RESİMLER NEREDE. BOŞAMI OKADAR GAZ BASTIK.
RESİMLER NEREDE. BOŞAMI OKADAR GAZ BASTIK.
resimler................ bekşiyoruz.........
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
Bir kızı Çook sevmiştim gitmiştik İstemeye Pahalı Bir Çikolata,Bir buket Çiçek İle Takım Elbiseyi Giyip Atladık bir Taksiye Başladık gitmeye, Kızın Evine ... .........Hoşgeldiniz Fasılları , Nasılsın Ayakları sordular Benim babama, ne iş bu Delikanlı Eryamanda Evi Varmı..., Kıyak bir Arabası Acep Mutlu Edermi ? Bu Güzel Kızı.. Babam Dedi ne Evi Var nede Bir Arabası Çalışmıyor Şuan Zaten , Yoktur Fazla Parası ama Sevmişlerdir Madem , Verin Artık Şu kızı Seveni Ayırmanın , Çoktur Günahı.. Annesi Atladı Hemen , Aşk Karın Doyurmaz ki İki Çıplak bir Hamamda , Asla oynayamaz ki e tribüncüymüş bu , bellidir ki serseri Biz Size Bu Kızı , Hiç Vermeyiz Ki.. Babam dedi benim oğlum ,serseri falan değil Aslan gibi delikanlı ,yüreği yerindedir Suç sizde değil sizden , kız isteyenlerdedir Bu iş paradan değil , yürekten gelir... Şimdi nemi yapmaktayım , yollara bakmaktayım Elimdeki sigaramla , deplasman yolundayım Boğazım kurudukça , biramı yudumlarım Bana kız wermeyenin , ta ına koyayım..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tekeri büyütmüş,egsoz takmış,jantların şeritlerini sarıya boyamış sanırım.Peki ben anlayamadım motorun üzerindeki siyah stickerlerde oynama var mı?Yoksa sadece 3 tane dediğimi mi yapmış?Sanırım tankın oradaki şeritler de modofiye çünkü doğalı o kadar güzel değil diye biliyorum yanılıyormuyum?(RTR sahibi değilim)
Ramço yukarıda yazdığıma cvb verirmisin,yanılıyormuyum modifiye konusunda,stikerlar konusunda ?
selamunaleyküm yorgunluktan dün akşam formada bakamadım vurup kafayı yattım.iyi gezdik hakkatten erolda olsaydı dahada sarardı..yusufun motorundaki problem diyaframı delinmiş motoru o yüzden hızlanmıyormuş. resimleri atıcam ilerleyen zamanlarda. motor gerçekten iyi ama bu yolculuklara göre değil kesinlikle yetersiz.sedat komyonun dötünde yolculuk yapmayı tercih ettiğinden biz atilla abiyle bi yarım saat dip gaz gittik 120 130 gittik ama oda yetmiyo.bu arada orj apaçimle sedatın 15dişli takılmış ybr sinide ısırdığımı söyliyim bende değiştirmeye karar verdim 250cc alıcam ama ne alıcağıma karar veremedim.. gittiğimiz yerde motodirift ve lokmanhekim nicli arkadaşlarla tanıştık ramço oraya varır varmaz kaskımı ilk çıkarttığımda senin selamını söyledim onunda sana selamı var.lokman arkadaşa bende teşekkür ederim bizi evlerinde ağarladılar.ofrod güzeldi ama biz motocross zannederek gitmiştik araba çıktıgüzel geziydi ama gezenler birbirine pek uyumlu değildi yolun tamamında sadece atilla abiyi gördüm yusufun arızası vardı bazen arkalarda kalıyordu sedat desen kamyonun tam arkasında gitii geldi hele dönüşte belki sadece 50km sedatı gördüm. özetle gezi güzeldi motor güzeldi ama bu motorla bidaha bu uzaklıklara gitmem.eziyet oluyor. yakıtıda söyliyim giderken sabah fulledim kmyi sıfırladım döndüm 460kmde tekrar fulledim 51tl..
Sizinle tanistigima memnun oldum.guzel gundu :-)
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
resimleri buraya atamadım facebokuma attım link atayım isteyen göz atsın..bizde memnun olduk motodrift iyi teker yapıyon hee..
http://www.facebook.com/#!/media/set...8719378&type=1
elimden geldiği kadar :D
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
yolda soruyorum nasıl yoruldunuz mu titreşim rahatsız ediyormu..
cevap yoooooooy oyoooyy ne yorması gayet rahat...akşam eve varır varmış küt uyumuş nihat bey
Sende gelseydin kamyon arkasından sanada yer ayırırdık..yusuf geldi.
Ayrıca sapancadan sonra basıp gittiniz benim günahım yok ben 90-90 geldim tırsız..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
NASILSINIZ MİLLET...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Amatör bir şarkıcıdan dinlemiştim abi. O söylüyor diye biliyordum. Ama ne demişler, bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Doğrusunu öğrenmiş oldum sayende abi sağol
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
Nihat abi bence temiz bir ninja 250R güzel bir alternatif. Motor neden yetersiz kaldı ki abi? 120-130 o hızlarda giden pek olmaz genelde. Titreşim felan o yüzden mi yoruldunuz? Yoksa motorun oturuş pozisyonundan felan mı?
biz basıp gitmedikki 100le gittik sen heralde 60la falan geldin. kamyon arkasında.motor yormadıki senin mıy mıylığından yoruldumşaka şaka.ya sabah çok erken kalktık rüzgardan zaten başım ağrıyordu o ambulanstan aldığımız hapda işe yaramamıştı kafam eve geldiğimde zong zong ediyordu vurdum kafayı yattım napayım. yoksa yoldan yorulacak adam tipi varmı bende resimlere iyi bak bakayım. sizin altınızda bez varken bizim altımızda mz vardıbuda kapak olsun
titreşim falan ben hissetmiyorum otobanda o hızlarda ne motora binersen bin zaten rüzgardan sallanıp titriyosun.rüzgaryoruyor adamı resmen yol bitene kadar dövüyor..
ninja 250 tipden kaybediyor ben onu eledim. düşündüklerim cbr gtr sym wolf aslında inzuma alınırdı ama yok. sym en ideali ama ikinci eli yok. gtr çok yorar ve yakar diye tırsıyorum heralde cbr alıcaz gibi. 250cc de fazla alternatif yok
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)