TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ekim 2012, 21:39
Motosiklet almayı planlıyorum seçeneğim de Rtr 150,hiç motor almadığımdan sormak istedim;plakayı küçük yaptırıp ve yazıyı kalın harflerle yaptırabiliyormuyuz?Yaptırabiliyorsak güzel durur mu?Trafik açısından sorun teşkil eder mi?
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
Reklamlar
-
13 Ekim 2012, 21:53
iyi akşamlar akidişler
nasılsınız...
-
13 Ekim 2012, 22:18
Felsefeci adlı üyeden alıntı
Motosiklet almayı planlıyorum seçeneğim de Rtr 150,hiç motor almadığımdan sormak istedim;plakayı küçük yaptırıp ve yazıyı kalın harflerle yaptırabiliyormuyuz?Yaptırabiliyorsak güzel durur mu?Trafik açısından sorun teşkil eder mi?
orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
selo9115 adlı üyeden alıntı
iyi akşamlar akidişler
nasılsınız...
iyi akşamlar abi biraz düzelmeye başladım sen nasılsın
bugün can sıkıntısından motorun vialarını sıkayım dedim akünün olduğu kapağı çıkarında sol üstte bir somun var o gevşemiş sıkarken kafası koptu dahada zorlanmaya başlamamıştı nasıl çıkartıcam içinden onu
-
13 Ekim 2012, 22:23
M.balibey adlı üyeden alıntı
orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
iyi akşamlar abi biraz düzelmeye başladım sen nasılsın
bugün can sıkıntısından motorun vialarını sıkayım dedim akünün olduğu kapağı çıkarında sol üstte bir somun var o gevşemiş sıkarken kafası koptu dahada zorlanmaya başlamamıştı nasıl çıkartıcam içinden onu
valla burda olsaydın onu çıkartırdım ben ama işte malesef
bak şöyle bişey yapabilirsin çivi gibi ama çelik gibi bir mazeme bulman lazım ucu sivri yamulmayacak ama sonrasında çekiçle böye tık tık yavaş yavaş vur kesin açılacaktır burda olsaydın 5 dak.işi vardı ama tühh
-
13 Ekim 2012, 22:42
valla burda olsaydın onu çıkartırdım ben ama işte malesef
bak şöyle bişey yapabilirsin çivi gibi ama çelik gibi bir mazeme bulman lazım ucu sivri yamulmayacak ama sonrasında çekiçle böye tık tık yavaş yavaş vur kesin açılacaktır burda olsaydın 5 dak.işi vardı ama tühh
kafası koptu abi çekiçle çiviye vursam çıkar mı burç var bende hani duvar kırmak için o olur mu yamulmaz o
-
13 Ekim 2012, 23:30
burç deyilde kurşun kalemi düşün aynısının demiri olacak nokta derler ona onunla çıkartabilirsin uğraş biraz veya bu işin uzmanları tornacıdır gidecen rica edecen iki dakkada çıkartıverirler
(söylemesi ayıp eski tornacı lardanımdır)
-
13 Ekim 2012, 23:34
[QUOTE=M.balibey;2833416]orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın ama[COLOR="Silver"]
Yasal değil mi?Teşekkür ederim ben sorun olmaz diye düşünüyordum.
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
-
13 Ekim 2012, 23:40
burç deyilde kurşun kalemi düşün aynısının demiri olacak nokta derler ona onunla çıkartabilirsin uğraş biraz veya bu işin uzmanları tornacıdır gidecen rica edecen iki dakkada çıkartıverirler
ince uçlu matkapla delsin aga nerden bulcak adam noktayı el matkabını düşük devirde döndürerk kaliteli bir matkap ucuyla del gitsin..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
13 Ekim 2012, 23:49
[QUOTE=Felsefeci;2833502]
orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın ama[COLOR="Silver"]
üzerinde mühür olmadığından sahte oluyor anlıyacağın
-
13 Ekim 2012, 23:51
[QUOTE=selo9115;2833511]
üzerinde mühür olmadığından sahte oluyor anlıyacağın
mühürlü ve dediğim gibi yaptırma ihtimalim yok mu ?
-
13 Ekim 2012, 23:53
sedat_57 adlı üyeden alıntı
ince uçlu matkapla delsin aga nerden bulcak adam noktayı
el matkabını düşük devirde döndürerk kaliteli bir matkap ucuyla del gitsin..
olur dediğn gibi ama dikkat etmezse içindeki dişleride bozabilir
-
13 Ekim 2012, 23:57
olur dediğn gibi ama dikkat etmezse içindeki dişleride bozabilir
dişler zaten gidecek arkadan somun atar artık
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
14 Ekim 2012, 00:04
[QUOTE=Felsefeci;2833513]
mühürlü ve dediğim gibi yaptırma ihtimalim yok mu ?
yok ona izin verilmiyor zaten olsaydı app yapanlar mühürlü yapar iki katı satış yaparlardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
evet öyle yapsın bari
ama hani kendisi yok biz kendi aramızda yaptık hallettik
-
14 Ekim 2012, 00:12
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01253443/detay yarın bu motora bakmaya gitcem bi bakmışın almışım selo
-
14 Ekim 2012, 00:19
nokta hırdavatçıda bulunur mu ben matkapla deleyim dedim bildiğim tornacı taa şehrin teki ucunda üşendim gitmeye
[QUOTE=Felsefeci;2833502]
orjinal plakada sabit basıyorlar bursada ama app yapabilirsin polis farkederse yandın ama[COLOR="Silver"]
yok değil şöförler odasına rüşvet verince mühür basıyor ama bir mühüre 150 tl istiyorlar ama yinede sahte olduğundan sıkıntı çıkabiliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
deleyim delmesinede somun nasıl atıcam diş açamam ki
[QUOTE=selo9115;2833526]
yok ona izin verilmiyor zaten olsaydı app yapanlar mühürlü yapar iki katı satış yaparlardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
evet öyle yapsın bari
ama hani kendisi yok biz kendi aramızda yaptık hallettik
burdayım abi
-
14 Ekim 2012, 00:53
siş falan açmıyorsun kopan vidayı komple deliyorsun sonra uzun civata ile arkadan somunla tutturacaksın
nihat motor süper kanka al tabi hayırlısı olsun kanka
eee şimdi sen artık takılmazsın bizlere hyosung aldın ya
-
14 Ekim 2012, 00:57
-
14 Ekim 2012, 01:04
siş falan açmıyorsun kopan vidayı komple deliyorsun sonra uzun civata ile arkadan somunla tutturacaksın
nihat motor süper kanka al tabi hayırlısı olsun kanka
eee şimdi sen artık takılmazsın bizlere hyosung aldın ya
yarın bir deniyeyim bakalım ne dandik bunun vidalarıda aynılarından klima için kullandım daha uzun lokma koluyla kırılmadı u daha sıkamadan kafası koptu titreşim mi yapıyor acaba birde b motoradaki bütün cıvata ve somunların yaığı bir belge var mıdır hepsine rodela takıp kontra somunuyla değiştireyim dedim
-
14 Ekim 2012, 02:01
yarın bir deniyeyim bakalım ne dandik bunun vidalarıda aynılarından klima için kullandım daha uzun lokma koluyla kırılmadı u daha sıkamadan kafası koptu titreşim mi yapıyor acaba birde b motoradaki bütün cıvata ve somunların yaığı bir belge var mıdır hepsine rodela takıp kontra somunuyla değiştireyim dedim
bana sorarsan fazla kurcalama bitanesini koparsın diyerlerinde de olma
-
14 Ekim 2012, 02:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler