TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Ağustos 2012, 20:00
yani senin bahsetmek istediğim olay bu
Reklamlar
-
11 Ağustos 2012, 20:02
ramço azından segman pensesiyle laf alıyoruz yazsana a.dan z.ye şunu kankim yaa. yarın pazar motor kurcalama günü
-
11 Ağustos 2012, 20:04
-
11 Ağustos 2012, 20:38
Tvs nin titresimi patlatir o xenonu takmayın akü kaldırmaz patlar tesisat yanar bizim amca oğlu takmış yakmış motoru lastik patlar buji yanar benzin biter 1000 lira masraf etmiş. Nasılım. Yuruyin gidin len benden başkası takmasın xenon felan
-
11 Ağustos 2012, 20:40
çelikatlı adlı üyeden alıntı
ramço azından segman pensesiyle laf alıyoruz yazsana a.dan z.ye şunu kankim yaa. yarın pazar motor kurcalama günü
MESLEK sırrını söyledikten sonra ne önemi kalır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ağustos 2012, 20:57
selo9115 adlı üyeden alıntı
kolay derken
birazcık anlatırmısın bağlantı şeklini
motorsklet xenonu alıyorsun benim gibi h4 olacak ampul tipi sonra farın artısını aküden alıyorsun uzunun artısınıda iptal ediyorsun röleye bağlayıp xenonu mataj yapıyorsun aküden artı çektiğin için far aahtarı sadece parkları ve stopları çalıştırıyor akünün oraya bir anahtar koyup kısaları açıp kapıyorsun bugün yaptık montajı yakın olsan yapaprdık böyle yazınca çok karmaşık oluyor ama uygulayınca basit olduğunu anlarsın
-
11 Ağustos 2012, 20:59
10,000 ci mesajım bu sayfaya olsun istedim.. ne mutlu apache kardeşliğine...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
motorsklet xenonu alıyorsun benim gibi h4 olacak ampul tipi sonra farın artısını aküden alıyorsun uzunun artısınıda iptal ediyorsun röleye bağlayıp xenonu mataj yapıyorsun aküden artı çektiğin için far aahtarı sadece parkları ve stopları çalıştırıyor akünün oraya bir anahtar koyup kısaları açıp kapıyorsun bugün yaptık montajı yakın olsan yapaprdık böyle yazınca çok karmaşık oluyor ama uygulayınca basit olduğunu anlarsın
2 basit kablo ile orjinal gibi kullana biliyorsun.. far anahtarı tüm işlevini yerine getiriyor..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ağustos 2012, 21:00
selo9115 adlı üyeden alıntı
ben gittigidiyordan 44 tlye aldım hemde can buslı linkini vereyim
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/u...enonu-60214994
-
11 Ağustos 2012, 21:02
aha ben o fiyatlara 2. el satıyordum.........
-
11 Ağustos 2012, 21:02
ala ala ben mi yanlış hatırlıyorum hava kararsın nasıl aydınlattığına bakıcam o zaman yine bakarım yanlış mı yaptık acaba
-
11 Ağustos 2012, 21:59
Arkadaşlar ön dişliyi büyütmek istiyorum en uyumlu tıtan 14 dıyolar ama buyutup kullanan var mı aranızda... (yanlış anlamak yok )
-
11 Ağustos 2012, 22:12
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
aha ben o fiyatlara 2. el satıyordum.........
anahtar bende çalışmıyor abi nasıl yapıcaz akünün ordaki anahtardan çalışıyor sadece
-
11 Ağustos 2012, 22:54
anahtar bende çalışmıyor abi nasıl yapıcaz akünün ordaki anahtardan çalışıyor sadece
biz buna tecrübe ve bilgi diyoruz.. motorun far hattını ana haletreden iptal ederek yapılıyor... kablo takibi yap....
-
11 Ağustos 2012, 23:07
biz buna tecrübe ve bilgi diyoruz.. motorun far hattını ana haletreden iptal ederek yapılıyor... kablo takibi yap....
pzt elektrikçiye tekrar giderim bugünkünüde ben söyledim baştan olmaz dedim dinlemediler direk taktılar yakmadı farı sonra tesisat çektik ama sordumda adama anahtar çalışacak mı diye evete dedi ama atladığı yer olmuş demek ki ne diyeyim gidince adama kafam karıştı bugün çünkü
-
11 Ağustos 2012, 23:09
pzt elektrikçiye tekrar giderim bugünkünüde ben söyledim baştan olmaz dedim dinlemediler direk taktılar yakmadı farı sonra tesisat çektik ama sordumda adama anahtar çalışacak mı diye evete dedi ama atladığı yer olmuş demek ki ne diyeyim gidince adama kafam karıştı bugün çünkü
olmayacak diye bişey yok...........
-
11 Ağustos 2012, 23:15
olmayacak diye bişey yok...........
tam olarak ne diyeyim abi peki far ana hattı iptal edildi zaten direk aküden alıyor aküden çıkan artı ucu far açma anahtarına bağlayıp ordan mı çıkış alsınlar doğru mudur
-
11 Ağustos 2012, 23:20
tam olarak ne diyeyim abi peki far ana hattı iptal edildi zaten direk aküden alıyor aküden çıkan artı ucu far açma anahtarına bağlayıp ordan mı çıkış alsınlar doğru mudur
o sökünce eksi dağıtım mı yapacak artı dağıtım mı yapacak anlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------
arkadaşlar zenon için ayrı bir hat ve basit far rolesi kullanılmazsa ilerde sıkıntı çıkar.... gösterge ve beyinde...
-
11 Ağustos 2012, 23:47
Demekki gösterge de bozukluk olanların arıza sebebi bu yanlış bağlanan xenon
-
11 Ağustos 2012, 23:51
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Demekki gösterge de bozukluk olanların arıza sebebi bu yanlış bağlanan xenon
evet bir çoğu bu yüzden ... balans düzgünce yalıtım yapıldıktan sonra takılmalı aslında.... bir çok araba beyni de bu sebeb ten arıza veriri...
erol kaliperi ne yaptın..
-
12 Ağustos 2012, 00:55
üstten yaglama yeri yok zaten yağı değiştirmek için bir somunu acmistim neyse kaliperi alistirdim ustkat komşusu ile konuşa konuşa bi 40 dakka oyalandim az bisi surtme var ama eskisine göre yüzde 90 daha iyi sanırım oda zamanla alisicak galiba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler