motor ıyı olmus ta hacı su kafalık falan taksan bıraz daha heybetlı durmazmı acaba
Rüzğarı_hissSet
Yavvv ben jantlara ısınmaya çalışıyorum
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
bundan sonra fosforlu muroya cıkar adın
Rüzğarı_hissSet
murat bence sen motorun rengini rtr160 sarısı yap offf ne ilgi çeker
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Kesinlikle turuncu derim. Bana gönderdiğin resimde motor çok iyi duruyordu Murat.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Bıde muro ses werse ıcım yanmıcak kesın cbf 150 lımı tws apachemı topicinde yenı acılan.kawga cıkarmıstır orda
kesın
Rüzğarı_hissSet
ben artık topikte değil pistlerde cbfle karşılaşcam
bakalım fosfor turuncu olur mu acaba benim motor..?
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
bende alımde su apacheyı sen tokatlama gor butun hondacıları kanser etcam motoru cekıp benzınle yakacaklar sınırden
su 160 lıkta gelse cok kıng olcak abı dehset makına 5000 ytl de olsa alacam onu ya ama bıraz sabır lazım gelmesını beklıoz bende hıc sabırlı dıılım :Dhindis... gıdecam alacam gelcam :
Rüzğarı_hissSet
arkadaşlar fuar öncesi kahvaltı için hacıseyitte karar kılılınmış gelicekmisiniz murat sen de mutlaka gel de yakından görelim şu senin apacheye
foruma bi göz atın isterseniz http://www.motosiklet.net/forum/duyu...cisayidte.html
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
merhaba arkadaslar, basima kotu bir sey geldi sabah sabah. izmir alsancak'a girerken ışıklarda durmak için normal bir şekilde yavaşlarken birden arka fren kitlendi. allahtan tam o sıra yol boştu ve yavaştım. kenara çektim baktım. pren pedalı kitlenmiş. bir siyah demir (ne oldugunu bilmiyorum) çıkmış. birazdan servisi arayacağım bakalım neler çıkartacak başıma.
gecmıs olsun sonucta allah yapısı dııl kul yapısı ınsanlar bıle bozuluyo hastalanıo
Rüzğarı_hissSet
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)