Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yüzde doksan gevşek kalmıştır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İlana sabah 3 mesaj gelmiş hepside yüksek cc motorlar takas istiyo .. Sanki bnm üste verecek param varmış gibi :D Daha lastık değişemiom anasını satım :D neyse eğlenceli olacağa benzıyo dur bakam dha 30 kişi görmüş ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Hava iyice bozdu şuan için yağmur olmasada .. İnş yarın Öğlene kdr yağmaz .. :/
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Benim ilana 250 kişi baktı. 2 favori yapılmış 1 tane cbr 954 takası teklifi geldi arayan yok 3. Günde bakalım... illa alıcı çıkacaktır mal ortada
Yağmurda başLadı hayırlı ugurlu oLsun .. Ne güzel dolaşcaktım sahilde giyindim ettim Bi baktım yağmur .. geri girdim yurda :D
şimdi yağsın ben gelince yağmasın...
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)