Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    Alıntı korpse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba, bu tvs apache'nin hepimizin elinde bir user manual'i var alırken verilen(bunda pek fazla ayrıntı yok) peki service manual'i (detayli bakım yardımı için)elinde olan var mı?
    verileceğini sanmam.. çünkü eli anahtar tutanlar servise gitmezler bu yüzden saklarlar onu ya da hiç gelmiyordur..
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Alıntı korpse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba, bu tvs apache'nin hepimizin elinde bir user manual'i var alırken verilen(bunda pek fazla ayrıntı yok) peki service manual'i (detayli bakım yardımı için)elinde olan var mı?
    hiç sanmam bende de yok detaylı bakım ancak ben ufaktan ufaktan başladım bakımları kendim yapmaya el anahtar tuttukça uğraşması büyük zevk.
    BİZ SİZİN SADRINIZI YARMADIK MI?!!

Motosikleti
    tvs apache
    Alıntı enzo35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç sanmam bende de yok detaylı bakım ancak ben ufaktan ufaktan başladım bakımları kendim yapmaya el anahtar tuttukça uğraşması büyük zevk.
    eminim büyük zevktir. ben şimdilik cesaret edemiyorum, en yakın servise hem uzaktayım hemde yardım alabilecegim kimse yok çevremde. bazı markaların service manualleri internette kolayca bulunuyor misal honda va yamaha, tvs inkini internette bir süre araştırdım bulamadım. belki bulabilmiş olan varmıdır diye sordum. bir ara takım çantası bulup kurcalayacam artık

shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    aslında yanında wermelerı lazım motoru satıyoken .arastırmak lazım garıp bı durum
    Rüzğarı_hissSet

arkadaşlar merhaba..motorun ön kısmında bi esneklik var farkeden oldumu yoksa sadece bendemi var..önceden ybr vardı her türlü fren yapardın direk freni hissederdim apachede durum böle değil tüm vidaları kontrol ettim sıktım ama halen daha var bundan dolayı motoruma güvenip rahat binemiyorum kalabalık ve virajlı yerlerde özellikle.bu esneme aman aman bi esneme değil tabiki fakat olmaması gereken bir esneme dye düşünüyorum..aynı problemi yaşayan varmı aramızda?

Motosikleti
    TVS Apache
    @hurricane_cbr

Zaten geçen yaz tubeless ile değiştirmiştim ama daha hiç patlamaya imkan kalmadan tel kırdığı için arka lastik içine gene şambrel taktık mecburi.

Ön lastik tubeless, arka tubetype oldu anlayacağın :D

Bu arada lastiğin içine sıkmamı önereceğin bir marka isim vs.vs. varsa alabilirim. Bir adet lastik onarıcı sprey var ama kullanmadım hiç

Aslında, lastiğin 6-7 yerinde kırıklardan dolayı çok küçük kaçak vardı hiç aklıma da gelmedi hazır lastik pertken spreyi deneyebilirdim

Haftada 15 bar kadar hava tüketiyordu

Motosikleti
    Alıntı escocem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba..motorun ön kısmında bi esneklik var farkeden oldumu yoksa sadece bendemi var..önceden ybr vardı her türlü fren yapardın direk freni hissederdim apachede durum böle değil tüm vidaları kontrol ettim sıktım ama halen daha var bundan dolayı motoruma güvenip rahat binemiyorum kalabalık ve virajlı yerlerde özellikle.bu esneme aman aman bi esneme değil tabiki fakat olmaması gereken bir esneme dye düşünüyorum..aynı problemi yaşayan varmı aramızda?
    tam olarak anlayamadım esnemeyi biraz daha açıklayıcı olursan yardımcı olabilirim sanırım

Alıntı DiKMeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @hurricane_cbr

Zaten geçen yaz tubeless ile değiştirmiştim ama daha hiç patlamaya imkan kalmadan tel kırdığı için arka lastik içine gene şambrel taktık mecburi.

Ön lastik tubeless, arka tubetype oldu anlayacağın :D

Bu arada lastiğin içine sıkmamı önereceğin bir marka isim vs.vs. varsa alabilirim. Bir adet lastik onarıcı sprey var ama kullanmadım hiç

Aslında, lastiğin 6-7 yerinde kırıklardan dolayı çok küçük kaçak vardı hiç aklıma da gelmedi hazır lastik pertken spreyi deneyebilirdim

Haftada 15 bar kadar hava tüketiyordu
    bende tam bir marka bilmiyorum ama lastik onarıcı sprey olarak herhangi birşey olabilir kanımca hepsi aynı maddedir herhalde

Motosikleti
    TVS Apache
    Bende var bir lastik onarıcı ama açıkçası hiç denemedim Esasen, lastiği onartmak için götürdüğümde oldu bittiye geldi şambrel taktık

Patlamadan önce sıkılınca sorun yaratmıyor mu acaba ?

Eve gidince bir bakayım üstünede tam olarak ne yazıyor, olmadı ön lastiğe sıkarım

Motosikleti
    abi tam net değerleri bilmiyorum ama belli bi basınçta basıyorsun o spreyi içine..

Motosikleti
    600RR
    su esneme olayıı on masalar yanı fırene bastımı teker yere tutunurken gıdonun gerı dogru geldıgınıımı hıssedıyorsun
    Rüzğarı_hissSet

Motosikleti
    TvS ApAcHe
    o esneme bende de var ama bi sıkıntı yaratmıyor büyük bi ihtimal titreşimi kesmek için koyulan contaların esnemesi die düşünüyorum
    [B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]

Motosikleti
    ya şu esnemeyi bi anlayamadım

Motosikleti
    600RR
    murat kanka hanı on frene bastımı sadece on frene motorun on catal warya tekerı tutan:D neyse onun gerıye dogru bı eyıldını dusun motora dogru geldıgını dusun esneme olarak anladın :Doyle hıssedıyorlarmıs ıste :D
    Rüzğarı_hissSet

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Amasörlerin sert / yumuşaklığı ayarı ile ilgili o , benim orjinal ön amasörlerde hiçbir esneme payı yoktu değiştirdiğim zaman servis sanırım hassas ayarlamış biraz ön frene asıldığım an dediğiniz esneme oluyor amasör çok hassas olduğu için yani bana göre bundan.

kevın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ESD
    abi o esneme olmazsa zaten direk "taklaya geldin seni kazanova" olursun valla
    O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.

En çok direnenler, en çok bilenenlerdir

shadow 57 arkadaşım doğru anlamışsın..amortisörün kapanıp açılmasının dışında bir esneme var ortada.denildiği gibi titreşimi azaltmak için her bağlantıda conta atmış dayılar ondan kaynaklanıyor sanırım.fakat bu saçma bir şey ani frenlerde motorun altından gitmesine sebeb bile olabilir..ybr nin gözünü seveyim fren konusunda..

strangerRTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hurricane_cbr motorun kafa grenajı olmayan fotoğrafını gördümde acaba farı oylesine mi tutturmuştunuz yoksa kafa grenajı olmadan monte edilebiliniyomu far ?

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Harbi komedi olmuş o sadece far Mekanik motor xD

Motosikleti
    Alıntı strangerRTR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hurricane_cbr motorun kafa grenajı olmayan fotoğrafını gördümde acaba farı oylesine mi tutturmuştunuz yoksa kafa grenajı olmadan monte edilebiliniyomu far ?
    abi telle bağladım öylesine ama düzgünce de takılabilir

Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harbi komedi olmuş o sadece far Mekanik motor xD
    yaw ne adamsın Ahmet

kevın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ESD
    Murat! Motor üzerinde çalışmaya başladın mı
    O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.

En çok direnenler, en çok bilenenlerdir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler