belki stoplarla oynanmadan bu tarz bişey yapılabilir plaknın üstüne.stoptan bi kabloyla olur gibi..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7064188/detay/
belki stoplarla oynanmadan bu tarz bişey yapılabilir plaknın üstüne.stoptan bi kabloyla olur gibi..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7064188/detay/
dubleks yapmak için doğru sibob takılırsa jant a işlem yapmaya gerek kalmaz...
günaydın nasılsınız.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:08 ----------
yapılmaz diye bişey yok... eski model 303 leri giydirip piyasada 403 diye az binmediniz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
lamba güzel olabilir........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar selamlar.. uzun zamandır fırsat bulupta sayfayı okuyamadım takip edemedim tabi bu arada mukemmel bir canakkale ist. gezisi yaptık bir arkadasımla. c.kaleden körfez ustunden istanbul ordanda canakkale.1 honda cbf 150 bir tvs apache.gerçekten mükemmel bir yolculuk oldu oturdugumuz yerleri birkac gün hissetmedik ama olsun toplamda 1150 km yol kat ettik bir kac parca resim yüklemek istedim. herkeze iyi forumlar. merak edenler icin 1150 km sabit 5.vites 6000 devir ile ortalama 113 tl civarında benzin yaktı.honda 160 tl yi buldu.
yola çıkmadan önceki km geldigimde cekmeyi unuttum
daha baya resim var da bunları öylesine secip paylasmak istedim. herkeze iyi forumlar
en son resme bayıldım..................
Motoru çarşıya götürmeye üşendim tupeless lastiği şambryelli olarak taktım. irc taktım yol tutuşu çok iyi dönüşlerde hiç kaymıyo ve suda eski lastikler gibi kaymıyo. Teşekkürler celikatlı, M.balibey, ERROR88 ve TEKTEKER_RAMÇ. İşim görüldü bir ara ona uygun sibop ararım. Herkese teşekkürler
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
ne demek dostum ne zaman istersen yardımcı oluruz....
Selam arkadaşlar benim pazar izninin içine ettiler yav :( iznimi yarına aldılar cuma izinliyim hafta sonu gezisi gene yalan oldu :(
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
On diskinde surtunmeye bagli ses gelen varmi. Benim arada duyuyorum on teker dondukce disk balatalara surtuyor gbi ses geliyor
çok hafif ses gelmesi normal.. ama çoz az.............
Benim disk tede var o ses az bi sürtünme sesi normal.....
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
çoook tatlı oluyor....
dostum yanlış anlama ama Allah korumuş.mont,eldiven,dizlik,bot hiçbişey yok.1200 km yol katetmişsiniz..hiçbir şey canınızdan daha önemli değil..
????????????????
Bu kadar kazadan korkmayın başınıza gelir ben giyerim tabi ekmek alırken bile dizlik takarim
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)