motorun ayarları ıle oynamayın benden tavsıye sonra gaz yemıyor orasında ses var burasu soyle 100 u gecmıyor dıye yakınırsınız
www.erkakurye.com
erol sana hitaben...
yaw kanka sadece uzun yol değeri önemli değildir.. araç şehir içi şehir dışı kullanılır.. toplam yakıt toplam yol ve toplam maliyet denklemi yapılır ortalama yakıt çıkar.. sen sadece ybr yi şehirler arası mı kullanacaksın... üstellik yapacağın yolla yıpranma payınıda doğru orantılı olarak çarpmalısın.. tüp kuru olduğundan ısınma ve aşınma normaldan yüzde 30-40 fazla oluytor.. ortalama 30 000 km ye geldiğinde yağ yakmalar başlayacaktır... bence yanlış tercih.. her ay en az 10 000 km yol yapsan amenna.. ama senin gibi senede 20 000 yapan biri olarak gereksiz... hop dedik diyorum sana....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramço sorun ateşleme ile alakalı ise nasıl giderilebilir? motor daha 4000km yi görmedi. bujiden değildir diye tahmin ediyorum.
TRANSALP XL700
selam millet geçen hafta adanadan yola çıkıp antalyaya gittim. bildiğiniz gibi anamurun öncesi ve sonrası aşırı virajlı yollar. hızınız 70 km yi anca buluyor düzlüklerde. sürekli gaz -fren- vites düşür-arttır vs vs. giderken fazla acele etmeden 11 saatde varabilrdim. gelişde sürekli son gaz. 3 saat hiç gaz kısmadan bastığım da oldu. ordaki gezmelerle falan filan çoğnluğu şehir içi olmakla beraber toplamda 1400 km yol yaptım. 150 tl yakıt yaktı. yolda hiçbir sorun çıkarmadı sağolsun.
2008 model ve yola çıkmadan önce 51000 km lerde idi sanırım 100 000 bile yapabilir bu motor.
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
eyvallah müdür
Selamlar,
Ehliyeti almak üzereyim, kurstaki eğitmenler falan Honda CB125 falan tavsiye ediyorlar. Fakat araştırdığım kadarıyla Apache daha mantıklı gibi.
Bir kaç sorum var:
1. titreşim bahsedildiği kadar etkiliyor mu? (kampa vs gitmeyi planlıyoruz bir kaç arkadaş)
2. servis durumu nedir? (istanbulda yaşıyorum ama dediğim gibi başka şehirlerdeveya kırsalda olma durumum var. servis yaygınlık ve ilgi alaka?)
3. yol servisi var mıdır? her an cevap veriyorlar mı?
4. ne kadar kullandınız ve bu sürede servis yüzü kaç defa gördü?
5. bujilerde ıslanma gibi bir sorun oluştu mu?
Şimdiden teşekkürler
valla kardeş hiçbirşey dört dörtlük değildir arada sorunlar çıkabiliyor ama kalıcı problemler değil bunlar
1.titreşim sürücü değilde daha çok artçıyı vuruyor oda verdiği gücün titremesi
2.servis durumu gayet geniş anadolu tarafında 5*6 tane tetkili servisi var TVS motor yazarsan orada daha ayrıntılı servis ağını görebilirsin.
3.yol servisi yok .
4.ufak tefek sıkıntılar oluyor zaten onda bu site ve ustalar sayesinde açıklamalrı okur çözüm sağlarsın o yönden sıkıntı yok.
5.buji ıslanma gibi bir sıkıntısı yok
6. bana sorarsan kesinlikle tavsiye ederim
cevap için teşekkürler
peki hani herhangi beklenmeyen bir sorun oluştuğunda nasıl bir yol öneririsiniz? honda vs bu hizmeti var sanırım, aslında bu benim için önemli bir kriter, saçma bir yerde öylece kalakalmak en son isteyeceğim şeylerden biridir. honda için verilen bu hitmet ücretli midir? tvs için harici olarak böyle hizmet verebilecek bir yer var mıdır?
kardeş küçükyalıda salgın motor
göstepe aydın motor
ümraniyede yaşar ticaret
tuzla da sürat motor
bunlar var herhangi bir sorunda eğer garantisi varsa ücretsiz yapıyorlar
sanırım yanlış anlaşıldım. normal bir sorunda elbet olacaktır. hani yol servisi için soruyorum ben?
arkadaş yol yardımından bahsediyo galiba. yol yardımına pek ihtiyacın olacağını sanmıyorum ama gerekirse salgın motorun yol yardımı var.tabi ücrete tabi bütün yol yardımları gibi
nihat nerdesin dostum sen yaw görünmedin epeydir
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)