TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Ağustos 2012, 13:48
Reklamlar
-
14 Ağustos 2012, 13:51
-
14 Ağustos 2012, 13:53
ARKADAŞIM HONDA bu motoru getirmez şimdi yeni cb kastırıyor millete böyle güzel motoru getirip cb nin satışını kesermi sence
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
14 Ağustos 2012, 14:00
-
14 Ağustos 2012, 14:14
schmarık adlı üyeden alıntı
Schmarık sen anlatılanları değil anlamak istediğini anlıyorsun kardeşim. sana diyorumki 4 sene yamaha ybr sürdüm, sonra gittim sıfır km apache aldım. önde titreşim yok diyorum arkadada sadece ayak bastığın yerde var başka titreyen biryeri yok motorun. Kartalizmanın ben bu titreşimden çok rahatsızım ondan dolayı şunları yapsak kesermi demediki! sadece var olan bizimde kabul ettiğimiz bir titreşim var arka tarafta adam onuda kesmek için birçeşit düşüncelere girmiş. 2010 model cbr125r a bindim arkasına emin ol apacheden farkı yoktu..
Bu motor tip olarak apachenin eline su dökemez kim ne derse desin
sonuçta bizim motorumuz tasarım ödüllü 8)
-
14 Ağustos 2012, 14:17
Yukarda
kartalizma07 nickli arkadaşın yazdıklarını okudun mu? Nasıl sıkıntı yapmayalım?
Bu titreşim konusu artık takıntı haline geldi. Çünkü hiç kimse bir şekilde açıklayamamış.Çin malları kadar titreşim olmadığı söyleniyor ama yukarıda arkadaş, motor blok civatalarını burç içinden geçirmeyi düşünüyor titreşim yüzünden.
ben titreşimden yakınmadımki titreşim var ama az ve çok rahatsız edici değil, pazar günü kardeşim sürdü bende artçı oldum abartılı rahatsız edici değildi çok az arka ayaklara vuruyo
sen ybr al çok takıntılısın sen
benim maksadım en aza indirilebilirmiyiz düşüncesi
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
14 Ağustos 2012, 15:12
"Titreşimden" patlatmışsınız mevzuyu yine
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
14 Ağustos 2012, 15:55
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
ben titreşimden yakınmadımki titreşim var ama az ve çok rahatsız edici değil, pazar günü kardeşim sürdü bende artçı oldum abartılı rahatsız edici değildi çok az arka ayaklara vuruyo
sen ybr al çok takıntılısın sen
benim maksadım en aza indirilebilirmiyiz düşüncesi
ya bırak kardeşim boşver kaç gündür aynı muhabbeti yapıyor bir insan alacaksa bişeyi alır yada almaz kabak tadı vermeye başladı
-
14 Ağustos 2012, 16:23
miginfly adlı üyeden alıntı
"Titreşimden" patlatmışsınız mevzuyu yine
naparsın işte motorun başka kusuru olmayınca illa bişey buluyoruz :D :D
-
14 Ağustos 2012, 16:25
M.balibey adlı üyeden alıntı
ya bırak kardeşim boşver kaç gündür aynı muhabbeti yapıyor bir insan alacaksa bişeyi alır yada almaz kabak tadı vermeye başladı
Efendim cevap verme gibi bir zorunlluluğunuz yok. Lütfen konuşma uslubunuza dikkat edin. Gerginlik çıkmasının manası yok.
-
14 Ağustos 2012, 17:04
Efendim cevap verme gibi bir zorunlluluğunuz yok. Lütfen konuşma uslubunuza dikkat edin. Gerginlik çıkmasının manası yok.
Dediğin gibi diğer başlıklarda cevap ta vermemişler zaten
Bmw F650 de titriyormuş, paran olsa onu da almazsın sen herhalde? Titreşimine rağmen acaip satış rakamlarına ulaştı Bmw
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
14 Ağustos 2012, 17:23
schmarık ben seni artçı olarak alcam. kafanda bi soru işareti kalmaz böylelikle
-
14 Ağustos 2012, 17:37
Debriyaj yada gaz telinin km ile alakası olmaması lazım. Şehir içi çok kullanıyor olabilir misin? Benimki de 9000 i geçti, tavsiyen var mı?(Yola çıkarsak kalmayalım en azından
)
hakket ya 10000 i geçtik sıkıntı olmasın birde
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
14 Ağustos 2012, 17:48
Belki 15000 gider belli olmaz ama ya gitmesse bu arada 15, tl ye işi bitirdik gaz telinide deistim işini sağlama alican işçilik olmiyinca 35 kağıda halloldu ikisi
-
14 Ağustos 2012, 18:04
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Belki 15000 gider belli olmaz ama ya gitmesse bu arada 15, tl ye işi bitirdik gaz telinide deistim işini sağlama alican işçilik olmiyinca 35 kağıda halloldu ikisi
valla biz acemiyiz işçilik olur bizde kontrol etsek ne kadar gideceği anlaşılır mı ki
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
14 Ağustos 2012, 18:14
Devir saatli diital km güzelmil keşke gelse
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
14 Ağustos 2012, 19:42
dolphin_star adlı üyeden alıntı
naparsın işte motorun başka kusuru olmayınca illa bişey buluyoruz :D :D
hocam xenon direk bağlanmıyor bunada bir el atmaları lazım boşu boşuna uğraştırıyorlar aküden röleyle kablo çekiyorsun halbuki direk ampul kablosuna bağlanması lazım bir kusur daha çıktı şimdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Debriyaj yada gaz telinin km ile alakası olmaması lazım. Şehir içi çok kullanıyor olabilir misin? Benimki de 9000 i geçti, tavsiyen var mı?(Yola çıkarsak kalmayalım en azından
)
düzenli olarak yağlanıyorsa örn 32 bin kmde ilk deb. teli kopan magna gördüm eğitimi yarısına gelmeden koptu ama yağlanmazsa manetin bağlantı yeri ve debraj telinin aşağıdaki kola bağlandığı yerden zamanla metalin metale sürtmesi ve krozyondan dolayı kopuyor aynı şekilde gaz telininde gaz kelebeğine bağlı olan yerde metalle sürtüyor oda zamanla kopar 10 binde bir değiştirmekte fayda var diye düşünüyorum olmadık yerde koparsa sıkıntı çıkar zaten fiyatlarıda yanlış hatırlamıyorsam 10 tel gibi bişeydi en azından alıp yedeklemek lazım
-
14 Ağustos 2012, 19:50
slm arkadaşlar nasılsınız....
km telinin km ile alakası yok.. yağsızlıkla alakası var...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
14 Ağustos 2012, 20:48
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar nasılsınız....
km telinin km ile alakası yok.. yağsızlıkla alakası var...
iyiz abi sen nasılsın askerlik rahat geçiyor galiba
-
14 Ağustos 2012, 20:50
M.balibey adlı üyeden alıntı
iyiz abi sen nasılsın askerlik rahat geçiyor galiba
yok yaw.. hastanede geçöiyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler