elcık korumalarım geldı bu kadar dandık olacagını tahmın etmemıstım gercı cokta kalıtelı bısı beklemıyodum ama 25 lıra bıle etmez 10 lıra ancak kargo parası da dehset 8 tl takma aparatı yok oylesıne lastık parcası
www.erkakurye.com
www.erkakurye.com
elcik takmak en güzeli..kurye usulü..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güzel olmuş düzceye giderken lazım olur..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Akuyu soktum, motomaxdaki sarj altinide aldim. 4 aylik motor, 3hafta yatinca aku bosalmis. İcindeki sivi seviyesi olmasi gereken degerlerin altindaydi, saf su
ekledim ust limite kadar simdide sarjda 21 saatde sarj olmali. Tam dolsun bir haftadan haftaya bindigim icin dolamiyorda aku motor ustunde 1 haftada yine bosaliyor. Bakalim bu sefer nasil olacak.
aynen bende içliği almadım alanda çıkmadı nasıl bişeydir diye bulaşmadım 40 tlde olsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
bitiyor bende tatile gittim geldim akü boşalmıştı 9 amper akü 21 saat değilde 15 saatte şarj olması lazım 600 miliamperle
Yok 3 hafta da bitti. Haftasonlari suruyorum sadece bitik aku de 3-4 saatde dolmaz. Tam dolmadigi icinde 1 hafta da yeniden bosalir diye dusunuyorum. Bir tam sarj edip oyle denemek lazim. Dedigin gibi arizali ise, degistirmek kolayda birde boyle deneyeyim bakalim nasil olacak.
aküyü yuasa kuru aküyle değiştir. kontağı kapat 2sene sonra gel marşa bas...
evet otoban çok soğuk sabahları düzce yolcuları kışlıkları giyin tirim tirim titremeyin sabahın 7sinde...
aküsüz çalışmıyormu motor kick start ile..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
benim kışlık eldivenlerimde yok yaw ramazandan aldığım eldiveni sinoptan dönüşte birisini yolda düşürdüm birisi evde duruyo Artık yazlıkla gidip gelcez
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
M.balibey. Ben internette baya araştırdım bir ara bu firmanın ürünlerini baya sağlam. En fazla 5-6 sayfa geride yine motosiklet pantolonu yerine ürettikleri günlük içinde kullanıma uygun kot pantolonun testi vardı. Bilindik, gerekli olan tüm onayları almış bir firma. Kendi malını kendisi üretiyor. Bütün ürünleri test için Amerika'ya gidiyor. Video'daki konuşmalarda kendileri Türkiye'de üretim için gerekli olan belge,izin,mühür,damga neyse artık bunlar gibi gerekçelerin yurt dışına gönderdikleri ürünlerin test edilip daha sonra onay verildiği yazıyor. Bence bir değerlendirin derim. 40 lira fazla bir para değil. En basitinden ne olduğu belli olmayan adı sanı olmayan bir içlik almaya kalksanız oda o para belkide daha fazladır. Bu ürünler Türkiye'de üretildiği için fiyatları bir nebze de olsa daha uygun. Ben şahsen pantolonu ve ceketi burdan almayı düşünüyorum. Hatta bütün korumalıklar dahil. Tabi zaman neyi gösterir bilinmez. Herşey nasip kısmet işi. Ama bence yabana atmayın, bir araştırın derim. Alıp almamak yine sizin elinizde.
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)