TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Eylül 2012, 02:47
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
OK.............. bak burdan yaz... arkadaşlar bir söz geldi aklıma.. yağ yakan markalar için söylene bilir...
İNSAN S ...MEK SANATTIR... İYİ S..KERSEN DÖNER DOLAŞIR YİNE SANA S...KTİRİR....
kardeş motorun sol tarafında duran kırmızı iki vidayla şaseye bağlı küçük bişey var o senin bahsettiğin, gaz teli geçiyor içinden
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Reklamlar
-
17 Eylül 2012, 03:00
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
kardeş motorun sol tarafında duran kırmızı iki vidayla şaseye bağlı küçük bişey var o senin bahsettiğin, gaz teli geçiyor içinden
abi şu tekleme işini mi arıyorsun bende çok sinir oluyorum tam gaz giderken
-
17 Eylül 2012, 03:40
M.balibey adlı üyeden alıntı
abi şu tekleme işini mi arıyorsun bende çok sinir oluyorum tam gaz giderken
evet kardeşim ramço tarif etti bişeyler ama olmadı, iridyum buji taktım o tekleme azda olsa var, sanki pis sulu benzin yakıyo gibi
neden yapıyor acaba
-
17 Eylül 2012, 07:53
ayunen kardeş doğru yoldasın.. senin başındaki derdi çözecek olan zıkkım o....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Eylül 2012, 11:56
Ramço biraz daha açarmısın konuyu? ne yapılması gerekir o avans veren zımbırtıya?
-
17 Eylül 2012, 12:00
Merhaba arkadaşlar.
Benim motor 3 hafta kadar yattı. Bu arada akü boşalmış neyse ayak marşı ile çalıştırdım. bir kaç saat lik kullanım sonrası yeniden aküden marş alacak kadar doldu. Sadece haftasonları sürdüğümden bu hafta tekrar motoru çalıştırmak istediğimde yine akünün boşaldığını gördüm, bu 3 hafta yatmadan sonra artık her haftasonu aynı sorun oluyor. Aküyü söküp nasıl tam olarak evde şarf edebilirim ? Bunun için bir aparat mı lazım ? Servise götürkem istemiyorum aküyü oradada sökseelr yine bir gece şarjda kalması lazım akününü.
Kısaca aküyü evde nasıl şarj edebilirim ?
-
17 Eylül 2012, 12:25
iyide arkadaş orada ayar yapılacak bişey yokki yarım santim kadar sağa sola kaydırılan gaz telini gevşetip gerdiren bi aparat, bence teklemeyle hiç alakası yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
meccem adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar.
Benim motor 3 hafta kadar yattı. Bu arada akü boşalmış neyse ayak marşı ile çalıştırdım. bir kaç saat lik kullanım sonrası yeniden aküden marş alacak kadar doldu. Sadece haftasonları sürdüğümden bu hafta tekrar motoru çalıştırmak istediğimde yine akünün boşaldığını gördüm, bu 3 hafta yatmadan sonra artık her haftasonu aynı sorun oluyor. Aküyü söküp nasıl tam olarak evde şarf edebilirim ? Bunun için bir aparat mı lazım ? Servise götürkem istemiyorum aküyü oradada sökseelr yine bir gece şarjda kalması lazım akününü.
nasıl olurda sıfır akü biter, bende hiç sorun olmadı, şansına akün bitik çıkmış. sök aküyü suyunu kontrol et eksikse saf su ile doldur ve akü şarj edenlere ver 1 gün dursun şarjda sonra sıkıntısız kullanırsın haftada 2-3 gün marşa bas
-
17 Eylül 2012, 13:03
Merhaba arkadaşlar.
aynısı bendede olmuştu alarm vardı ama 3 hafta yattı aküyü tamamen bitirmiş şarj bile kurtarmadı yeni bakımsız akü aldım senesi geçti maşallahı var dı. ( motoru sattımda )
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
-
17 Eylül 2012, 13:21
Peki apacheye olacak, kaliteli bir marka akü tavsiye edermisiniz ?
-
17 Eylül 2012, 13:35
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Birşey sormak istiyorum bugün motorumla işe gittim 30 km kadar yol yaptım sabah evden çıkarken motorun sesi normaldi ama şuan baktım sesi hiç hoşuma gitmedi sanki içerde mekanik bişeyler oynuyor (tıkır tıkır oynuyo) motor 750 km acaba yeni yeni açılmayamı başlıyor sizdede değişmeler oldumu bu arada 100 km yi geçmedim.
-
17 Eylül 2012, 15:08
iyide arkadaş orada ayar yapılacak bişey yokki yarım santim kadar sağa sola kaydırılan gaz telini gevşetip gerdiren bi aparat, bence teklemeyle hiç alakası yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
nasıl olurda sıfır akü biter, bende hiç sorun olmadı, şansına akün bitik çıkmış. sök aküyü suyunu kontrol et eksikse saf su ile doldur ve akü şarj edenlere ver 1 gün dursun şarjda sonra sıkıntısız kullanırsın haftada 2-3 gün marşa bas
beyinden bobine giden ateşleme dengesini o zımbırtı ayarlıyor.. hatta çok az yakmasını o zımbırtı sağlıyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
17 Eylül 2012, 16:00
Merhaba arkadaşlar.
benimde tatile gittiğimde tamamen boşalmış motomaxtaki akü şarj cihazını aldım tamamen boş aküyü 1 günde şarj etti ve ilk marşta aldı fiyatıda 30 tl çok makul amperi düşük olduğundan biraz geç şarj ediyor bide çin malı değil alman malı benim almamda buda bir etken oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
raceremree adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Birşey sormak istiyorum bugün motorumla işe gittim 30 km kadar yol yaptım sabah evden çıkarken motorun sesi normaldi ama şuan baktım sesi hiç hoşuma gitmedi sanki içerde mekanik bişeyler oynuyor (tıkır tıkır oynuyo) motor 750 km acaba yeni yeni açılmayamı başlıyor sizdede değişmeler oldumu bu arada 100 km yi geçmedim.
bende sıcakta çok zorlarsam yapıyor hemde sübap sesi duyuluyor
-
17 Eylül 2012, 16:03
benimde tatile gittiğimde tamamen boşalmış motomaxtaki akü şarj cihazını aldım tamamen boş aküyü 1 günde şarj etti ve ilk marşta aldı fiyatıda 30 tl çok makul amperi düşük olduğundan biraz geç şarj ediyor bide çin malı değil alman malı benim almamda buda bir etken oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
bende sıcakta çok zorlarsam yapıyor hemde sübap sesi duyuluyor
M.balibey şu şarj cihazının aldığınız yerin linkini atma imkanınız varmı? Banada öyle birşey lazım. Ava felan gidiyoruz malum ormana teyp kuruyoruz aküyü şarj etmek için banada öyle birşey lazım. Amperinin düşük olması daha yavaş şarj etmesi daha sağlıklı. Daha iyi şarj eder.
-
17 Eylül 2012, 16:16
evet kardeşim ramço tarif etti bişeyler ama olmadı, iridyum buji taktım o tekleme azda olsa var, sanki pis sulu benzin yakıyo gibi
neden yapıyor acaba
iridyum işe yaradı yani hangisini kullandınız bende taktırayım geçen ilk kalkmada hava 40 derece olmasına rağmen bir tekledi yandaki arabanın üzerine devriliyordum servis düzeltiriz onu ama karb. sökmek gerek hem daha çok yakar hemde garanti bozulur dedi bende zaten satıcaz garantili olsun alan rahat etsin dedim kurcalatmadım ama bu ayar iyimiş fakar daha çok bozmaktan korkuyorum Ramazan abi biraz daha açıklar mısın tam olarak ayarın olduğunu nasıl kestircez
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
schmarık adlı üyeden alıntı
M.balibey şu şarj cihazının aldığınız yerin linkini atma imkanınız varmı? Banada öyle birşey lazım. Ava felan gidiyoruz malum ormana teyp kuruyoruz aküyü şarj etmek için banada öyle birşey lazım. Amperinin düşük olması daha yavaş şarj etmesi daha sağlıklı. Daha iyi şarj eder.
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...ZI-pmu196.html
dediğim cihaz bu fakat araba aküsünü biraz uzun sürceği kesin 9 amper için 15 saat ediyordu 600 mili amperle şarj ediyor çünkü isterseniz birde boschun c7si var 200 tl gibi bir fiyatı vardı oda bu http://www.akusepeti.com/Bosch-C7-Ak...azi,PR-90.html araba için daha kullanışlı olur tam boşalma oluyorsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
schmarık adlı üyeden alıntı
ne avlıyorsunuz bu arada bende sokakağa atılmış safkan bir ingiliz pointer sahiplendim karga ve martı görünce ferma yapıyor şehir içi şehir dışı fark etmez ne gibi yerleri tavsiye edersiz örneğin dağ yolundaki yayalalar mı yoksa ovadaki düzlük ler yada çam ormanları mı bursada bunlar olduğundan bunları örnek verdim
-
17 Eylül 2012, 16:50
[/COLOR]
bende sıcakta çok zorlarsam yapıyor hemde sübap sesi duyuluyor[/QUOTE]
Bişey daha sorayım internette araştırdım böyle sorunu olan arkadaşlar var bunun zararı varmı kendiliğinden geçmez dimi?
-
17 Eylül 2012, 17:00
iridyum işe yaradı yani hangisini kullandınız bende taktırayım geçen ilk kalkmada hava 40 derece olmasına rağmen bir tekledi yandaki arabanın üzerine devriliyordum servis düzeltiriz onu ama karb. sökmek gerek hem daha çok yakar hemde garanti bozulur dedi bende zaten satıcaz garantili olsun alan rahat etsin dedim kurcalatmadım ama bu ayar iyimiş fakar daha çok bozmaktan korkuyorum Ramazan abi biraz daha açıklar mısın tam olarak ayarın olduğunu nasıl kestircez
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...ZI-pmu196.html
dediğim cihaz bu fakat araba aküsünü biraz uzun sürceği kesin 9 amper için 15 saat ediyordu 600 mili amperle şarj ediyor çünkü isterseniz birde boschun c7si var 200 tl gibi bir fiyatı vardı oda bu
http://www.akusepeti.com/Bosch-C7-Ak...azi,PR-90.html araba için daha kullanışlı olur tam boşalma oluyorsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
ne avlıyorsunuz bu arada bende sokakağa atılmış safkan bir ingiliz pointer sahiplendim karga ve martı görünce ferma yapıyor şehir içi şehir dışı fark etmez ne gibi yerleri tavsiye edersiz örneğin dağ yolundaki yayalalar mı yoksa ovadaki düzlük ler yada çam ormanları mı bursada bunlar olduğundan bunları örnek verdim
Kullandığımız akü motosiklet aküsü. Araba aküsünü taşımak baya zor oluyordu motosiklet aküsü aldık.
Genelde avladığımız üvek,bıldırcın çok nadirde olsa tavşan avı. Bıldırcın genelde ayçiçek yetişen yerde ve palasanlık dediğimiz büyük ot topluluklarında bulunur. Üvekler ise ormanlık alanlarda yine ayçiçek olması kaydıyla su bulunan yerlere gelir. Fakat çok iyi kamufle olmanız lazım en ufak sesinizi bile duyup ürkebiliyorlar. Benim memleketim Edirne genelde avcıların çoğuda Edirne tarafında avlanıyor çünkü oranın bitki ötrüsü, yetiştiriciliği yapılan mamüllerden dolayı daha iyi bir av çıkarıyor. Zaten Rusya'dan göçen kuşlar bizim oralara indiğinden başka yerlere pek kuş gitmiyor. Ama Bursa'da da olabilir. Bursa'ya hiç av için gitmedim yada orada neler yetiştiriliyor bilmiyorum. Yanlış bilgilendirmekte istemem.
17 Eylül 2012, 17:24
Şimi bu alet apache aküsünü kaç saatte şarj eder ? Alacağım bende bir tane.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
Neyse sipariş verdim bir tane, şimdi sökerken aküyü önce (-) kutup başını sonra (+) kutup başını söküyoruz. Takarken de önce (+) kutup başını sonra (-) kutup başını bağlayacağız. Şarj aletini takarkende yanı şekilde takıp sökeceğiz herhalde ? Başka neye dikkat etmem lazım ?
-
17 Eylül 2012, 17:55
Takerken önce eksiyi sonra artıyı...
-
17 Eylül 2012, 18:16
Kullanma kılavuzu tam aksini söylüyor. Hatta tam olarak yazayım "Kıvılcım oluşmasını engellemek için daima önce pozitif kutup başını, daha sonra negatif kutup başını bağlayın". Hnagisi doğru şimdi .
-
17 Eylül 2012, 18:50
ustanın yalancısıyım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler