TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2012, 00:00
sedat_57 adlı üyeden alıntı
iki resimden birinde harfiyat kamyonu yaw nereye gittiniz böyle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Tamam geri alıyorum soruyu ŞİLE vallayolu çekilecek dert değil..
valla dostum sıkı sardı varya
Reklamlar
-
04 Eylül 2012, 00:01
iki resimden birinde harfiyat kamyonu yaw nereye gittiniz böyle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Tamam geri alıyorum soruyu ŞİLE vallayolu çekilecek dert değil..
ortak sen her yolu seviyorsunda şile yolunu sevmiyorsun.... bende şile yolunu severim.... hep sürat denemsi yaparım hafta içi sakinken....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Eylül 2012, 00:03
apaçiler toplanip sapanca gölüne gidelim bari bi pazar günü..her ne kadar ybr kullansamda ruhum apaçi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
04 Eylül 2012, 00:05
apaçiler toplanip sapanca gölüne gidelim bari bi pazar günü..her ne kadar ybr kullansamda ruhum apaçi
dumanını yutarsın apaçilerin.. benim sattığım selonun motoru deli gidiyor habewrin olsun.... 15 dişli bile olsa yetişemezsin... öksürme toz toprak yutmaktan....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Eylül 2012, 00:07
-
04 Eylül 2012, 00:10
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
dumanını yutarsın apaçilerin.. benim sattığım selonun motoru deli gidiyor habewrin olsun.... 15 dişli bile olsa yetişemezsin... öksürme toz toprak yutmaktan....
amaçları basmaksa basıp gitisinler ben yarım saat sonrada katılırım..Ama gezmekse amacımız hep beraber gideriz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Niye kanka yağ mi yakıyor
-
04 Eylül 2012, 00:11
çelikatlı adlı üyeden alıntı
şile yolu sedat. ramço erolda resim var ama o şimdi pc ile uğraşıyodur ilk defa bilgisayarı olmuş.bi hafta uğramaz o şimdi buraya
selo buarada sağol kardeş hep bana çalışmışın en çok beni çekmişin.plakayı kapatmak için kullandığım kaskın işe yaradığını gördüm içim rahatladı sabah akşam kgs olarak kullanıyorum onu
severim akılllı geçis sistemi kaskgs yi...
sedat yavrum denizliye gel kasım ayının ortalarında...
cbf mi len bu yağ yaksın..........
-
04 Eylül 2012, 00:16
amaçları basmaksa basıp gitisinler ben yarım saat sonrada katılırım..Ama gezmekse amacımız hep beraber gideriz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
Niye kanka yağ mi yakıyor
sedat dostum merak etme öyle bile olsa seni ezmeyiz anca beraber kanca beraber yok öyle yapıştır ybr arkada kalsın birde o kişi dostsa yan yana arka arka yol alırız için rahat olsun...
-
04 Eylül 2012, 00:18
tamam kanka ayarlayalım gidelim ybr cbf tvs farketmez iki tekerlekli olsunda ne olursa olsun buyursun gelsin. maksat muhabbet gezmek eğlenmek tanışmak. zeten senle karamürsel yolunda tanışmıştık
-
04 Eylül 2012, 00:21
bensiz gezin bakalım... ben gidelim deyince gelmezseniz o zaman olay çıkarırım...
-
04 Eylül 2012, 00:24
-
04 Eylül 2012, 00:24
vappurda benim topcaseyi sorduydun nasıl diye gittin aynısındanmı aldın ybrde on numara hee tam dişimize göre
-
04 Eylül 2012, 00:26
vappurda benim topcaseyi sorduydun nasıl diye gittin aynısındanmı aldın
ybrde on numara hee tam dişimize göre
yok o zaman bende vardı topcase hatta dedim ya ben pahalıya almışım 190 gayme 42 litre ledSİZ model..
-
04 Eylül 2012, 00:26
vappurda benim topcaseyi sorduydun nasıl diye gittin aynısındanmı aldın
ybrde on numara hee tam dişimize göre
hehehehehhehehehehhehehhe
çanta güzel ama projesi yok....
-
04 Eylül 2012, 00:38
erol çizecekti projeleri belkide onla uğraşıyordur
-
04 Eylül 2012, 01:23
beklemedeyiz banada kargolarsınız artık
-
04 Eylül 2012, 01:24
o anca karizmasını çizer... bende bazen asfaltta sıfır bazen yatakta kestane çizerim o kadar....
-
04 Eylül 2012, 02:17
Ramazan abi bizim servis aynı zamanda kawa servisi kawa alma çok sorun yaşarsın parçada hemde pahallı dedi hondayı tavsiye etti ne dersin
-
04 Eylül 2012, 07:46
Günaydın bakem sedat olum pazar günü gitmiyozmu biz sapanca nerden çıktı orayada gideriz ayrı tabi yanlız benim egzoz kötü kokuyor haberin olsun tamam kanki kızma zaten 60 70 gezdik bizde bakma tadı öyle çıkıyor sen daha iyi bilirsin gerci .....cizdik ya len projeyi illa herkeze lastik mi dahatalim bit pazarından alın iste ahadasana kgs ne cezam var ne bisi ama amcakara dikkat peşinden gelirse mucuk olur
-
04 Eylül 2012, 07:47
M.balibey adlı üyeden alıntı
Ramazan abi bizim servis aynı zamanda kawa servisi kawa alma çok sorun yaşarsın parçada hemde pahallı dedi hondayı tavsiye etti ne dersin
honda alacağıma eve çamaşır makinesi alırım daha iyi....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler