TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
24 Mayıs 2007, 11:45
OsaK adlı üyeden alıntı
merhaba
şans eseri öylesine bir gireyim dedim bu topic'e, apache nin resmini görünce hemen beğendim, motor nasılmış diye baştan sona okudum bu topic'i. valla gaza geldim, benim kanuniyi satıp bu motoru alasım geldi, tip olarak çok iyi gözüküyor, ve de 13 beygir olması çok iyi. uzun yolda performansıda iyiymiş. bu motoru kullanan arkadaşlar biraz daha yorumlarını yazarlarsa sevinirim.
ben motosikletimin rodajını da yaptırdım haftasonu. daha bi güzel oldu kullanımı parçalar yerine oturdu sanırım iyice. daha önce de dediğim gibi başka motor kullanmadım hiç dolayısıyla karşılaştırma yapamam ama şimdiye kadar olumsuz tek şey duymadım.
Rodaj yapılırken servisteki arkadaş motosikletin toplama olduğunu ama en iyi parçalarla toplandığını söyledi. motorun bi kaç kısmını ve arka amörtisörü örnek verdi özellikle.
Yorum başka bir sitede de buldum linki: http://www.motordelisi.com/ftopic-46...rderasc-0.html
İngilizceniz varsa http://www.indiabike.com/infobank/ap...ilip/index.htm adresli sayfada yorum ve devamı olan http://www.indiabike.com/infobank/ap...ilip/page1.htm sayfada da test sonuçları var.
Bir de http://www.mouthshut.com/review/TVS_Apache-94353-1.html sayfasında test sonuçları var.
Reklamlar
-
24 Mayıs 2007, 11:57
Bi arkadasımın babası aldı cok sahane bi motor. Yakısıklı , kaliteli , eknomik , gostergeleri aydınlatması herbisi guzle motorun. Valla benim bile canım cekti alıp bi koseye koysammı diye. Uzerindeki balatalrı ve lastikleri cok guzel. Lastileri cok yumusak. bi yerden hint malı lastik bulsam transalbime alacam valla. Dun bi yerde kızaklıyalım dedik lastik ole bi yapıstıkı yere neredeyse hic kızaklamadan durdu
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
24 Mayıs 2007, 13:08
-
26 Mayıs 2007, 01:11
EROLL88 sevdirdin herkese apache yi. emegine saglık. Arkadaslar motorun ana bayii cok guvenilir bundan emin olun ilgi alaka sonsuz
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
-
26 Mayıs 2007, 21:40
Forumdan Uzaklaştırıldı
aga gercek olan bişi bu hee bu arada emın onune gıttım bugun bı arkadasa sınyal sormak ıcın satıcı sende ne var dedı apache dedım ooo su meshur tek teker canavarımı dedı dırrek ve arkadasına anlatmaya basladı yok ıkıncı vıteste tekere kalkıyo felan ben kalakaldım yanı reklam yapacaktım hemen adam bızden hızlı cıktı benden daha cok sey bılıyo adam neyse adı yavas yavas duyuluyo markanın artık yoldada gormeye basladım ıstanbulda tuzladan emınonune kadar 3 adet gordum yeter ama 3 u de kurye ıdı tavsıye ederım arkadaslar sorunsuz 6,250 km selamlar
-
27 Mayıs 2007, 00:10
-
29 Mayıs 2007, 01:31
çok güzel motor beğendim ama kafam bişeye takıldı drum break nedir?
Motomaniaaaaa!!!!..... :pr:
-
29 Mayıs 2007, 18:10
eCLPs adlı üyeden alıntı
çok güzel motor beğendim ama kafam bişeye takıldı drum break nedir?
http://auto.howstuffworks.com/drum-brake.htm
-
29 Mayıs 2007, 23:42
verdiğin link çalışmıyor. peki bunların dez avantajı nedir
Motomaniaaaaa!!!!..... :pr:
-
30 Mayıs 2007, 03:53
oncelikle selamlar. eCLPs arkadasım drum brake kampana fren yani balatalı fren sistemi demek. her ikisinde disk ve kampana fren sistemlerinin hem avantajları hem dezavantajları var. kampananın dezavantajı sıcak havalarda sık frene dokunursan balatalar sisme yapar ve kısa sure sonra asınma yapar kampanaya surekli bakı uyguladıgı için. ben 2hafta once apache siparişi vermiştim ve dun teslim aldım bugunde ancak 100km yol yapabildim. frenler 10numara kampana oldugu halde tek kişi on ve arka fren aynı anda kullanmadan lastiklerin kızaklamaması imkansızken bilmiyrm artık arka frende disk olsaydı nasıl olurdu. 3.vites 6000devir/dk cift kişi rahat rahat 70 gordum ve siz dusunun bu motor daha rodajı tamamlamadı ve ekonomi lambasıda sonmemişti daha. resimleri yarın koyacam. kesinlikle herkese tavsiye ediyrm 2gunde kesinlikle bişey belli olmaz ama 5000km de olan arkadaslarım var daha motorda masallah tık yok. ben bu motoru cok cok anlatıcam size. buarada duymayanlar varsa egzoz sesi harika. alacak arkadaslara simdiden hayırlı olsun
-
02 Haziran 2007, 21:50
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
03 Haziran 2007, 04:05
yahu bız ybr yı ovup duruyoruz ama ne yalan soylıyım tvs hıc dıkkatımı cekmemıstı turkıyede yaygın olmadıgı ıcın ama ybr den dahada cok hosuma gıttı eroll anlattıklarına gorede cok kalıtelı bence ybr alınacagına tvs apache daha mantıklı gorunuyor her yonuyle. yalnız eroll sana 2 sey soracam motorda en cok dıkkat ettıgım 2 sey cevaplarsan sevınırım. 1. ybr gıbı otomatık jıklemı yoksa manuel mı? 2. ıse tıtresım kesınlıkle takıntılıyım bu konuda ve lutfen durust ol ybr kadar tıtresımsızmı motorun genelı ve ozellıklede gıdon ıcın konusuyorum.tıtresım ne boyutta bu apache de.ulen asık oldum motora yaaa bı anda
-
07 Haziran 2007, 10:25
asome_67 adlı üyeden alıntı
yahu bız ybr yı ovup duruyoruz ama ne yalan soylıyım tvs hıc dıkkatımı cekmemıstı turkıyede yaygın olmadıgı ıcın ama ybr den dahada cok hosuma gıttı eroll anlattıklarına gorede cok kalıtelı bence ybr alınacagına tvs apache daha mantıklı gorunuyor her yonuyle. yalnız eroll sana 2 sey soracam motorda en cok dıkkat ettıgım 2 sey cevaplarsan sevınırım. 1. ybr gıbı otomatık jıklemı yoksa manuel mı? 2. ıse tıtresım kesınlıkle takıntılıyım bu konuda ve lutfen durust ol ybr kadar tıtresımsızmı motorun genelı ve ozellıklede gıdon ıcın konusuyorum.tıtresım ne boyutta bu apache de.ulen asık oldum motora yaaa bı anda
merhaba,
jikle düğmesini çekiyosun motor ısınınca bırakıyosun kendisi geriye gidiyo otomatik derken bunu kastediyorsan otomatik. CBF150de düğmeyi kendin itmen gerekiyormuş geriye.
titreşim olayıyla karşılaşmadım (90'ın üstüne çıkmadım ama ben, acemiyim de biraz )
-
07 Haziran 2007, 15:02
videoyu izledim 120 ye kadar çıkıyor sanırım.KEşke son hız denemesi yapsaydın erol.Sanırım 135km/s i görücek gibi ama o hızda stabil gitmesi çok zor.110km/s de stabil gidebilir gözüküyor.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
08 Haziran 2007, 03:56
arkadaslar apache de titresim yok denecek kadar az varsa eger tek hissedebileceginiz yer gidon dur oradada emin olun cokcokcok az var ama artcı peg leri özellikle sag peg egzost uzerinde oldugu için yuksek devirlerde (8bin-10bin arası) zorlarsanız ve artcınız ayak altından cok huylanan biri ise hafif bi gulumseme yasayabilir :D birde kötü haberim var p.tesi gunu saat 22.00da kaza yaptım cok sukur Allah im esirgedi kötü bi sonuc yok kazayı uzun uzun anlatmayayım benim sol kolumda bi sıyrık ve sol kalcamda incinme var suan gecti sayılır, dikkatsiz bi yaya ya carptım ama oda gayet saglam. motora gelince takdir ediyrm bir kez daha tvs yi gercekten umdugumun uzerinde bi kalitedi var motor altımdan cıktı 5-6 metre sola yatık olarak suruklendi ne kırılma var nede catlama masallah sadece ufak cizikler var.sol kuyruk,
sol on ve arka sinyaller, grenajin sol far cizgisi uzeri ve ozellikle korumalık dusme anında yer ile temas etmiş. aldıgımda koruma demirini hemen cıkarmayı dusunmustum ama kesinlikle super bi koruma sagladı yamulan korumalıgı hemen duzelttirip taktım. resim cekmek aklıma gelmiyo motordan inemiyrm ama yarın koyacam artık fotoları. hiç dusunmeyin en yakın bayii ye gidin alın ve sorunsuzca binin diyorum baska soze gerek yok. kazasız surusler
-
12 Haziran 2007, 20:00
thunderrace gecmıs olsun dostum
arkadslar benım sorum olacak benım boyum 1,80 sızce altımda kucuk dururmu sonucta ınsana yakısması lazım..bugun bayıde ınceledım ustunede oturdum ama ne bıleyım ıste hyosungtan sonra ıllakı kucuk geldı ama ıcımden bı ses nedense bu motoru al dıyor.malzemelerı işciliği barız kalıtelı yanı..hesapta bu yaz motorsıllet almayacaktım ama ne yalan söyleyeyyım..1 ay ıcınde ben bu motordan alırım..benı cazıp eden kalıtesı,yakıtı,ekonomık ve serı olması,yorulmadan 100 km hızla gıdeyım bana yeter,malum ben cok gezen bır ınsanım..
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
13 Haziran 2007, 17:59
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
15 Haziran 2007, 01:01
erol kardeş masallah gelin gibi
süslemişsin he tvs apacheni benimkisi malum kurye motoru günde 300 km den asagı inmiyorum o yüzden benim makine ihtiyar gösteriyor seninkinin yanında hee bu arada full sentetik yağ kullanmıyosundur umarım bi de yaz geldi yagı biraz daha kalın koy unutma yarı sentetik olcak bu arada fazla tek teker yapıyosun zincirin uzayacak bak sölemedi deme
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
-
17 Haziran 2007, 01:45
tvs apache hindistanda üretiliyor cbf 150 çinde üretiliyor fark bu arkadaşım ayrıca halen suzuki gladyatör , samurai modelini hindistanda tvs nin fabrikasında üretiyor ayrıca kawasaki bajaj markası adı altında tvs fabrikasında motosiklet üretiyor vede honda unicorn modelini hindistanda tvs fabrikalarında üretiyor.bu fabrika 650 milyon dolara yapılmış bi fabrika her türlü teknik donanım mevcut buda yaklasık tr parasıyla 1 katrilyona denk geliyor ülkemizde hangi sanayici bu kadar sermayeyle motorsiklet fabrikası kurar arkadaslar soruyorumm sben 4 aydır kullanıyorum apache yi şu an 25000 kmde bu zamana kadar görüş belirtmedim çünkü mahcup olurum diye korktum ama şimdi tam olarak onayımı aldı masallah tık yok makinada sapasağlam işleriye dönük çok şeyler vadediyor bence bu makina benden sölemesi arkadaslar ....
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
-
20 Haziran 2007, 16:46
Bi güncel atalım ya bu sayfanın arkalara düşmesi hoşuma gitmedi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler