erol iyide bu nasıl bir hava ayarı buluş tarzı anlamadım
erol iyide bu nasıl bir hava ayarı buluş tarzı anlamadım
apacheden z1000e geçilmez. yani apachesi ilk motoru olanlar için söylüyorum aslında geçişleri cc bazında değilde hp beygir gücü bazında ayarlarsanız daha fazla yaşama yüzdeniz artar. 50 60 70 bg lik f650 gs500 cbf500 gibi çok beygirli değil cc,si büyük torklu motorlarla yavaş yavaş büyütün motorunuzu. bu saydıklarımdan sonrada z1000 ağır gelebilir arada 100bg lik bi fazer tarzı bi motor kullanılmalı.. yaniuzun lafın kısası apacheyle z1000 arasında 2 3 geçiş motoru kullanılmalı.
evet esas konuya gelelim benim xenon gelmiş elektrik işinden hiiiç anlamıyorum kim bana takacak?
xenonu nerden aldın
erol abi benzini kapatmıyor benzinle hiç alakası yok arkaya doğru dediğin vidayı sıkma yönünde havayı kapatıyorsun sadece benzin geliyor sade benzinde yanmadığı için motor stop ediyor. tam kapalıyken tornavidayı tam tur olarak 2.5 tur 3tura yakın öne doğru yani vida açma yönünde çevir. ayar %95 tamam olur. bi iki gaz ver bırak bırakınca pat pıst put ederse egzoz olay tamamdır. yada sen bana xenonu tak bende sana ayar çekeyimhihihi
nihat aslında erol ikimizi bir hafta sonu çay içmeye tanışmaya davet ediyor
bana öyle bişey demedi. hakkatmi? yoksa zorla kendimizi misafirmi ettirecez xenonu ggidiyordan aldım çin malı 45tl 6000k
bana söyledi gel çayımı iç diye bende nihat var onunla beraber gelcez dedim tabi ne zaman isterseniz buyrun kapım açık dedi sağolsun
hımm ozman müsait bi zaman uğrarız. bayramda ben memleketteyim bayramdan sonra ayarlarız
evimde olsaydım bende bayramda köye giderim ..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tamam nihat bekliyorum al sana davet tuzla apache görsün dicem de zaten bayaa var parça felan lazım sa onuda hallederiz hafta içi sürat motorun bayisi var burada keskin motor un tuzla merkezdeki şubesi isim değiştirdi tvs sevisi ayağıma geldi yanii
www.erkakurye.com
sukrettin vardı ya o yeni anlaşmış 2 hafta oldu dedi bana sürat motor yetkili olunca buda ona bağlı ondada yetki var yani direk sürat motor yazıyor camda
www.erkakurye.com
Ilk 1000 cc yi ondan kullanmak nasip oldu 2009 mod 5 dakka dolmadan iade etmiştim korkarak
www.erkakurye.com
arkadaslar banada kuzenim söyledi bu motoru yeni sifir motor alicam daha ehliyetim bile yok bu motorla baslamayi dusunuyorum amacim istanbul ici kullanicam okula gidip gelirken trafige takilmamak icin sifirdan baslayanlar icin uygun bir motor mu? Bir sorum daha var boyum 186 kilom 100 cok sikinti olmaz sanirim. Motoru almamdaki amac hem ucuz hemde kaliteli olmasi
187 ye 96 cokta rahatım sorun yok al kardeş
www.erkakurye.com
bugün bp den ilk defa benzin aldım iyi gelmedi bana. daha önce 4depo opet 2 depoda shel almıştım. galiba gene opete devam edicem bu depo bitince. ulan ne evhamlı adamsın benzin benzindir demeyin çok fark var.
günaydın canlar nasılsınız ?
bugün 2500 bakımına götürcem kuşadası'na bakalım neler olacak yakıt harcaması artmıştı şöyle bi subaplarla oynatayım diyorum
ne imzası beaaa
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)