arkadaşlar bu motor cbf 150 den boyut olarak küçük mü ?yada yerden yüksekliği ne kadar?
arkadaşlar bu motor cbf 150 den boyut olarak küçük mü ?yada yerden yüksekliği ne kadar?
cbf apacheden uzun
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
geldım abi sağolasın..
aldım motoru fakat bitap durumda 1900 lira yerine 1500 e aldım
motorda piston sekman silindir subaplar değişecek.. boya istiyor.. ön cam.. stop.. fren maneti.. debriyaj balatası.. gidon biraz yamuk egzosun biri yok
200 lira motor aksamı için 250 falan boya için 50 60 lira da diğerleri tutsa 500 falan masraf var 600 lira yine karlıyım..
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
bu çocuk motorun üzerinde zıplamışmı napmış abi egsoz fln düşmüş zuahah
motoru tvs gibi
acaba bu vatandaş hala yaşıyor mu
Eyvah! Eyvah! Resmen motorun anasını ağlatmış. Allah' tan tekrar doğru ele düştü de, iflah olup çıkar artık. (İnşallah)
Sedat sen motoru ne yaptın, toparlayabildin mi?
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
müjde tvsnin flame modeli 2011 yılına yetişecekmiş, beklemeye değer
yaw 2 gündür kimse gelmiyor topiğe nasıl iş bu
bakın ne buldum
http://tr.truveo.com/TVS-APACHE-HYOS.../id/2993615776
Ölüsü bile yeter.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
dün eksozlarin 1i bile yoktu bagara bagara gitmiştik silindirden bi boru ama sonunda eksoz yok muratin arkasindan giiyom benim devir saati 9 bine gelmiş motorun sesini duyamiyom göstergye bakmasam öyle gidecem
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
topikte hayat kalmamış
S.a. epey bir aradan sonra uğrayayım dedim
Geçen yaz taktırdığım michelin lastiklerden arka lastik tel mi atmış ne yapmış, onarılamadı ve yine şambrel taktık içine :(
Yani 1 yaz sonrasında lastik pert oldu diyebilirim. Ama yol tutuşu güzeldi. Arka lastiği yine tubeless olacak şekilde birşeylerle değiştireceğim ama bu sefer michelinden uzak duracağım. Metzeller falan bişiler bakacağız artık.
Gösterge ampullerimi ta bilmemkaç sayfa önce led yaptığımı yazmıştım
O gün bu gündür daha patlamadılar
@hurricane_cbr arkadaşım, bilmemkaç sayfa önce alıntı yapmışsın bu hususla ilgili olarak ama bir düzeltme yapayım, sadece ben gösterge ledlerini değiştirdim. Yani stoplar vs.vs. normal ampulleriyle.
Not: Bu arada motorun sanırım başına birşeyler gelmiş geçmiş olsun.
Haftasonu ben de ufak bir kaza atlattım diyebilirim, kampanayı sabitleyen çubuğun civatası çıktı TEM'de 100 le giderken, kampana yarım kitledi zor bela kenara geçip, taaa küçükçekmeceden aydın ustaya kadar ön frenle gittim.
Allahtan yanımda takım vardı da sıkışan yerleri sökebildim
Sadece gösterge ampulleri (5 watt x 8) led olarak çalışıyor. (Bu arada, taktıktan kısa bir süre sonra power, econo led ampullerim yanmıştı ama diğer ampullerim hala sağlam )
Arka lastiği yaza kadar gene değiştireceğim, şambrel bana göre değil, lakin her yaz 2-3 kere lastik patlatıyorum :D
Taktığım lastikle ilgili izlenimlerimi yazarım.
a.s Dikmen...
kaza geçirmene üzüldüm ledlerin patlamamasına şaşırdım ama maş. yani motorla ilgili geçmiş olsun dileklerin için sağol toplarım yaza kadar inş.
tubeless lastik kullan (dubleks) her zaman daha iyidir birde patlamalara karşı içine bi sıvı sıkıyorlar onu da kulla hiç sorun olmaz şambrelle uğraşılmaz inan bana
merhaba, bu tvs apache'nin hepimizin elinde bir user manual'i var alırken verilen(bunda pek fazla ayrıntı yok) peki service manual'i (detayli bakım yardımı için)elinde olan var mı?
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)