TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 10:01
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Bugün darıca minibüslerinden biri iveco önüne kirmisim diye Isiklarda bilerek sıkıştırdı hadi canım olmaz okadar dedim ama oldu hıyar vurdu arkadan açtım KASKI biraz annesinden bahsettim vites 1 de aşa inip koşmaya başladı nasıl indi onuda çözemedim ya yavaş ça hareket ettim salak plakani aldım diye bağırdı arkadan acaba bulurmu beni 41 ve 58 görünen bu cantamida çizmiş namussuz iyiki düşmedim
sataşma minibüscülere kaskını kırarlar bak
Reklamlar
-
26 Ağustos 2012, 10:26
minibüscüler sakattır söylemedi demeyin..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 10:31
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
minibüscüler sakattır söylemedi demeyin..
boşunamı tam korumalı giyinip yola çıkın diyoruz
-
26 Ağustos 2012, 10:36
çelikatlı adlı üyeden alıntı
boşunamı tam korumalı giyinip yola çıkın diyoruz
bizim duraktaki taksiciler ve minibüsçülerin neredeyse hepsi sabıkalı iş bulamayan insanlardı..içlerinde üniverste okumuş sabıkası olmayuan tek bendim........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Ağustos 2012, 10:51
metro açıldı kadıköy kartal. gebzeye kadarda uzayacakmış ozaman belki e5 minibüs otobüsten temizlenir.çookda faydalı bi alet metro trafiği rahatlatıyor bayramdaan önce yenisahradan uzunçayıra kadar arabalar dur kalk gidiyodu şimdi gayet açık.trafik azalmış
-
26 Ağustos 2012, 11:47
Koruma olunca ışıklarda minibüs sıkıştırmicakmi yanii bu arada nedenini bilmiyorum dizlik ten revit eldivene kadar full giyiniktim oradan karşıya geçtim de
-
26 Ağustos 2012, 12:01
metro açıldı kadıköy kartal. gebzeye kadarda uzayacakmış ozaman belki e5 minibüs otobüsten temizlenir.çookda faydalı bi alet metro trafiği rahatlatıyor bayramdaan önce yenisahradan uzunçayıra kadar arabalar dur kalk gidiyodu şimdi gayet açık.trafik azalmış
ben en çok gebze harem ve pendik kadıköy hattında çalışıyordum.... ekmek paramız kesiliyor yaw...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Koruma olunca ışıklarda minibüs sıkıştırmicakmi yanii bu arada nedenini bilmiyorum dizlik ten revit eldivene kadar full giyiniktim oradan karşıya geçtim de
ben kurye iken çok artisttim.. yağmur çamur olmadıkça mont falşan giymezdim....
-
26 Ağustos 2012, 12:56
koruma oluncada minibüs sıkıştırabilir. ama bi korumalı sopa yemek var bide korumasız oğlum bak git olayını biliyosun işte o çocuğun kafası kask takmadı diye yarıldı
-
26 Ağustos 2012, 12:59
koruma oluncada minibüs sıkıştırabilir. ama bi korumalı sopa yemek var bide korumasız
oğlum bak git olayını biliyosun işte o çocuğun kafası kask takmadı diye yarıldı
hehehehhehehehhehehhehehehe
-
26 Ağustos 2012, 13:01
günaydın arkadaşlar neşeniz bol pazarınız güzel geçsin tekeriniz düz bassın
-
26 Ağustos 2012, 13:05
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
günaydın arkadaşlar neşeniz bol pazarınız güzel geçsin tekeriniz düz bassın
öyle olmak lazım gardaş.... kral fm dinliyoruz....
-
26 Ağustos 2012, 13:11
koruma oluncada minibüs sıkıştırabilir. ama bi korumalı sopa yemek var bide korumasız
oğlum bak git olayını biliyosun işte o çocuğun kafası kask takmadı diye yarıldı
valla o yönden çok kinciyimdir yemem içmem o hat üstünde yatar uyurum o minibüsçü gelince ön cama taşı sallar kaçarım oda ona ders olur...
-
26 Ağustos 2012, 13:13
Ooo olurmu ramazan ben hiç çıkarmiyorum bakkala bile giderken bellik bile takarım hatta evde bile montu kaskı cikartmam güvenlik şakaya gelmez hatta su anda ful koruma sahildeyim ama yanlışlıkla yürüyerek gelmişim alışkanlık iste
-
26 Ağustos 2012, 13:24
Ooo olurmu ramazan ben hiç çıkarmiyorum bakkala bile giderken bellik bile takarım hatta evde bile montu kaskı cikartmam güvenlik şakaya gelmez hatta su anda ful koruma sahildeyim ama yanlışlıkla yürüyerek gelmişim alışkanlık iste
hahahhaha erol filim adamsın yav yeminle
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
öyle olmak lazım gardaş.... kral fm dinliyoruz....
yakışır....!!! keyfin sağlığın hep yerinde olsun dostum....
-
26 Ağustos 2012, 13:27
öyle olsun bakalım.ç.... foto atın yaw....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
kral fm netten istek alıyor.. istekleri görelim ve kral fm e takılalım.. hadi beyler...
-
26 Ağustos 2012, 13:27
kış için şu yagmurlugu buldum arkadaşlar güzel ve uygun fiyat gibi geldi bana ama ne dersiniz????
http://www.feyizoglu.com/Yagmurluk-A...i_45906.html#0
-
26 Ağustos 2012, 13:46
arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olurmusunuz ??
http://www.motosiklet.net/forum/konu...rmi-acaba.html
-
26 Ağustos 2012, 13:51
http://www.feyizoglu.com/3002-Volt-M...u_47056.html#0
arkadaşlar bu cekette karar kıldım Didim de 4 mevsim iyi gider yaz bitiyor zaten seneye yanına bir de yazlık alırız kullanan var mıdır gören bilen duyan ?
ne imzası beaaa
-
26 Ağustos 2012, 13:56
İ2MİRLİ adlı üyeden alıntı
bu markadan kullanmadım ama bana göre monttan daha iyidir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
selo9115 adlı üyeden alıntı
bence acele etme biraz daha bekle.. düşer biraz daha...
-
26 Ağustos 2012, 13:57
BROICER adlı üyeden alıntı
benim mont bu kullanıyorum memnunum 3 katlı 4 mevsimlik şuan iki katını söktüm yazlık kullanıyorum bi incele istersen
http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_46599.html#0
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)
Bu Konudaki Etiketler