pazar günü geziyoruz dimi apaçiler? yalan olmasın sonra!!
istanbuuuull
Abilerim aranızda H.i.D marka xenon alıpta kullanan varmı memnun mu? Aldıysanız kaç kelwin? Farların aydınlatması ne kadar fark etti? Ben 8.000K almayı düşünüyorum da sizlerinde bir fikrini almak istedim.
sen önce bi motoru al
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6220802/detay/ bu tulumu aldım nasıl. ekmek almaya giderken giyicem arol usta
bakıyorum bişey yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
tamam gördüm cevapladım ok
valla ben aldım hıd xenon 45tl ye motor için ama takmadan selo arkadaşıma hediye ettim.öyle o araçtan bu araca taşınacak kalitede değil madein çin.. şimdi paraya kıydım mtec takıcam motoru satarsam söküp yeni aldığım motora takıcam.bikere iyi para vereceksin yıllarca sök ondan tak buna..
Sizin aldığınız xenon'un fiyatı nedir? 2 markayı da bir araştırıyım bakalım. Aslında ben mercekli xenon düşünüyordum ama apache'de uraştırır o yüzden normal xenon düşünüyorum.
Doğru söylüyorsunuz ben bu açıdan düşünmemiştim. Hem selo9115 hemde çelikatlı'nın söylediğini markayı bir araştırıcam. F/b oranına göre hangisi uygun olursa onu alırım. Belkide yurt dışından getirtirim. Ülkemizin fiyatları belli. Burada farzedelim "ABC xenon'u 300 liraysa ordan 150'ye alır 50'de kargoya versen 200'e gelir. Daha uygun olur. "Duruma göre bakıcaz artık. Sizinde fikir, düşüncelerinize ve görüşlerinize her zaman açığım.
Bu arada selo9115 kullandığınız xenon kaç Kelwin?
Çelikatlı sen xenon'u kaç kelwin almayı düşünüyorsun?
Tamam geliyorsunuz değilmi bekliyor olucam bak puskuveyt ısmarlarım size
www.erkakurye.com
bendeki sentinel 8000 kelvin kristal mavi alıyorsanda 6000 ile 8000 kelvin al kelvin yükseldikçe renk koyulaşıyor ve görüş açısı düşüyor
valla gelenler söylesin bi gezelim kendimize gelelim ben geliyorum seloda geliyo başka varsa gelmek isteyen yazsın arkadaşlar gezicez istanbulda!!! kimse gelmezse seloyla ben gelirim daha çok peskevüt yerizhihihih
hacı ikimiz gidelim
Zaten 8K'dan yukarısını düşünmüyorum. Kendi görüşümü geçtim de karşıdan gelene acırım. Allah korusun yolda ben motor üzerinde 1 kişi olucam. Arabada bir aile olur ışık şöförün gözünü alır kaza felan yaparlar. Hiç birşey değil de vicdan azabından yaşayamaz insan. O yüzden Bi-xenon araştırıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...56055845/detay
Bana tek mercek lazım alsam bunu tek tek satıcaksa satan kişi 200'e verir herhalde. Ama gel gelelim hadi bunu aldık, nasıl montalicaz? Uygun olan yeri aydınlatmasını nasıl sağlicaz bilmiyorum.
biz bankoyuzda gelmek isteyen olursa gelsin yani iki piskevit eksik yersin noolmuş yani selo.
bence merceğe gerek xenonu taktırdıktan sonra götürüp far ayarını adam gibi yaptır on numara kimsenin gözünü falanda almıyor okadar para vermeye gerek yok bu arada araba ne marka
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)