TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Nisan 2009, 18:22
sysroot adlı üyeden alıntı
sakinseytan;
Dişli modifikasyonun nedir ve kalkıştan serilikten düşme oluyormu yazıver bende modifikasyona gidebilirim.
ön dişliyi 13 den 15 e çıkardım 14 daha iyi diyolar ama ben piyasada bulamayınca 15 aldım kalkışta seriligi tabiki düştü ama zırt pırt vites degiştirmekten kurtuldum bastımmı devir saati tavan yapmadan ilerliyo.evimin önü yokuş olmasına ragmen bi problem yaşamıyorum.13 dişli çok ufak ya motor boşuna sıkıştırılıyo o dişliyle değiştir bence.
Reklamlar
-
15 Nisan 2009, 22:47
beyler bu apache ye yazlık kaç kaç yağ konuyor yarın geliyor apachem yarın topac açarım uyku yok bana bugün :D
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
-
15 Nisan 2009, 22:55
burak09 adlı üyeden alıntı
beyler bu apache ye yazlık kaç kaç yağ konuyor yarın geliyor apachem yarın topac açarım uyku yok bana bugün :D
walla benımde apachem yarın ggelse bende uyumam walla dusunsene motorun gelıo sıfır pırıl pırıl etıketlerını bıle sen sokuyosun offfffffff bee yıne aşka geldım ulen
Rüzğarı_hissSet
-
15 Nisan 2009, 23:36
shadow_57 adlı üyeden alıntı
walla benımde apachem yarın ggelse bende uyumam walla dusunsene motorun gelıo sıfır pırıl pırıl etıketlerını bıle sen sokuyosun offfffffff bee yıne aşka geldım ulen
abi dört sene kesintisiz bws aşkı yaşadım hergün buda öyle olacak da bana yağ önerin yağ ben rodajı aldığım gün bitiririm ben acil yağ önerisi alayım öff bws ne güzeldi kat 2t yağ bas git
-
16 Nisan 2009, 02:05
yag 10 40 15 40 15 50 mobıl sasma asla mobılden
Rüzğarı_hissSet
-
16 Nisan 2009, 16:33
Çok sıcak bir bölgede yaşamıyorsan yaz da kış da 10/40w 4T yağ koyabilirsin.
Eğer akdeniz, ege gibi sıcak yerlerdeysen kışın 10/40w 4T, yazın 4T olan yağlardan daha kalın bir yağ da koyabilirsin.
Yazın çok sıcakta yağın çok fazla incelmesini engellemek için 10/40w yağdan daha kalın bir yağ kullanılabilir ama dediğim gibi bölgeye göre değişiklik gösterebilir.
sysroot adlı üyeden alıntı
sakinseytan;
Dişli modifikasyonun nedir ve kalkıştan serilikten düşme oluyormu yazıver bende modifikasyona gidebilirim.
Biraz her halükarda farkedecektir. Yalnız, özellikle tek biniyorsan bu çok etki etmez.
Tabi, bu 13 ten 14 e fark ederken 13 ten 15 e daha fazla fark edecektir.
Önceki motorumda ben de yapmıştım ama o zaman tek biniyordum, şu anki motorumda genelde eşimle bindiğimde o yola başvurmuyorum pek.
Ama bu yaz deneyebilirim 14 dişliyi. Uzun yola giderken vibrasyonun azalması yönünden katkısı olacaktır.
110 a çıkınca üstüne çıkmak için motoru zorlamak gerekiyor devir saati redline da dolaşıyor hoşuma gitmiyor
shadow_57 adlı üyeden alıntı
yag 10 40 15 40 15 50 mobıl sasma asla mobılden
Elimizde olsa şaşmayacaz mobilden de her yerde bulunmuyor meret, Pluton'da üretilip Dünya'ya dağıttıklarından dolayı büyük hipermarketler vs.vs. bulmak imkansız gibi bişi
-
16 Nisan 2009, 20:36
-
16 Nisan 2009, 20:47
apachi titresim
arkadaslar su anda otv indirimi dolayisi ile aydin motorda tvs apachi 3150 tl
12 ay taksit.tvs apachiyi cok arastirdim ve motor kalitesi olarak guzel oldugunu gordum fakat titresim var dediler.
benim 125 kt vardi 120 km hiza kadar cikabiliyordum ama titresimden dolayi sattim yoksa motorsikletten soguyacaktim.
anladigim kadariyla tvs guc ve hiz yonunden benzerlerinden kat ve kat ustun.
kullanmis arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.
titresim nasildir.lutfen cevaplar yaziniz
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
-
16 Nisan 2009, 20:58
arkadaşlar koltuk nerden açılıyo bunun 1. vites adamı öldürür gibi bişi ancak alıştım kıpraştırıyo ancak rahatsız olmadım çok güzel hızlanıyor bu arada ilk iznemler bunlar
-
16 Nisan 2009, 21:17
arkadaşlar koltuk nerden açılıyo bunun 1. vites adamı öldürür gibi bişi ancak alıştım kıpraştırıyo ancak rahatsız olmadım çok güzel hızlanıyor bu arada ilk iznemler bunlar
sağ tarafında kilitli şasi kapağı var onu çıkar. sonra çekebileceğin bir ip var onu yavaşca çek, kendini bırakır.
-
16 Nisan 2009, 21:25
korpse adlı üyeden alıntı
sağ tarafında kilitli şasi kapağı var onu çıkar. sonra çekebileceğin bir ip var onu yavaşca çek, kendini bırakır.
abi bu akünün takıldı yerdeki kapak mı oluyor
-
16 Nisan 2009, 21:30
abi bu akünün takıldı yerdeki kapak mı oluyor
evet, tek anahtarınla açabileceğin yer orası. :)
-
16 Nisan 2009, 21:33
-
16 Nisan 2009, 21:57
12 ay taksit.tvs apachiyi cok arastirdim ve motor kalitesi olarak guzel oldugunu gordum fakat titresim var dediler.
benim 125 kt vardi 120 km hiza kadar cikabiliyordum ama titresimden dolayi sattim yoksa motorsikletten soguyacaktim.
bu arada 1. viteste her motor titresim yapar.
benim ogrenmek istedigim uzun sure yolculukta titresimden dolayi insani cok yoruyormu.genel olarak titresim durumu nedir?
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
-
16 Nisan 2009, 22:08
nigdeli48 adlı üyeden alıntı
kullanıcı titreşimi hissetmiyo arkamdaki artıcı hissediyo ayak basamakları devir yükselince masaj yapıyo ben hiçbişi hissetmiyom artık ne bilim alıştım motorumu çok seviyorum keşke biraz büyük olsa cüssesi
bide yag magnatek 10*40 castrolunkini kullanıyorum benim dükkanın yanında kavasaki servis var zaten motoru onlar aldırdı bana yagıda onlar koyuyo diger yagları denedim vitesler uzun yolda sert fln geciyodu bu yağa gecince bişey kalmadı tavsiye ederim
wala senin adına sevindim güzel secim yapmışsın güle güle kullan hangi renk aldın?bak ne dicem ön dişlini 14 yap motorun rahatlar bu motor çok güclü 13 dişli çok kücük kalıyo ya bazıları yok be takmam kasar yok artıcımla kullanıyorum diyoya şaşıyorum ben 110 kiloluk adamla bile kullandım 13 dişliyle sek sek sekerek gidicegime 15 dişliyle rahat rahat giderim 14 ortası idaal amatörler için alışınca iyice motora o zmn bakarsınız
nigdeli48 adlı üyeden alıntı
bu arada 1. viteste her motor titresim yapar.
benim ogrenmek istedigim uzun sure yolculukta titresimden dolayi insani cok yoruyormu.genel olarak titresim durumu nedir?
vala ben 13 dişliyle tekirdaga gitmiştim yolda böle heryanım tutulmuştu 15 taktırdım 2 gün önce sakarya ya gittim 300km yol yaptım hiçbiyanım agrımadı kıcım hariç arkadaşım zaten bu motor güçlü olmasa hayatta almazdım honda150 alırdım kız gibi motor ama böle gitmiyo işte bana hız lazım birde yeni alan arkadaşlara diyecegim motor acayip saglam ben o kadar zorluyorum hala tık yok maşşalah diyimde ön sispansiyon fln bide devryaj teli patladı:D ben bundan önce cin malını pert etmiştim buna hll olsun bana masraf yaptırmıyoya bi tohaf oluyom alışmıştım paso parca almaya önceki motorumda
-
16 Nisan 2009, 22:15
-
16 Nisan 2009, 22:17
hurricane_cbr adlı üyeden alıntı
konuyla alakası yok ama rtr 160 silindir kiti gelmiş Aydın ustaya eğer para bulursam yaptırcam ben bakalım neler olacak yorumu olan varmı
ne yaptırıcan pardon anlamadım 160 lık silindirmi takıcan?
-
16 Nisan 2009, 22:19
sakinseytan adlı üyeden alıntı
ne yaptırıcan pardon anlamadım
160 lık silindirmi takıcan?
evet apachenin yeni modeli olan rtr 160 silindiri gelmiş kit olarak onu taktırcam sanırım.
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
-
16 Nisan 2009, 22:31
öle bi imkanın varsa taktır tabi vala süper olur nasıl gider acaba benim motora daha anahtar degmedi öle açılırsa bi tarafı fln bende düşünmem taktırırım tabi uyarsa
-
16 Nisan 2009, 22:32
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler