Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakinseytan;
    Dişli modifikasyonun nedir ve kalkıştan serilikten düşme oluyormu yazıver bende modifikasyona gidebilirim.
    ön dişliyi 13 den 15 e çıkardım 14 daha iyi diyolar ama ben piyasada bulamayınca 15 aldım kalkışta seriligi tabiki düştü ama zırt pırt vites degiştirmekten kurtuldum bastımmı devir saati tavan yapmadan ilerliyo.evimin önü yokuş olmasına ragmen bi problem yaşamıyorum.13 dişli çok ufak ya motor boşuna sıkıştırılıyo o dişliyle değiştir bence.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    new apache rtr black
    beyler bu apache ye yazlık kaç kaç yağ konuyor yarın geliyor apachem yarın topac açarım uyku yok bana bugün :D
    sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
    ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
    bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09

shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    Alıntı burak09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu apache ye yazlık kaç kaç yağ konuyor yarın geliyor apachem yarın topac açarım uyku yok bana bugün :D
    walla benımde apachem yarın ggelse bende uyumam walla dusunsene motorun gelıo sıfır pırıl pırıl etıketlerını bıle sen sokuyosun offfffffff bee yıne aşka geldım ulen
    Rüzğarı_hissSet

Motosikleti
    new apache rtr black
    Alıntı shadow_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla benımde apachem yarın ggelse bende uyumam walla dusunsene motorun gelıo sıfır pırıl pırıl etıketlerını bıle sen sokuyosun offfffffff bee yıne aşka geldım ulen
    abi dört sene kesintisiz bws aşkı yaşadım hergün buda öyle olacak da bana yağ önerin yağ ben rodajı aldığım gün bitiririm ben acil yağ önerisi alayım öff bws ne güzeldi kat 2t yağ bas git

Motosikleti
    600RR
    yag 10 40 15 40 15 50 mobıl sasma asla mobılden
    Rüzğarı_hissSet

Motosikleti
    TVS Apache
    Çok sıcak bir bölgede yaşamıyorsan yaz da kış da 10/40w 4T yağ koyabilirsin.

Eğer akdeniz, ege gibi sıcak yerlerdeysen kışın 10/40w 4T, yazın 4T olan yağlardan daha kalın bir yağ da koyabilirsin.

Yazın çok sıcakta yağın çok fazla incelmesini engellemek için 10/40w yağdan daha kalın bir yağ kullanılabilir ama dediğim gibi bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakinseytan;
    Dişli modifikasyonun nedir ve kalkıştan serilikten düşme oluyormu yazıver bende modifikasyona gidebilirim.
    Biraz her halükarda farkedecektir. Yalnız, özellikle tek biniyorsan bu çok etki etmez.

Tabi, bu 13 ten 14 e fark ederken 13 ten 15 e daha fazla fark edecektir.

Önceki motorumda ben de yapmıştım ama o zaman tek biniyordum, şu anki motorumda genelde eşimle bindiğimde o yola başvurmuyorum pek.

Ama bu yaz deneyebilirim 14 dişliyi. Uzun yola giderken vibrasyonun azalması yönünden katkısı olacaktır.

110 a çıkınca üstüne çıkmak için motoru zorlamak gerekiyor devir saati redline da dolaşıyor hoşuma gitmiyor

Alıntı shadow_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yag 10 40 15 40 15 50 mobıl sasma asla mobılden
    Elimizde olsa şaşmayacaz mobilden de her yerde bulunmuyor meret, Pluton'da üretilip Dünya'ya dağıttıklarından dolayı büyük hipermarketler vs.vs. bulmak imkansız gibi bişi

Motosikleti
    600RR
    Elimizde olsa şaşmayacaz mobilden de her yerde bulunmuyor meret, Pluton'da üretilip Dünya'ya dağıttıklarından dolayı büyük hipermarketler vs.vs. bulmak imkansız gibi bişi [/QUOTE]
    walla bızım sınoptakı bı lastıkcı abımız war senelerden berı elınde war hıc te eksık etmez bız kullanıoz walla gerısını sız dusununn İ:D:D:
    Rüzğarı_hissSet

nigdeli48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd

apachi titresim

arkadaslar su anda otv indirimi dolayisi ile aydin motorda tvs apachi 3150 tl
    12 ay taksit.tvs apachiyi cok arastirdim ve motor kalitesi olarak guzel oldugunu gordum fakat titresim var dediler.
    benim 125 kt vardi 120 km hiza kadar cikabiliyordum ama titresimden dolayi sattim yoksa motorsikletten soguyacaktim.

anladigim kadariyla tvs guc ve hiz yonunden benzerlerinden kat ve kat ustun.
    kullanmis arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.

titresim nasildir.lutfen cevaplar yaziniz
    Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR

Motosikleti
    new apache rtr black
    arkadaşlar koltuk nerden açılıyo bunun 1. vites adamı öldürür gibi bişi ancak alıştım kıpraştırıyo ancak rahatsız olmadım çok güzel hızlanıyor bu arada ilk iznemler bunlar

Motosikleti
    tvs apache
    arkadaşlar koltuk nerden açılıyo bunun 1. vites adamı öldürür gibi bişi ancak alıştım kıpraştırıyo ancak rahatsız olmadım çok güzel hızlanıyor bu arada ilk iznemler bunlar
    sağ tarafında kilitli şasi kapağı var onu çıkar. sonra çekebileceğin bir ip var onu yavaşca çek, kendini bırakır.

Motosikleti
    new apache rtr black
    Alıntı korpse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağ tarafında kilitli şasi kapağı var onu çıkar. sonra çekebileceğin bir ip var onu yavaşca çek, kendini bırakır.
    abi bu akünün takıldı yerdeki kapak mı oluyor

Motosikleti
    tvs apache
    abi bu akünün takıldı yerdeki kapak mı oluyor
    evet, tek anahtarınla açabileceğin yer orası. :)

Motosikleti
    new apache rtr black
    Alıntı korpse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet, tek anahtarınla açabileceğin yer orası.
    abi sağol bugun orayı çok açtım ama görmemişim cahillikmotor tükkanın önünde bakıp gelem bi

abi çok sağol ya o ipi çektim yaptım anahtar takımı ses yapıyoduda hallettim biraz kapatmaya uğrastım oldu şimdi teşekkürler abi bu arada izmirin neresindesin öğrenebilirmiyim

nigdeli48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    12 ay taksit.tvs apachiyi cok arastirdim ve motor kalitesi olarak guzel oldugunu gordum fakat titresim var dediler.
    benim 125 kt vardi 120 km hiza kadar cikabiliyordum ama titresimden dolayi sattim yoksa motorsikletten soguyacaktim.

bu arada 1. viteste her motor titresim yapar.
    benim ogrenmek istedigim uzun sure yolculukta titresimden dolayi insani cok yoruyormu.genel olarak titresim durumu nedir?
    Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR

Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı nigdeli48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kullanıcı titreşimi hissetmiyo arkamdaki artıcı hissediyo ayak basamakları devir yükselince masaj yapıyo ben hiçbişi hissetmiyom artık ne bilim alıştım motorumu çok seviyorum keşke biraz büyük olsa cüssesi

bide yag magnatek 10*40 castrolunkini kullanıyorum benim dükkanın yanında kavasaki servis var zaten motoru onlar aldırdı bana yagıda onlar koyuyo diger yagları denedim vitesler uzun yolda sert fln geciyodu bu yağa gecince bişey kalmadı tavsiye ederim

wala senin adına sevindim güzel secim yapmışsın güle güle kullan hangi renk aldın?bak ne dicem ön dişlini 14 yap motorun rahatlar bu motor çok güclü 13 dişli çok kücük kalıyo ya bazıları yok be takmam kasar yok artıcımla kullanıyorum diyoya şaşıyorum ben 110 kiloluk adamla bile kullandım 13 dişliyle sek sek sekerek gidicegime 15 dişliyle rahat rahat giderim 14 ortası idaal amatörler için alışınca iyice motora o zmn bakarsınız

Alıntı nigdeli48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu arada 1. viteste her motor titresim yapar.
    benim ogrenmek istedigim uzun sure yolculukta titresimden dolayi insani cok yoruyormu.genel olarak titresim durumu nedir?
    vala ben 13 dişliyle tekirdaga gitmiştim yolda böle heryanım tutulmuştu 15 taktırdım 2 gün önce sakarya ya gittim 300km yol yaptım hiçbiyanım agrımadı kıcım hariç arkadaşım zaten bu motor güçlü olmasa hayatta almazdım honda150 alırdım kız gibi motor ama böle gitmiyo işte bana hız lazım birde yeni alan arkadaşlara diyecegim motor acayip saglam ben o kadar zorluyorum hala tık yok maşşalah diyimde ön sispansiyon fln bide devryaj teli patladı:D ben bundan önce cin malını pert etmiştim buna hll olsun bana masraf yaptırmıyoya bi tohaf oluyom alışmıştım paso parca almaya önceki motorumda

hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    konuyla alakası yok ama rtr 160 silindir kiti gelmiş Aydın ustaya eğer para bulursam yaptırcam ben bakalım neler olacak yorumu olan varmı
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı hurricane_cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyla alakası yok ama rtr 160 silindir kiti gelmiş Aydın ustaya eğer para bulursam yaptırcam ben bakalım neler olacak yorumu olan varmı
    ne yaptırıcan pardon anlamadım 160 lık silindirmi takıcan?

hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne yaptırıcan pardon anlamadım 160 lık silindirmi takıcan?
    evet apachenin yeni modeli olan rtr 160 silindiri gelmiş kit olarak onu taktırcam sanırım.
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

Motosikleti
    Africa Twin 1000
    öle bi imkanın varsa taktır tabi vala süper olur nasıl gider acaba benim motora daha anahtar degmedi öle açılırsa bi tarafı fln bende düşünmem taktırırım tabi uyarsa

Motosikleti
    600RR
    demekkı rtr 160 da gelcekkkk :D
    ooo MURO senı goren cennetlık yaw nerelerdesın sen :d
    Rüzğarı_hissSet

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler