Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    atillapasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS apache...
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam .. İkeanın neresınde olacaz .. Ben bu şile otobanından çıkınca buyaka önünden ikeanın ora varya .. oraya gittim sadece :D bi tel ver bana olmazsa orda ararım ..
    enes 0536 411 70 07 bu numaradan bana ulaşabilirsin. yusuf geliyomusun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    542 589 79 09 benim tel...
    Eyw Tamamdır .. Dünden beri yağmur altında motor gıdıp onla ugrasıyım bıraz .. Gelirim snrada erkenden .. Hadin görüşürz ..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    536 411 70 07 atilla abi

Motosikleti
    TVS apache...
    Tamam .. İkeanın neresınde olacaz .. Ben bu şile otobanından çıkınca buyaka önünden ikeanın ora varya .. oraya gittim sadece :D bi tel ver bana olmazsa orda ararım ..
    enes 0536 411 70 07 bu numaradan bana ulaşabilirsin. yusuf geliyomusun.

ben eve döndüm. güzel bi kahvaltıydı muhabbet 10numaraydı..bidahakine katılımların daha fazla olması dileğiyle... enes fotoları atarsın artık

Motosikleti
    TVS apache...
    . YUSUUUUUUFFFFFF DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM...
    . çok güzel oldu. nefis bi kahvaltıydı. nihatın motoru gördük. nefis bişey. darısı başımıza. kobrayı verdi ama yerine anakonda almış. daha iri ve sesi fena resmen gürlüyo m akine.
    . enes'le tanıştık. motor hastası çıktı. gözü yükseklerde. biras sakin ol enes cc büyütme konusunda. bence apache senin için yeterli. lastikleri değiştir ama.
    . beykoz korusu çok güzeldi. orman havası mis. ciğerlerimiz bayram etti. hava gayet güzeldi. bu mevsimde bundan iyisi bulunmaz.
    . yeni organizasyonlarda buluşuruz inşallah.

ben yağ değişimine girişiyorum şimdi bide yıkıyım motoru.sonra görüşürüz. atilla abi muhabbetin için teşekkürler.

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı atillapasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    . YUSUUUUUUFFFFFF DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM...
    . çok güzel oldu. nefis bi kahvaltıydı. nihatın motoru gördük. nefis bişey. darısı başımıza. kobrayı verdi ama yerine anakonda almış. daha iri ve sesi fena resmen gürlüyo m akine.
    . enes'le tanıştık. motor hastası çıktı. gözü yükseklerde. biras sakin ol enes cc büyütme konusunda. bence apache senin için yeterli. lastikleri değiştir ama.
    . beykoz korusu çok güzeldi. orman havası mis. ciğerlerimiz bayram etti. hava gayet güzeldi. bu mevsimde bundan iyisi bulunmaz.
    . yeni organizasyonlarda buluşuruz inşallah.

Vayt benden önce geLmişsiniz eve :D Harika bi kahvaltıydı .. Her ne kadar 3 kişide olsak koca istanbul ekipten Muhabbet ve ortam 10 numaraydı .. Atilla Ve Nihat abi gibi 2 değerli insanı yakından tanıdım Mutluyum .. Atilla Abinin Müstakbel İnazuması Şimdiden hayırlı olsun , gözleri Resmen o motor artık benım diyodu lafını ederken :D Nihat abinin Anakonda Süper Bi makine .. Aletin sesini ve kalıbını gören bilmese kesinlikle 600 lük sanabilir .. Denedim Saat gibi Allah Hayırlı uğurlu etsin tekrar .. Atilla abicim benımki şimdilik hayal Zaten .. DAha uzun yıllar var ama motora gönül verdim bi kere işte Dediğin gibi Lastikleri en kısa zmnda değişcem deminde göt attı yine ufak bi su birkntısı yuzunden :D sıkıldım artık .. 8bin km dir o lastiklerle yan bile yatmadım ama bi olursa sağlam kaza olcak Allah korusun Sizlerle tanışmak çok güzeldi .. Tekrar tekrar Teşekkür ediyorum . . Daha nice Buluşmalar dileğyle .. Bu arada Atilla abi Bildiğin NaVigasyon :D Adres sormak isteyen arayıp sorsun Nokta atış yapıyor p Haa REsimler geliyor Birazdan

Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben eve döndüm. güzel bi kahvaltıydı muhabbet 10numaraydı..bidahakine katılımların daha fazla olması dileğiyle... enes fotoları atarsın artık

GEliyor (:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

BeyKoz Korusu - Kahvaltı ..

atillapasa - AtiLLa Abi
    çelikatlı - Nihat abi
    Ve Ben .. (:

M.balibey ve kartalizma07 bunu beğendiler.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400

Motosikleti
    TVS apache...
    inazumacılara yazdım. ilgilenen olur diye bilgi amaçlı burayada taşıdım. 250 cc düşünenlere arz olunur.

merhaba arkadaşlar. suzuki yetkililerininde bu gecikmeden dolayı madur olduğu aşikar. kim motor getirip satıp para kazanmak istemez. bu adamların işi motor satmak. gelmeyince naapsınlar. onlar eminim bizden çok istiyorlardır.

bazı arkadaşlar motoru türkiyede deneyecekler. kronik sorun varmı bakacaklar düşüncelerine katılmıyorum. suzuki kalitede ülke ayırmaz bance. arge diye bişey var. teknoloji diye bişey var. adamlar malı daha üretmeden nekadar ömrü olacak hesaplıyolar. üzerindeki boyayı bile kimbilir nekadar testten geçirip onaylıyolar. bukadar para harca yatırım yap ya tutarsa olacakmı o diye para harcanmaz. bu adamlar ilk defa motor yapmıyolar. sym nin wolf modeli gibi. sorun olsada ufak tefek şeylerdir. baş arıtmaz.

yedek parça sıkıntısı için bişey diyemem. ne kadar satılırsa ona göre parça siparişi verilir. yedek parçayı getirip rafta bekletmeninde bi maliyeti var. bazıları neden yedek parça pahalı diyorya. onlara diyorum. parçanın rafta beklemesi paradır. hemde baya maliyetlidir. çok satarsa parça sıkıntısı olmaz. en azından istanbul için olmaz. çünkü sadece istanbulda türkiye genelinin üçte biri kadar satış yapılıyor.

250 cc sınıfında olan açıktan dolayı her marka diğer markaların hitap etmediği kendi şahsına münasır makina yapıyolar.cbr tek silindir R olarak tek. sym wolf naked tek silindir olarak tek. ninja ve hs rakip kendi sınıfında.kaliteleri farklı. suzuki R sınıfı dolu olduğundan daha iri iki kişilik gezi motoru yapmış. diğer markaların hiç biri bu ihtiyacı tam olarak karşılamıyor. uzun yolda hiçbiri inazumanın vereceği konforu vermez.yamaha ne yapacak derseniz bence yamahada inazuma tarzı veya tur motoru tarzında iki silindir bi makina yapacak.

sonuç olarak sınıfında muadili olmayan. kalitesini ispatlamış. inazuma 10.000 tl nin altında olursa çok ama çok satar. nezaman gelirse gelsin. çünki bu sınıfta rakibi yok.
    EneS_Turker ve kartalizma07 bunu beğendiler.

ysfist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 xt660z TENERE
    ATILLA ABIII kulağımı cinlattin valla :-)

Süper kahvaltı olmus çok şey kacirmisim.. bi daha olursa 3 olsun.
    Enes tanışmak bidahaki etkinliğe nasipmis.

Nihat abi yeni yilanin zehirrr.. kaclik abi o :-D:-D güle güle kullan abi alet süper. Darısı atila abiyle Bana insaallah... bi verey im benim sarıyı :-):-)

Semaver içime oturdu bu arada çok fena :-):-)

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı ysfist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ATILLA ABIII kulağımı cinlattin valla :-)

Süper kahvaltı olmus çok şey kacirmisim.. bi daha olursa 3 olsun.
    Enes tanışmak bidahaki etkinliğe nasipmis.

Nihat abi yeni yilanin zehirrr.. kaclik abi o :-D:-D güle güle kullan abi alet süper. Darısı atila abiyle Bana insaallah... bi verey im benim sarıyı :-):-)

Semaver içime oturdu bu arada çok fena :-):-)
    Nasip kardeşim inşallah .. Nerde etkınlk ben ordaym gelirim dedimmi bitti Hava öyle güzeldiki ne yazın bunaltıcılıgı ne soğuk .. İStesen olmaz öyle bi güzellik .. Şansımız varmış O 2. Semaver Yusuf .. 1 tane kesmedi :D

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    arkadaşlar gezi süper olmuş keşke gelseydim ama hesapta olmayan işler çıkınca mecburen gelemedim kusura bakmayın arkadaşlar ama bidahakine inşallah gelmeye çalışacam
    nihat makinende MAŞALLAH 10 numara

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    biraz önce ışıkta durduğumda motor stop etmeye başladı, basıyorum marşa çalışıyo ama rolanti düşüyo stop ediyo. ne olduğunu anlamadım attım elimi rolanti vidasına, çeviriyorum hareket yok,
    açsamda aynı kapatsamda rolanti tutmadı bi müddet. sonra düzeldi tekrar durduğumda rolanti yükseldi bidaha ayarladım sonra eve geldim stop ettim
    acaba neden yaptı, beyinden mi kaynaklandı ???
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz önce ışıkta durduğumda motor stop etmeye başladı, basıyorum marşa çalışıyo ama rolanti düşüyo stop ediyo. ne olduğunu anlamadım attım elimi rolanti vidasına, çeviriyorum hareket yok,
    açsamda aynı kapatsamda rolanti tutmadı bi müddet. sonra düzeldi tekrar durduğumda rolanti yükseldi bidaha ayarladım sonra eve geldim stop ettim
    acaba neden yaptı, beyinden mi kaynaklandı ???
    bendede bir ara yapmıştı sonra kendi kendine düzeldi
    kartalizma07 bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Şu dün bana takas teklif Eden Gilera Runner Vxr 200 ün sahibiyle yarın bi konuşcam buluşup .. Bakıım makine sağlamsa Kâr amaçlı alıp satarım .. Tutkunu baya çokmuş araştırdımda ..

Şu dün bana takas teklif Eden Gilera Runner Vxr 200 ün sahibiyle yarın bi konuşcam buluşup .. Bakıım makine sağlamsa Kâr amaçlı alıp satarım .. Tutkunu baya çokmuş araştırdımda ..
    hacı sesi iyice bir dinle sekronize mi anlamasanda dinle satıcı dökülür zaten hemen km orjinal mi diye anlamak için bastığı yere bak aşınma nasıl gittiğinde motor çalışıyorsa kıllan bir stop edp tekrar çalıştır marş motorunda sıyırma falan olabilir aman dikkat grenaj bağlantı yerlerine bak çatlak patlak tırnaklarda ezik kırık yada vidalarda aşınma varsa belliki sökülüp işlem görmüş varyatör içinde bişey vardı ama aklıma gelmedi birde lastik tarihlerine bak
    ha birde kronik sorunu var mı araştır derim istanbulda olsam beraber gider inciğini çinciğini araştırırdık

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    günaydın arkadaşlşar...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

günaydın arkadaşlar....

Progressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    selamlar,

en sonunda ben de apache sahibi oldum

sari rengini tercih ettim

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı Progressive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar,

en sonunda ben de apache sahibi oldum

sari rengini tercih ettim
    allah kaza bela vermesin...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler