bende aynı fikirdeyim bakarız kimse gelmezse biz yine özel gideriz
ama pazar günü bir düğün varmış bakalım duruma göre
bende aynı fikirdeyim bakarız kimse gelmezse biz yine özel gideriz
ama pazar günü bir düğün varmış bakalım duruma göre
merhaba iyi akşamlar arkadaşlar bugun sabah bursadan cıktım apache ıle 500 kusur km yaptım 9 saatte yolu uzatarak 4 mola yarımsar saatten ızmır focaya geldım yarın ızmıre gecıcem gayet keyıflı yolculuk oldu yolda 3 yada 4 tane apache gordum
arkadaşlar apache'lere alarm takan varmı uzaktan kumanda ile çalıştıran alarm almayı düşünüyorum fikirlerinizi alayım
slm dostlar nasılsınız .. yeniden denizlideyim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iiiii senden sorun yok dimi
sonuçlar bellimi??
Akşam iki kere denedim ikisindede kalktı kayma yapmadı çok riskli bi hareket dikkat
www.erkakurye.com
Ulan sabah sabah distirbutoru patlatmislar cakallar polis gelmesini bekliyoruz vay anasını yahuu
www.erkakurye.com
slm arkadslar bende 2 gun once motor ile ufak bir kaza gecirdim arka teker kaydi ! 10 km ile saga donerken kendimi yerde buldum . Pirelli duretrace aldim 85 gaymeye suanda cok memnunum antalyada karbon kaplama yapan bi yer varmi ?
erol geçmiş olsun.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
cümnetten günaydın arkadaşlar erol geçmiş olsun.............
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
sağol izmirli nasılsınz.
eyvallah ramazan iyilik birazdan işe gidicem taklıyorum öyle pc başında seni sormalı sen nasılsın ......................
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
iyi kötü çirkin.............
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)