günaydın Ramazan abi gezi falan olmadı bizi yiyiyorlar foto moto göremedik daha
günaydın Ramazan abi gezi falan olmadı bizi yiyiyorlar foto moto göremedik daha
fotomontaj bunlar inanmayın ....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yuh.........................................
Ucu kırık şarap şişeleriyle bağımı kopartırken hatıralarla, bileklerimden atlayan bütün alyuvarların sensizlikten gebermiş cesetler olduğunu asla sana söylemem, incinirsin. Puslu bir kış sabahı palyaçoyu ölü bulacağımı da demem, süpriz gibi geldi, süpriz gibi gitsin.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
şimdi 8 bine kawa ninja 250 honda cbr 250 yada bizimkilerden para çıkarsa cbr 600 f bakıyorum tavsiyelere açığım
kawa al derim... 600f e bulaşma.......
Ya telden zor oluyor akşam kalan fotolari aticam selo adam tekmeyi görünce kendine geldi ama nasıl korktu ben diyordum millet inanmıyor bunlara bu lazım birazdaha kasinsaydi aynayı alicaktim ama hemen zirtladi trafik yoğundu yemedi başına gelecekten tirsti ee haftaya bursayadayiz demiiiii balibeyi ziyaret varmı destur
www.erkakurye.com
bende öyle düşündüm 600 fler hep kazalı ve kmleri düşürülmüş bu kawaların yedek parçaları pahallı mdır o biraz korkuttu yan grenaja bir site 1500 küsür demişler sadece bir tanesine
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
destur ne demek abi buyrun gelin gezdirelim bursayıda şehir içinde kazı başlayabilir ama mudanya trilye gemlik iznik dağ yolu vs. yaparız yanlız egsoz varsa aman diyim çıkarın bursadaki polisler başa bela kaç arkadaşın motorunu bağladılar efendi efendi giderken
Yok full orjinal karbon var sade ulen 4 umuzde de topcase var ama isli deil ceza kitlemesin bursalı amce ler .....
Bu arada unuttum korumalarım nasıldı ama size inat full koruma gezdim sileyi
www.erkakurye.com
Beyler şile asfaltlarini ağlattık :-D ben, erol, nihat ve selami ıstanbul tvs toplanmasının önünü açtık. Yeni aoacilileri bekleriz devam edecek asfalt aglatma organizasyonlarında :-D sohbet güzeldi yollar güzeldi makinalar taş gibiydi. Kiskananlar catlasin:-D
Arkadaşlar boyum 1.70 kullanımda problem yaşar mıyım ?
the A.G.Z
erol resimler..bekliyoruz...................
hehe iyi olmuş abi boşver önlemden zarar gelmez valla çanta işine bişey diyemem ama nerde çevirme görsem şu 3 4 gündür herifler touring ve enduro tarzı motorlar favorileri bende bekliyorum bu motorda çanta demiri var neden çanta yok yada neden işli değil yada sırt çantası taşıyorsun tam teşekküllü bir hastaneden motosiklet kullanırken sırt çantası taşımaya elverişlidir belgesi alman gerekili diye saçma sapan fikirleri olan cin bir polis memurunu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
benim boy 163 ben bile zorlanmıyorum
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)