benşm ikinci motor lüksüm yok açıkcası pederin yanında harçlıkla çalışıyorum motora para biriktiriyorum öyle alıyorum z 750de güzelde rüzgarda sıktı beni 50 kgyim 100 km üstü uçucam diye korkuyorum hele birde karşıdan eserse rüzgar
benşm ikinci motor lüksüm yok açıkcası pederin yanında harçlıkla çalışıyorum motora para biriktiriyorum öyle alıyorum z 750de güzelde rüzgarda sıktı beni 50 kgyim 100 km üstü uçucam diye korkuyorum hele birde karşıdan eserse rüzgar
Arkadaslar benim apache tank benim dedigime bakmayin sizinkilerde ole tabiki ben seridimde giderken sagda park halinde bir arac direk onume kirdi aynaya falanda bakmadigini kaza olduktan sonra soyledi zaten.. bende onume kirinca o an motoru yatirip koruma demiriyle girdim araca eski peugeot 103 mantigi attim motordan kendimi benim motor o anki darbeyi koruma demiri ne kadar emsede motorun gorunen aksaminda cizik dahi olmadi fakat sasi de az yamukluk war saga dogru cekmesininde sebebi o zaten bos zamanimda kaliteli bir kaportaciya ayarlatmayi dusunuyorum bende sasi yamuk yani benim milimetrik bir yamukluk ama tabiki ellerini birakinca saga yatiriyor motoru denge modunda bu arada benim koruma demiriyle vurdugum aracin on tampon komple indi sol far sis patladi sol on kaportada bayagi gocuk olustu koruma demirim sagolsun benim motorumdada massallah cizik yok sasi yamuklugunun disinda
25 kuruş tan fazla ya patlar o zevk emin ol zaten cogu büyük cc ler genelde park halinde bizim gibi her yere kullanmiyolar km ler 4000 de 1 yıl kullanmış bide düşün ben senede 12000 14000 felan yaparım
www.erkakurye.com
benzin problem değil düşük kmli olması benim için daha iyi olur bende üni açılınca üni şirket ev arası gezicem esas problem gezilerde geride kalmamak geçen eğitimde adamlar küfür ettiler resmen içlerinden hepsinde bmw 1200 serisi enduro yada r serisi touring motor yada suziki vstrom bende 150lik tvs dip gaz gidiyorum yok yetişemiyoum sonra onlar tempoyu düşürdüler
slm nasılsınız.......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Demekki gittiğimiz gezileri secicez senin ne işin var onların yanında bende Hyosung ile gezideyken aynısı oldu arkadaşlara en fazla 180 gidiyor dedim adamlar minimum 200 kusur gittiler sonra sağa çekip beni beklediler motoru yakasim geldi
www.erkakurye.com
abi milletin motoru kestiremiyorum ki eğitimler zaten malum herkeste iyi motor var adamlar diyor ilk motorum dl650 öteki diyor f1200 gsle başladım bana geliyor tvs apache
günaydın..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ooop günaydin herkese çok rüzgar var yahu pazartesi den itibaren makina yatisa gecicek galiba servis le gidip gelmeye baslicam bu pazar iyi bi gezmek lazım
www.erkakurye.com
erol tatlı su motorcusu GEBZE HAREM minibüs hattı katili... genelde biz minimüs şöförlerinden korkarız ama eroldan tüm minibüs şöförleri korkar.... adamım arabasına hyo ile bir çarpmışki araba 15-20 gün serviste yatmış..koskoca minibüsü görmedinmi erol...
Selamın aleyküm arkadaşlar keyifler nasıl bakalım????
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
yoldan çıkar diye korktum yoksa sıkıştırıp tekme atıp yana savurcaktim hehe ulen kornadan ne korkuyolar ama
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)