TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Ekim 2012, 00:50
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
vites kolunuda sök ... etrafına bak başka civata varmı..
abi iki tane vida var onlar dönmüyor kafa bozulcak yada kopacak diye korkuyorum sanki kaynamışlar ne yapmak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
bende isterim takas üste 1500 2000 civarı mesela, sonra vazgeçiyorum çok yakar onlar diye
takas teklifi geliyor mu bana hiç gelmiyorda
Reklamlar
-
18 Ekim 2012, 01:04
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi iki tane vida var onlar dönmüyor kafa bozulcak yada kopacak diye korkuyorum sanki kaynamışlar ne yapmak lazım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
takas teklifi geliyor mu bana hiç gelmiyorda
yok teklif, aklıma yatan yada kafamdaki kurgu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
prohel marka mont nasılsır? 170tl ye bıraktı alsammı acaba, 4 mevsim, su geçirmez yanmaz vs
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
18 Ekim 2012, 01:09
Gökbörü adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar...
Pazartesi günü motosikletimin 5500 bakımı için servise girmiştim. Uzun süredir motosikletimden ses geliyordu, bunu servise sorduğunda "Kranktan olabilir ama tam olarakta emin değiliz" dediler.
Motordan gelen ses şıngırdama şeklinde. Daha da açıklamam gerekirse metal bir kutunun içine vida koyup salladığınızda çıkan sesle aynı ses.
Motordan gelen bu ses 1500-2000 km'de iken başladı. O zamanlar çok aşırı bir ses yoktu. 120 km hıza çok rahat bir şekilde çıkabiliyordum.
Ses gelmeye başladıktan sonra motorda meydana gelen değişiklikler:
- Yokuşta, kalkışlarda ve ani yüklendiğimde bu sesleri duymaya başladım.
- 95 km'den sonra ve 7000 devirin üzerine çıktığımda bu sesleri duyuyorum.
- Rölantide çalışırken gaz verdiğimde veya normal çalışmasında bu sesi duamıyorum.
- İlk zamanlar 120 km'ye çok rahatlıkla çıkabiliyor ikin şimdi 105 km zor görüyorum.
- Yakıt tüketimi biraz arttı.
Bu problemler gerçekten krak problemi olabilirmi daha basit bir problem mi ?
mehmet hocam sen bi ara servis soruyordun nedir vaziyet kuşadası'nda ki servise gittin mi hiç ?
ne imzası beaaa
-
18 Ekim 2012, 01:24
yok teklif, aklıma yatan yada kafamdaki kurgu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
prohel marka mont nasılsır? 170tl ye bıraktı alsammı acaba, 4 mevsim, su geçirmez yanmaz vs
mutlaka yağmurlukta al benim gibi olma korumlarıda ce onaylı olsun yoksa diğerler bir işe yaramıyor bunlar varsa iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
Gökbörü adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar...
Pazartesi günü motosikletimin 5500 bakımı için servise girmiştim. Uzun süredir motosikletimden ses geliyordu, bunu servise sorduğunda "Kranktan olabilir ama tam olarakta emin değiliz" dediler.
Motordan gelen ses şıngırdama şeklinde. Daha da açıklamam gerekirse metal bir kutunun içine vida koyup salladığınızda çıkan sesle aynı ses.
Motordan gelen bu ses 1500-2000 km'de iken başladı. O zamanlar çok aşırı bir ses yoktu. 120 km hıza çok rahat bir şekilde çıkabiliyordum.
Ses gelmeye başladıktan sonra motorda meydana gelen değişiklikler:
- Yokuşta, kalkışlarda ve ani yüklendiğimde bu sesleri duymaya başladım.
- 95 km'den sonra ve 7000 devirin üzerine çıktığımda bu sesleri duyuyorum.
- Rölantide çalışırken gaz verdiğimde veya normal çalışmasında bu sesi duamıyorum.
- İlk zamanlar 120 km'ye çok rahatlıkla çıkabiliyor ikin şimdi 105 km zor görüyorum.
- Yakıt tüketimi biraz arttı.
Bu problemler gerçekten krak problemi olabilirmi daha basit bir problem mi ?
yağ ne kullanıyorsunuz sübap sesi yağdanda oluyor 10w40 kullanırken şakır şakır çalıırdı şimd 15w50 kullanıyorum sorun yok
-
18 Ekim 2012, 01:57
mutlaka yağmurlukta al benim gibi olma korumlarıda ce onaylı olsun yoksa diğerler bir işe yaramıyor bunlar varsa iyidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
yağmurluk gerekmez herhalde, detaylarını bilmiyorum
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
18 Ekim 2012, 02:00
yağ ne kullanıyorsunuz sübap sesi yağdanda oluyor 10w40 kullanırken şakır şakır çalıırdı şimd 15w50 kullanıyorum sorun yok
kendini kandırıyorsun hacı işte öyle yaparak..yarın birgün o kalın yağla bile aynı sesi duyacaksın ki o zaman ince yağ koyduğunda kıyamet kopacak sesten
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
18 Ekim 2012, 02:53
bu orjinal koruma demirini elde mi yapmışlar anlamadım acayip yamuk kaynakçı kaç para verdin buna dedi dedim orjinal abi la bunlarda bizden beter cimriymiş dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
sedat_57 adlı üyeden alıntı
kendini kandırıyorsun hacı işte öyle yaparak..yarın birgün o kalın yağla bile aynı sesi duyacaksın ki o zaman ince yağ koyduğunda kıyamet kopacak sesten
burda havalar 35 derece hala 10w40la gezmek işkence oluyor ondan kalına geçtim hava soğusun yine 10w40a geçicem sesten yana şkayetim yok arkadaşa tavsiye olsun diye yazdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
yağmurluk gerekmez herhalde, detaylarını bilmiyorum
10 dk sonra su geçiriyor hepsi
-
18 Ekim 2012, 04:23
Ben zamaninda o sibop sesiyle kafayi bozdum ama her apachede var ve cozumu yok zamala o sikirtiya alisiosun. Ben yaz ayinda kaskin vizörü kapali gezdigimi bilirim o nalet sesi duymiyim diye yazin deliriyor cunku
-
18 Ekim 2012, 06:33
blade17xxx adlı üyeden alıntı
Ben zamaninda o sibop sesiyle kafayi bozdum ama her apachede var ve cozumu yok zamala o sikirtiya alisiosun. Ben yaz ayinda kaskin vizörü kapali gezdigimi bilirim o nalet sesi duymiyim diye yazin deliriyor cunku
full face kaskta hep kapalı gezerim ben en azından böcek ve tozdan koruyor tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:35 ----------
günaydın millet schamrık nerelerdesin soracaklarım vardı av köpeği eğitimi konusunda
-
18 Ekim 2012, 07:54
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
18 Ekim 2012, 08:03
yahu mübarekler bu saatte hiçmi uyumazsınız siz hadi bu gün beni düğünüm var siz niye ayaktasınız
-
18 Ekim 2012, 08:07
yahu mübarekler bu saatte hiçmi uyumazsınız siz
hadi bu gün beni düğünüm var siz niye ayaktasınız
ybr 250 ha.. yürü be koçom... ben istesemde yatamıyorum be paşa...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
18 Ekim 2012, 08:10
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ybr 250 ha.. yürü be koçom... ben istesemde yatamıyorum be paşa...
bende ne dün gece uyuyabildim terhis olurken bile böyle olmadım geceden vurdum kafayı yattım ama bu başka bişey..evleniyom sanki...Evlensemde eminim bu kadar olmaz..
-
18 Ekim 2012, 08:16
yahu mübarekler bu saatte hiçmi uyumazsınız siz
hadi bu gün beni düğünüm var siz niye ayaktasınız
ölünce zaten istemediğimiz kadar uyuyucaz mezarda bari burda uyanık kalıp tadını çıkaralımbende alışkanlık harbiyeye girmek istedim boyun kısa dediler almadılar o günlerden beri böylehayırlı olsun bu arada yanlış anlamadım umarım
-
18 Ekim 2012, 08:20
bende ne dün gece uyuyabildim terhis olurken bile böyle olmadım geceden vurdum kafayı yattım ama bu başka bişey..evleniyom sanki...Evlensemde eminim bu kadar olmaz..
yürü be paşa... lastiğini yak ruhunu değil...
-
18 Ekim 2012, 08:28
ölünce zaten istemediğimiz kadar uyuyucaz mezarda bari burda uyanık kalıp tadını çıkaralım
bende alışkanlık harbiyeye girmek istedim boyun kısa dediler almadılar o günlerden beri böyle
hayırlı olsun bu arada yanlış anlamadım umarım
doğru anladında bakalım alıp eve getirmeden hiçbişey kesin değil hacı.. bursa plaka ne kadar tutuyor sigorta..
-
18 Ekim 2012, 08:36
sedat yüzdün yüzdün kuyruna....
-
18 Ekim 2012, 10:06
-
18 Ekim 2012, 10:20
Öncelikle hepinize günaydın arkadaşlar....
Yağ serviste Repsol koyuyorlar. Ama 10w40 yoksa 15w50 mi koydular bilmiyorum.
Bugün sabah biraz yüklendim motosiklete gayet iyidi o ses çıkmadı. Performansıda fena değildi. Galiba yağdan kaynaklandı. Bodrumdaki servis hangi yağdan koydu bilmiyorum, belki o yağdan kaynaklı olabilir.
BROICER adlı üyeden alıntı
mehmet hocam sen bi ara servis soruyordun
nedir vaziyet kuşadası'nda ki servise gittin mi hiç ?
Kuşadası daha nasip olmadı. 500kmde Marmaris servisine, 2500 de Bodrumdaki servise, 5500 de tekrar marmarise gittim. Kuşadasına daha nasip olmadı
-
18 Ekim 2012, 13:46
Millet slmlar bugün yola çıkıcam ant.dan dalaman a geze geze gidiceğim kaş ta duraklama yaparım . Yol üstü apaçili arkaşlar var ise görüşebilirz veya katılmak isteyn olursa beklrim kamp yaparak gezicrm önümüzdeki günlerde hava mis gibi sıkntı yok. Antalyada can motordan başka servis ağı varmı acaba o da olmadı kaş veya diğr illerde ufak bir bakıma girmek lazımda h.günler herkese.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler