kankalar kobrayı yeni sahibine teslim ettim hyo yu teslim aldım alır almaz bi otobana çıktım denedim beğendim yeni kobrayı..
yok benim sorum şu acaba servis mi az yağ koyuyor 50-100ccye kada hadi normal %10 u geçmemek kaydıyla normal kabul ediliyor zaten eğer servis az yağ koyduysa o kadar aşınmayla yağ yakmasına şükrederim
daha önce sizlerde bu ölçüm sonucunda yağ tam çıktıysa servis az koyumuştur sonucu çıkıyor
Valla dostum servisleslerden herşey beklerim ama eksik yağ koyma konusunda hiç günahlarını alma derim..sanmiyorum senden benden kırptıkları 300 g yağ ile ihya olsunlar..zaten senin benim alamayacağimiz fiyatlara alıyorlar yağı..uğraşacağini sanmam..olabilir yani motor yağ yakıyor diye dünyanın sonu değil..benim ybr de yakmıyordu ama yakmaya başlamıştı..Bu sefer biraz daha kibar kullanırsın bi daha denersin 2 bin km sonunda ak koyun kara koyun belli olur..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
neyse boşverin çanakkaleli apacheciler çanakkale mt ye takılmıyormusunuz bi hafta sonu buluşalım bizde...
ulen sen varya sennn
tabi biz bebeyiz
efendi sürün almıyım anahtarınızı bak
kanka pazar günü sende gel mutlaka sabah kahvaltısına ok..
Arkadaşlar,
jigle kolunu çektiğimizde, çektiğimiz yerde sabit mi durması gerekiyor yoksa bıraktığımızda geri gitmesi normal mi?
Sabahları jiglesiz kesinlikle çalışmıyor ve jigle kolunu elimle ısınana kadar sabit tutmam gerekiyor.
Bu durum normal mi?
nihayet aldın ha. hayırlı olsun. bakalım biz nezaman alıcaz. pazar günü gelecekmisin. herkez senin kobrayı merakediyor.
Jikleyi birakinca eski konumuna doner bu normal .. İsinana kdr sen tutucaksin buda normal ama bu havalarda jiklesiz calismamasi normal degil .. Hava ayarina bi baktir ..
Nihat dayi simdiden bizi ezer oldun hadi hayrlisi :D sevindim valla adina darisi basimiza (: pazar gunu guzel olcak gibi duruyor (:
bi olay çıkmazsa %100 geliyorum atilla abi. turunu 10liradan kiralarım size orda eski mobiletciler gibi
jigle yaylı bırakırsan geri topluyor. ama jiglesiz çalışmaması normal değil daha bu havalarda jigle ihtiyacı olmamalı.bi hava ayarı istiyor olabilir. yada sübap
Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. Baktıracağım o zaman.
Bu arada aksam saat 4 gibi uskudar sahilden harem tarafina giderken karsidan füme bi apache korna selami verdi .. Burdan birimiydi o :D
[QUOTE=blade17xxx;2835738]Simdi sana soyle birsey soyliyim.ben motoru alali nerdeyse iki seneye yaklasti.15000km oldu motor ve 3 gunde 1150 km yol gittim.ne aldigimdan beri ne o 3 gun suren zorlu yorucu yolculukta motorumun gaz yemesi bile degismedi.ben cok memnunun her apache sahibi gibi.objektif olmak gerekirse motoru aldigin gibi lastikleri degistirceksin malum ckalemize yagmur damlasa kizak gibi oluyor yollar ve motorun orjinal lastikleri cok kayiyor.honda cb125cbf 150 yamaha 125 falan bana gore hikaye bu motorun sinifinda rakibi yok.. servisten yanada derdin olmasin ben her turlu destek olurum.simdi servisteki ustayida arayip sorucam o cikma yag muhabbetini kafamatakildi cunku
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
simdi servisteki emre ustayla görüstüm.. adamın cıkma yag muhabbetiden haberi bile yok bu zamana kadar yagını degistirdigim apachelerin hepsi benim dedigim gibi varsa dukkandan sfıryag actım degistirdim yada senin gibi yolladım git 10-40 yag al dedim gittiler aldılar öyle birsey olmadı ollmazda dedi benim dedigim gibi yani
demekki bana bunu anlatan yalan atmıs bilirsin insanımız olmayan seyleri yaratarak olmus gibi anlatmayı cok severler.ayrica motor hakkında yaptıgın tarafsız yorumlar icinde tsk.ederim icim rahatladı simdi artık apacheye korkuyla bakmıyorum.mondial mh drift,yamaha ybr,honda cbf hepsini denedim ama su tvsyi cok merak ediyorum hakikaten nasıl bisey gidisi durusu cekisi artik kismetse alirsak gorucez
Ybr 125 kullanıcısı olarak yolda seyir halinde apache'nin yeni modelini görünce kıskanıyorum Ciddi anlamda görsel olarak aşmış commuter segmentinde , tabi performans,kalite,sağlamlık olarak durumu ne alemde pek bir bilgim yok.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
bende suan motorsiklet yok,ayrica ogrenciyim vize haftasi hizla yaklastigindan biraz ders calismam gerekiyor ama ilkbaharda ayazma v.b gibi bi bulusma olabilir ki cokta guzel olur ilerleyen gunlerde forum vasitasiyla ayarlanabilir yani hem benden yasca buyuk oldugunuzu dusundugum icin sizlerin surus teknigi v.b konularda yardımlarınızı almak isterim. bu arada benim yasim 19
hiç kimseninki yakmazken benimki 4 bin kmde yağ yakacağını sanmam 120 kmye bile çıktığım sayılı opelin serviside 3.2 litre koyan yağı gözümün önünde 3 lt koyup (1er litrelik 3 tan kutu) fiyat olarak 4 lt(120tl) aldı koca neskar yaptı bunu petrol ofisinde aynı yağ 60 tl(4lt) birde koruma demirim kırılmış niyeyse hemde çürümüş yaz kış demeden kapalı garajda korudum lastiklere bişey olması diye durdukları yere marley bile kaplattım ama sakınan göze çöp batıyor sanırım
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)