bak apache de daha önce katalizör iptal etmemiştim... nasıl oldu acaba....
bak apache de daha önce katalizör iptal etmemiştim... nasıl oldu acaba....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sağlam adam bile 15 hap içse hasta olur bee.. allah şifa versin kardeşim
ramço bişey sorcam sana
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
sor ama cevabı yarin...
nasıl istersen kardeş
birisinden duydum, morotun beynini performans beyniyle değiştirip daha fazla güç elde ediyormuşsun. sence mantıklımıdır??
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Merhaba arkadaşlar kısmetse salı günü İzmir'e gezmek görmek amaçlı uzun yola çıkıyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ayrıca izmirde kalmak için uygun pansiyon tarzı yerler varmı bilgilendirirseniz sevinirim. Kazasız sürüşler.
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
bu motorlarda denedim ama var böyle bişey.. sadece beyin ile yetersiz kalır... onu destekleyen bir ateşleme sistemine sahip olmakta lazım olacaktır..sonta bir kaç ayar ile yola devam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:59 ----------
sen orjinal bin şimdilik uğraşma doblo mu bu.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------
götürmekte fayda var ama usta yok piyasada...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:05 ----------
mehmet dikkatli git gel...........
Günaydın 7000 de 100 8000 de 117 9000 de 129 10000 de 141 devir ve gösterge hızı budur 14 dişli ile
www.erkakurye.com
günaydın işe gidenler maaaşı alınca asker harçlığı gönderin bana yaw...şakka şaka..
Selam arkadaşlar ramazan para istemişsin herkes kacmış foruma yazan yok
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
arkadaşlar sağ arka amortisör yayı ses yapıyor. vızıldıyor rahatsız edecek şekilde. servis amortisörü değişti ama hala aynı. ne yapabilirim. sinirimden motoru satıcam nerdeyse.
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)