selam nasılsınız....................
selam nasılsınız....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Barkın abinin testleri diyorsunuz.Onları izlemiştim, hatta bu yaz full kevlarlı kot çıkaracaklardı gidip almayı düşünüyordum sanırım çıkmadı dimi.40 tl çok değil aslında fakat motoru değiştirmek istediğimden e bütçede kısıtlı olunca düşündürdü.Birde asında dikiş var mı acaba onu merak ettim ama hiç bir yerde fotosunu bulamadım site hariç
Buyrun bunlar bahsettiğiniz o kevlar kotlar.
http://www.tech90.com.tr/u-tech90_ci...jean-2196.html
-
http://www.tech90.com.tr/u-tech90_bi...eans-2203.html
İçlik içinde arayıp sormak istediğinizi sorabilirsiniz. Yardımcı olucaklardır diye düşünüyorum.
günaydın herkese bunlar full kevlarlı değil sadece korumaların olduğu yer kevlar fuarda full kevlarlılarda satışa sunulacak denmişlerdi yani kotun içinde astar şeklinde bir kevlar katmanı olanlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:23 ----------
ramazan abi özel mesaj attım sana
Selamın Aleyküm Cümleten.
İnternette Apache,Ybr,CBf'in parça fiyatlarının karşılaştırmasını yapıyordum da sahibinden.com'da bu fiyatlara denk geldim. CBF,YBR normalde Apache'nin parçası niye bu kadar pahalı?
Apache Eksantrik mili orjinal 150'yede var 195'ede
Cbf150 Eksantrik mili orjinal 44>30 Tl arasında
Ybr125 Eksantrik mili orjinal 40>25>20 Tl fiyat aralıklarında
Niye bu kadar çok fiyat farkı var
Beyler Selamlar .. Acil cevap bkledigim bi sorum var size .. Yarin 7 de yola cikiyorum sabah .. Motorun yagi motul ve 1750kmde suan .. İzmire kadar dayanirmi acaba 950 km daha degistirmesem .. Yoksa aldim yenisini degistirip mi yola cikayim .. O yolu 9 saatte alcam motor zorlancak biraz bunuda belirteyim .. Fikirlerinize ihtiyacim var ..
Anketmi yapsaydik :D valla hem yaga aciyom hem 30 lira icin motoru tehlikeye atmak aptalca geliyo .. En iyisi yagi degistirip cikan yagida zincir yagi yapmak :D varmi daha parlak bi fikri olan ..
bin kmsi uzun 2750km yol motul yağı bozmaz. ama sen kafam rahat olsun dersen değiştir.. üstünü iyi giyin hava çok soğudu bugün baya titredim ben soğuktan..yolun açık olsun
Enes kardeş, öncelikle uyandığında sakin kafayla alman gerek herşeyi düşün ve aceleci olmadan toparla sana lazım olacakları. Motosikletinin lastik havalarınıda bir kontrol et derim yola çıkıyorsun sonuçta en ufak ayrıntıları bile kontrol etmen gerekir. Bence motorun yağını değiştir. 30 lirayı o kadar da düşünme. Sonuçta az buz bir yol gelmiceksin. Hem aklın rahatlamış olur hemde motorun. ;)
Sağlıcakla gelmen dileğiyle. Tekerin düz bassın. Allah'a emanet...
al yanına yolda değiştir hacı hem canın sıkılmaz hemde mola vermiş olursun
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:54 ----------
hem yan sanyinin olmayışı hemde her yerde parçası satılmadığı için tuttura bildiğine mantığı var biraz örenğin 10 tl yağ filtresi opel cdti motorun orjinal filtresi serviste 7.5 tl
günaydın millet nasılsınız........
Erol abi elçik korumalar nasıl rüzgarı kesti mi
GÜNAYDIN MİLLET nörüyonuz..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Günaydın .. Yağı fln değiştim kafam rahat derken sabah bi kalktım Sağnak yağış .. Çoruma kadar öyleymiş bugün .. 200 km fln ama o arada afedersin babayı görücem zaten .. yağmurluk fln var ama nereye kadar dayanırım bilmiyorum .. Kararsız kaldım iyice yola çıkıp çıkmama konusunda .. Aylardır tek damla düşmez , yola çıkacağım gün fırtına çıkar anasını satıyım ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)