TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Ağustos 2012, 13:58
BROICER adlı üyeden alıntı
bence kışında kullanmayı düşünüyorsan uzun mont almalısın...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 14:01
dün diskimi değiştirdim şimdi güzel oldu.aldığım zenon farıda takmaktan vazgeçtim mtech marka kalite bi xenon alıp onu takıcam phlips marka orj ampülü. motoru satarsamda aksesuar gibi söküp alıcam yeni aldığım motora takarım.selocan çinli xenonumu sana hediye edebilirim eğer almadıysan. iyi bişey olsa kendi motoruna takardın deme haa. buda iş görür ama ben uzun vadede motordan motora taşıyabileceğim uzun ömürlü bişey takmayı tercih ettim.
-
26 Ağustos 2012, 14:01
neyse arkadaşlar ben işe kaçar size iyi pazarlar allaha emanet olun görüşmek üzere..........
-
26 Ağustos 2012, 14:03
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
su geçirmezlik özelliği var mıdır bunun çünkü benim düşündüğüm http://www.feyizoglu.com/3002-Volt-M...u_47056.html#0bu üründe belirtmemişler ve de sırtta da koruma sanki yetersiz hatta yok gibi senin önerdiğin daha sağlam göründü şimdi görmemiştim onu zaten izmir-didim hemen hemen aynı yazları güzele benziyor - yönleri var mı ? memnun kalmışsın gerçi olsa yazardın
ne imzası beaaa
-
26 Ağustos 2012, 14:06
çelikatlı adlı üyeden alıntı
dün diskimi değiştirdim şimdi güzel oldu.aldığım zenon farıda takmaktan vazgeçtim mtech marka kalite bi xenon alıp onu takıcam phlips marka orj ampülü. motoru satarsamda aksesuar gibi söküp alıcam yeni aldığım motora takarım.selocan çinli xenonumu sana hediye edebilirim eğer almadıysan. iyi bişey olsa kendi motoruna takardın deme haa. buda iş görür ama ben uzun vadede motordan motora taşıyabileceğim uzun ömürlü bişey takmayı tercih ettim.
seloya ver ben takarıkm gelince.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 14:12
olabilir kanka neden olmasın
-
26 Ağustos 2012, 14:15
selo9115 adlı üyeden alıntı
olabilir kanka neden olmasın
aynen al selo can al................
-
26 Ağustos 2012, 14:21
-
26 Ağustos 2012, 14:21
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
aynen al selo can al................
evet kanka çelikatlı candır can
-
26 Ağustos 2012, 14:22
aynen öyle nerde beleş oraya yerleş.......
-
26 Ağustos 2012, 14:23
kanka yapılan iyiliği unutmayız altındada kalmayız
-
26 Ağustos 2012, 14:29
selo9115 adlı üyeden alıntı
evet kanka çelikatlı candır can
nede olsa tvs ci.............
-
26 Ağustos 2012, 14:35
motorcuyuz kanka marka gelip geçici..selo sultanbeyli tarafına uğrarsan vereyim kiti.
-
26 Ağustos 2012, 14:40
motorcuyuz kanka marka gelip geçici..selo sultanbeyli tarafına uğrarsan vereyim kiti.
özledim bizim moraları yaw...
sultanbeyliden pendik e gitmek için kullandığımız orman yoluna bayılıyorum.... selçuk ecza deposunda az çekmedim sultanbeylinin pisliğini.. şimdi yaya trafiğine açık olan yere tüneli yapmak için baya uzun kapalı kalmıştı orası... eczanelere ilaç taşımak zulum oluyordu..
-
26 Ağustos 2012, 17:09
kanka s.beylinde nerde oturuyorsun uzundere,gölet tarafına yakınmısın?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
ramço bugün depoyu söktüm kmople içindeki benzini boşalttım alttaki musluğu söktüm içinde uzun yuvarlak bir filtre çıktı onuda hava ile temizledim deponun içinede hava sıktım iyicene kuruyana kadar hava ile temizledim içi pırıl pırıl oldu şuan eski boşaltığım benzini koymıyacam çünkü içinde küçük küçük pislikler çıktı yeni benzin alıp deneyecem
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------
[IMG][/IMG]
-
26 Ağustos 2012, 17:10
benzini al atla motara gel bahçede motor yıkıcam ben şimdi.seninkinide yıkıyalım
-
26 Ağustos 2012, 17:13
akşam misafir bekliyorum ama tam belli değil gelecekleri aslında gelmeseledi olabilirdi aslında
s.beylinde nerde oturuyosun
-
26 Ağustos 2012, 17:16
BROICER adlı üyeden alıntı
su geçirmezlik özelliği var mıdır bunun çünkü benim düşündüğüm
http://www.feyizoglu.com/3002-Volt-M...u_47056.html#0bu üründe belirtmemişler ve de sırtta da koruma sanki yetersiz hatta yok gibi senin önerdiğin daha sağlam göründü şimdi görmemiştim onu zaten izmir-didim hemen hemen aynı yazları güzele benziyor - yönleri var mı ? memnun kalmışsın gerçi olsa yazardın
Ben memnunum su gecirmez özelliği var
-
26 Ağustos 2012, 17:17
gölete yakın sayılır altı yol diyorlar buraya. gelirsen tel no var sende ararsın
-
26 Ağustos 2012, 17:17
benzini al atla motara gel bahçede motor yıkıcam ben şimdi.seninkinide yıkıyalım
ortak motor yıkama he:... ne güzel..
selo benzini boşa harcama motora az az süzerek kat....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler