TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Ekim 2012, 17:06
AnadoLu yakasinda Gezilcek yer tavsiyesi olan (: ..
Reklamlar
-
11 Ekim 2012, 17:45
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
bence anadolu yakasının en güzel yeri üsküdar ee sende orda olduğuna göre gezilecek yer yok bu taraflardan eskihisar falan dikkatini çekermi bilmemde pek bi gezilecek yanı yok yani..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
11 Ekim 2012, 18:48
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Bu eldiven olayına 500 euroda harcasan gene belli süre sonra su alır.. En iyis kuryeler gibi elcik kullanmalı içine yazlık eldiven giymeli..görsel olarak göze hitap etmiyor ama çok işe yarıyor...
http://www.ozenmotor.com.tr/REViT-GT...GRi_205.html#0
bunu aldım üstüne birde yağmurluk ve eldiven yağmurluğu aldım kar dışında hergün kullanırım artık
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
bağdat caddesini turla hacı
sbr adlı üyeden alıntı
garanti devam ediyor. 90 tl para ödedim.
fiyat iyimiş bizim servis biraz pahallı yağ yağ filtresi değişimi için 75 tl ödüyorum herhalde bu işlem içinde bir 50 tl alır ama kaliteli motul yada ipone yağ kullanıyor ilgi alakada var o yüzden gidiyorum
-
11 Ekim 2012, 18:56
o bağdat caddesi öyle bi yerki adamı vitesli motordan soğutuyor
-
11 Ekim 2012, 19:02
o bağdat caddesi öyle bi yerki adamı vitesli motordan soğutuyor
he yaw..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ekim 2012, 19:03
-
11 Ekim 2012, 19:06
M.balibey adlı üyeden alıntı
bilmem mi bir kaç kere arabayla geçtik hatta kuzen kızları ayarlıcak diyede durduk salağı gasp ettiler iki dkde haydarla kovaladım ama polis anında bana girşmişti
3 sene oralara ilaç dağıttım..hey gidi günler hey...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ekim 2012, 19:15
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
3 sene oralara ilaç dağıttım..hey gidi günler hey...
yaşlanıyoruz be abi
-
11 Ekim 2012, 19:17
yaşlanıyoruz be abi
hiç sorma yaw... adımız ihtiyara çıktı... bu arada benim çocuuk okul çağına gelmiş....
-
11 Ekim 2012, 19:17
bu gün yağı aldık bidon 3 litrelik 4 litre değil..21 tl yağın üzerinde herhangi bi tarih vs yok.. 2 tane aldım bi tanede selami aldı..birde 404 marka yağlayıcı vardı 3.5 lira motorun kontajını debriyajını gaz kolunu yağlamayı çok seven biriyim her hafta yağlarım
Takım taklavat ta baya uygundu yan keski lazımdı 55 lirayada yan keski var 7 lirayada paraya göre artık..wd 40 lar küçükleri 5 lira büüykleri 10 gayme.. sıvı gresler vs incik cincik ne ararsan var 4 4lük hırdavatçı yani..
-
11 Ekim 2012, 19:22
bu gün yağı aldık bidon 3 litrelik 4 litre değil..21 tl yağın üzerinde herhangi bi tarih vs yok.. 2 tane aldım bi tanede selami aldı..birde 404 marka yağlayıcı vardı 3.5 lira motorun kontajını debriyajını gaz kolunu yağlamayı çok seven biriyim her hafta yağlarım
Takım taklavat ta baya uygundu yan keski lazımdı 55 lirayada yan keski var 7 lirayada paraya göre artık..wd 40 lar küçükleri 5 lira büüykleri 10 gayme.. sıvı gresler vs incik cincik ne ararsan var 4 4lük hırdavatçı yani..
hayı benim yağı yalan etme ha...
-
11 Ekim 2012, 19:32
hayı benim yağı yalan etme ha...
Duruyor hacı merak etme değiştircektim aslında performansı nasıl diyede ybr ye ne koyarsan koy aga aynı bişey değiştiği yok..o yüzden vaz geçtim hem üzerindeki yağ daha yeni 15 binde değişirim gendini..seloya birde filtre aldık 5 gayme ..
-
11 Ekim 2012, 19:42
hiç sorma yaw... adımız ihtiyara çıktı... bu arada benim çocuuk okul çağına gelmiş....
kuzenin çocuğuda seneye gidecekmiş yuh dedim daha dün gibi doğduğu gün
adam baya uygun wd40ların küçüklerini 9 tlye büyüklerini 18 tlye alıyoruz burda şu yağı çok merak ettim
-
11 Ekim 2012, 20:26
Duruyor hacı merak etme değiştircektim aslında performansı nasıl diyede ybr ye ne koyarsan koy aga aynı bişey değiştiği yok..o yüzden vaz geçtim hem üzerindeki yağ daha yeni 15 binde değişirim gendini..seloya birde filtre aldık 5 gayme ..
nerden aldınız filitreyi..
-
11 Ekim 2012, 20:43
kuzenin çocuğuda seneye gidecekmiş yuh dedim daha dün gibi doğduğu gün
adam baya uygun wd40ların küçüklerini 9 tlye büyüklerini 18 tlye alıyoruz burda
şu yağı çok merak ettim
o ne ya öle altın mı alıyoz - küçük 6,5 ----- büyük 10 tl efendim fiş fatura kesilir - ödemiş sarıgöl ticaret :DDDD sıvı gres te var çok güzel zincir yağlar - 12,5 tl :D
-
11 Ekim 2012, 20:58
koreay adlı üyeden alıntı
o ne ya öle altın mı alıyoz - küçük 6,5 ----- büyük 10 tl efendim fiş fatura kesilir - ödemiş sarıgöl ticaret :DDDD sıvı gres te var çok güzel zincir yağlar - 12,5 tl :D
ticaret he...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
http://www.izlesene.com/video/ybr-11...-ramco/6250863
-
11 Ekim 2012, 21:08
yaw bizi resmen ayak üstü .... oldum olası sevemedim zaten bursayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:06 ----------
göstergeler güzel olmuş bunların reline girince kırmızı olanlarıda var keşke öyle yapsaydınız birde abi senin videolarda yanda hep bu hatunun videolar çıkıyor ne iş anlamadım
http://www.izlesene.com/video/sukran...nkara/6317295#
-
11 Ekim 2012, 21:09
ticaret he...[COLOR="Silver"]
hee tabiii baksana ben 6,5 deyince adam 5 lira yapmak için neler yapıyo o bile çok geliyooo millet 10 tl ye satıyormuş haberimiz yok
-
11 Ekim 2012, 21:14
hee tabiii baksana ben 6,5 deyince adam 5 lira yapmak için neler yapıyo o bile çok geliyooo millet 10 tl ye satıyormuş haberimiz yok
ticarette böyle yapmak lazım...
-
11 Ekim 2012, 21:55
[QUOTE=atillapasa;2830580]
çelikatlı adlı üyeden alıntı
yağın 4t motosiklet yağı olduğundan emin ol öyle al kanka unutma hee!! her gördüğün yağı koyma motora. tarihinede bak miladdan kalma yağda koyulmaz..
motoru naaptın. ilanıda kaldırmışsın. sattınmı. kıydınmı 160 cc tek apache ye...
yok abi satmadm ilanı kaldırdım tekrar verdim güncelledim. şuanda binmeye devam. satar satmaz alıcam bi makine abi sen fuara kadar bekleyelim diyosun ama ben bekleyemem diye düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler