dijital km de tel olmaz kablo var debrıaj telı kopması yuzunden bır gun mootora bınmedım resmen krız masası kurdum işyerınde servısı beklemek zorunda kaldım gelır gelmez eve gırmeden ılk ısım motorun debrıaj telı vs bakımını yapmak oldu yarına hazır yenıden
www.erkakurye.com
ne zaman o m.köyde dürümcüye gidip bişiler yediysem işte o zaman apache bende bitti bi baktım 2 tane siyah poşeti üstünde apache almışlar dedim hayırlı olsun seninmi kardeş yok abi dükkanın paket atmaya aldık dedi hı tamam dedim 1 ay içinde sattım 1 sene sevgili kalabildik sonra ayrıldık siyah incimden.
Motosiklet mucidi
s.a arkadaşlar sonunda kanıma girdiler ben de satıyorum apacheyi kawasaki er6f yolları göründü bize...
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Başkan uzun zamandan beri hatta apache almadan önceki tercihim di er6f ama başlangıç için böyle bişey lazımdı bana şimdi 10.000 yaptım km yi ikna oldular Allahıma şükürler olsun kaza belada göstermedi. er6f 20 - 22 kr arası yakıyomuş hatta en az yakan 650 lik die okudum araştırdım
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Yakıttan önce bakım fiyatı önemlidir motorda bana kalırsa zaten senede yapılan km belli normal kullanımda 10000 i geçmesi zor biraz bakım masrafı km yapmış gibi para harcatir adama örnek bi yağ filitresi 5 lira ama büyük cc ler 45 50 tl 300 km yaparım o paraya. Vs vs
www.erkakurye.com
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
z 1000 alacaksın kawadan.. süper bir icat....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kardeş 600-700cc sınıfında hondanın nc700-s ve nc700x'i var..en az yakıt onlarda..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
selamlar arkadaşlar.ben netten şu 3 çantayı buldum.malum çantasız adım atamıyoruz artık..bu çantalardan deneyen, kullanan, takan varsa nasıl olduğunu belirtirse sevinirim.birde bu çantaları takmak için extra demir filan yaptırmak gerekecekmi soft caseler gibi?
http://www.724tikla.com/product/tex-...zu#tab-buttons
Bende soft çanta düşündüm ama kilitli degil bunlar dışarda kaldığı için topcase daha güvenli geliyor bana ama uzun yol için kesinlikle gerekli
www.erkakurye.com
kilitli değil ama yanımıza alınabilecek gibi duruyor zor anlarda.soft caseler hem pahalı hem de taşıma demiri gibi extra yük ve işlem gerektiren bir parça istiyor.ayrıca eğer givi gibi kaliteli bir çanta almayacaksan ha kilitli ha kilitsiz çok da farketmiyor çünkü kilitleri hem çakma o kalitesiz çantaları, 3 güne bozuluyor..
selam millet nasılsınız.. asi bir şehirli olarak bırakın yakıtı aLIN z1000..
şahsi düşünceme göre z1000 almak için gerekenler;
1:baya bol para
2:en az 30000-40000 km motorsiklet deneyimi
3:kendini tanımak..
4:trafikteki diğer sürücülerin eğitimli olup saygılı olması
hadi ilki olur da asıl önemli olan 2. ve 3. şıkkı gerçekleştirebilmek kendi adına..
son şıkkı zaten hesaba katmadım,olcak şey değil..
Şimdi hava ayarı arkaya doğru benzini kapatıyor diye biliyorum ama rolentide kısık ken tam kapatıp yarım tur açtım 6 dakika 27 saniye açıkken 2.5 tur7 dakika 18 saniye verisini aldım benzin muslugunu kapatarak denedim bi el at ramazan hangi tarafa cevirelim oruçlu oruçlu bunla zaman geçirip akşam ettim yarın ne bulcam bakalım
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)