Dün iki kere üstüme çıkıyolardı en soldan yapıştırdım 110 115 gidiyorum ilk önce bi jeep sinyal minyal hakgetire bir kırdı üstüme kornaya bir yapıştım kendi şeridine nasıl geçtiğini şaşırdı aynadan kestim ondan sonra sinyal verip geçti sol şeride anlamıyorum sinyal verip ayna konturolü yaparak serit değiştirmek için illa birinimi ezmesi lazım bu araba şöförlerinin onu geçtikten 20 km falan sonra şehir içindeyim 30 40 km arası gidiyorum bu seferde bir toyota korolla yine sinyal minyal yok sagda park halindeyken birden yola cıktı hemde u dönüşü yapmaya kalktı arka frenle korna aynı anda bir asıldım bir yandan korna sesi bir yandan lastik sesi adamın eli ayagı boşaldı arabayla yolun ortasında kala kaldı kapıdan arabaya girmeme bir metre kala durdu motor zaten yavaştım adamın yüzü bembeyaz oldu camdan pardon özürdilerim diyor dayı dedim ben simdi kapıdan sana dalsaydım ve sakatlansaydım yine pardonmu diyecektin yola çikarken aynana bakıp sinyal versene dedim bisey diyemedi gitti bende ses çıkartmadım o korku yetti zaten ona ......
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Geçmiş olsun mesut bizim motorlarında kornası bir hayli güçlü hoşuma gitti 1 aydır kullanan birisi olarak . Mal çok aynalar boş yere takılı bazılarının arabalarında zaten ! Arkadaşlar şimdi ben ekim ayında senelik izne çıkıcam motorum ile gezerek izmir e gitmek istiyorum artçısız ! 2 kişi gidicez motorlar ile . Depo üstü çanta aldım sırt çantamı alıcam yanıma , bel cantamı alıcam , birde mesut da konu açtğnda görmüş olduğum çantadan alsam bana yeterli olurmu acaba ? türkiye haritasınıda aldım kuşe kağıttaki haritaya 8 tl para verdik be :D 14 günlk senelik iznimi gezerek geçirmeyi planlıyorum . Arka tekeride değiştirdim pirelli duratrace şuanda . Öneriniz varmı şuanda teşekkürler .Dün iki kere üstüme çıkıyolardı en soldan yapıştırdım 110 115 gidiyorum ilk önce bi jeep sinyal minyal hakgetire bir kırdı üstüme kornaya bir yapıştım kendi şeridine nasıl geçtiğini şaşırdı aynadan kestim ondan sonra sinyal verip geçti sol şeride anlamıyorum sinyal verip ayna konturolü yaparak serit değiştirmek için illa birinimi ezmesi lazım bu araba şöförlerinin onu geçtikten 20 km falan sonra şehir içindeyim 30 40 km arası gidiyorum bu seferde bir toyota korolla yine sinyal minyal yok sagda park halindeyken birden yola cıktı hemde u dönüşü yapmaya kalktı arka frenle korna aynı anda bir asıldım bir yandan korna sesi bir yandan lastik sesi adamın eli ayagı boşaldı arabayla yolun ortasında kala kaldı kapıdan arabaya girmeme bir metre kala durdu motor zaten yavaştım adamın yüzü bembeyaz oldu camdan pardon özürdilerim diyor dayı dedim ben simdi kapıdan sana dalsaydım ve sakatlansaydım yine pardonmu diyecektin yola çikarken aynana bakıp sinyal versene dedim bisey diyemedi gitti bende ses çıkartmadım o korku yetti zaten ona ......
izmirli dikkat et geçmiş olsun......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
herkez dikkat etsin tekeriniz düz bassın bende bugün köpeğe çarptım daha doğrusu köpek bana çarptı.çöp konteynerinin yanında yemek yiyen köpek karşı kaldırımdaki kediye hamle yapmak istedi ama beni hesaplamadan fırlayınca bana sağ ayağıma yandan dalış yaptı zor toparladım yıkıyordu beni yere.neyseki ikimizede bişey olmadı
kopek değilde ben kedinin üstünden geçmiştim
yok bisiklettle
Ben kedinin geçtim bisi olmuyor ee yarın kaç gibi geliyorsunuz yapıldimı plan proje 546 597 6160
www.erkakurye.com
valla biz seloyla konuştuk akşama düğünü varmış erken gidelim akşam geçe kalmadan dönelim düğündende olmayalım dedi ok dedik ama saat kararlaştırmadık.selo yusuf ve ben gelicez herhalde öyle gözüküyor.selo ve yusuf buluşup beni almaya gelecekler sonra üçümüz sana gelicez gezdir bizi erol deyip kendimizi kollarına bırakıcaz..selo çıkma çanta peşinde koşuyo şuan gelsin yusufda gelsin saati rotayı netleştirelim..
oh bensiz toplanın bakalım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
S.A
kanka çanta yalan oldu yaw çocukla konuştum tamam buluşacaz dedim 1 saat sonra beni aradı miting yuzünden heryer kilit dedi yarın buluşsak falan dedi erken saat olursa olur dedim tamam dedik kararlaştırdık yarın sabah erken buluşup çantayı alır direk alır çıkar yanına gelirim saat 1 gibi buluşalım seninle YUSUF ne oldu bu arada bidaha ses çıkmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
kanka arkadaşın ybr sini kullandım gerçekten ama gerçekten bisikletten farkı yok ses yok titreşim hele hiç yok ama iş güce gelince oda yok
Arkadaşlar yapmış olduğum gezim. Linkten bakabilirsiniz. 1400 Km 4 Gün Tvs Apache İle Ufaktan Ege Turum 28-29-30-31 Ağustos 2012
gezin bakalım vijdansızlar..
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)