kadar bile değil. onu motorcular tanır gerçek motorcular. o motorculardanda çok fazla olmadığından ancak onlardan birini bulduğunda ona satarsın runneri. ama dediğim gibi bu makine mz gibi kafa dikiyo sahipleride hep adranelincidir bu motorun naptığını iyi bilirler ve o huylarından yararlanırlar o yüzden alacağın motoru iyi kontrol ettir en önemlisi ön takıma iyi bak amasör vs.. çünkü o teker çok inip kalkmıştır..
    aBi kontrol ettırmesıne ettıremde 50 lıra ona 80 lıra satısa verecem .. tanıdık usta olsa barı oda yok .. KAfam allak bullak oldu valla ..

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla biz nekadar anlasakda kullanıp bindiğimiz bi motor değil hem insan motor alma hevesine gözü kör oluyo önündeki çiziği bile bazen göremiyo. ben 50liraya kıydım bakıtıp aldım kendimde baktım ama dediğim gibi ben bişey göremedim ama usta yere yatıp altına bile baktı fren balatalarından tut amasör keçesinden tut makineyle elektrik sistemini akünün voltajından şarj edişine vs vs herşeye baktı allahı var. bizim bakmamız bu şekilde olmaz başına istemeden belada sardırabiliriz...

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla biz nekadar anlasakda kullanıp bindiğimiz bi motor değil hem insan motor alma hevesine gözü kör oluyo önündeki çiziği bile bazen göremiyo. ben 50liraya kıydım bakıtıp aldım kendimde baktım ama dediğim gibi ben bişey göremedim ama usta yere yatıp altına bile baktı fren balatalarından tut amasör keçesinden tut makineyle elektrik sistemini akünün voltajından şarj edişine vs vs herşeye baktı allahı var. bizim bakmamız bu şekilde olmaz başına istemeden belada sardırabiliriz...
    Haklısında .. Ben alsamda en kısa sürede satacam .. sıkıntı şuki satarken adam böyle ince eler sık dokursa ve bnm bılmedıgım problemler çıkarsa .. tabi 2.el durumu da var xD

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------

Diyorum ki . . En iyisi Bayram sonuna kadar Vakit isteyip Tokata döneyim .. Ztn dönüşte Paralı gelicem büyük ihtimalle .. O zmn Alır götürür gösteririm ince eleyip sık dokuruz .. Değerse aLırım yoksa Hiç bulaşmam .. Şimdilk en mantıklısı bu Gibi duruyor Yoksa aCele edip Elde patlama riski var ..

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    valla benim fikrimi soracak olursan 300 500 kar için hiç bulaşma bide tam tersini bir düşün motorun bir sorunu varsa biyerede göstermiyosun ya satamazsan veya istediğin fiyata satamazsan al başına bela
    apache iyidir vazgeç bu sevdadan ENES

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla benim fikrimi soracak olursan 300 500 kar için hiç bulaşma bide tam tersini bir düşün motorun bir sorunu varsa biyerede göstermiyosun ya satamazsan veya istediğin fiyata satamazsan al başına bela
    apache iyidir vazgeç bu sevdadan ENES
    Haklısın hacı .. Bekleticem bayram sonu döndüğümde Check up a sokacam motoru .. Alınabilir derse usta Alacam yoksa uğraşmam .. Aynen öyle .. KAz geLcek yerden tavuk esirgemioz derken Evdeki bulgurdan olmaya gerek yok .. onun ustası Benım motora tam not verdi cocuk içine düşecekti her türlü koşar peşimden ..

Enes direksiyon bağlantısının olduğu yer gözüküyor mu oraya bir bak madem teker çok yapıyorlarsa oradaki kaynaklar sağlam mı çatlak vs var mı şasesini br araştır çelik tüp şase mi aliminyum mu eğer aliminyumsa tamir olmaz kesinlikle olur diyen ustayada sakın kanma amortisör keçelerine bak yağ kaçağı var mı birde orta sehpa varsa ona al biraz uzağa gittik ve hem önden hemde arkadan bak eğer tekerler aynı hızadaysa büyük ihtimalle sorun yoktur ama işte satma işi bana biraz şans gibi geldi beni örnek al eğer dersen ki benim gibi önemli değil satılmasada olur atarım bir kenara o zaman düşünme al (bende o duruma geldim çünkü)

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selamlar,

hayırlı uğurlu olsun
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Progressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet evet ataşehirin neresindesin??
    kayisdagi mahallesindeyim, buralarda bir iki tane daha apache goruyorum, yoksa siz misiniz ??

bu arada tesekkurler hayir dilekleriniz icin, bu aksam kanlicaya dogru yol alip geldim, su an memnunum motordan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler