ucuz yollu bir zincir yağı bilen var mı bugün würthte 44 tl bayıldım yine
SelamunAleykum beyler. Ben istanbul'dan müstakbel motordaşınız..
Çok yakında apache alacağım.Sahibinden'de ilan kovalamakla vakit geçiriyorum Şimdilik. Ybr'di Cbf'di derken dedim madem üniversiteye bile motorla gideceğim düzgün birşey olsun ve apache'de karar kıldım. Sizlere bir kaç sorum olacak.
1-Titreşim benim için problem olmaz. Ama artçıyla çok kullanacağım motoru sizce artçı için problem mi? (tekrar ediyorum muhim olan artçının rahatı )
2-2.el baktığım için pek kimseye güvenemiyorum. İstanbul'da götürebileceğim bir usta var mı? Ayrıntılı bir check up yapsa ne kadar ücret alır.
Hoş Hukuk Fakültesinde okuyorum tanıdıklar hep avukat savcı ama 3bin liralık motor için kimseyle mahkemelik olmak istemem
3-Sizce Gri mi Sarı mı?
4-Tanıdık apache satanınız varsa kmsi düşük gerçekten temizliğine garanti verecek. Oturup pazarlığı yaparız. Ben motor sahibi olurum oda dost
5-Millet tutturmuş kış'ı bekle motor alacaksan diye. Şu sıralar piyasa 3500-4000 arası 2011 sonrası için. Sizce kışı beklesem ne kadar kar ederim.
Not: Sene içinde hemen hemen hergün İstanbul Üni Beyazıt kampüste olurum. Gelecek olursa bir çayımı içer. Ayrıca motoru alırsam deneme sürüşüne çıkabiliriz ama o zaman çayı siz ısmarlarsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:00 ----------
valla beyler bende artçı olarak denemek isterim. Ramazan ayı içinde sevap point kasmak için bu fırsatları kaçırmayın İstanbul'un heryerine gelebilrim
günaydın millet. Bu kıpraşım amma sorun oldu.
Günaydın ramazan
www.erkakurye.com
Selamlar gunaydin herkese .. Otobusten yaziyorm suan dayanamadim :D yav o kiyaslamayi yapan cozador45 deglmi .. Adamin her dedigi kural oldu cikti kisiden kisiye degisir kardesim .. Bak mevzu sundan ibaret ,motorunu seviosan o titresimi duymazsn yok eger pimpiriklenip duracaksan hiiic alma kendinide yorma .. Yine sececek olsam yine apache derdim sonuna kdr .. Titresimine krban canavarin :D
He bide servis isigi sondurmeyi yazayim bosa aratmasin millet .. Kontagi ac check yapinca kapat , sonra tekrar ac check yaparken 2 tusa (A ve B) basili tut .. Servis isigi 1 sn kdr yanacak onu gorunce birak ve kontagi kapat hemen .. 5 sn snra tekrar ac sönmüş olur .. Bu kdr ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
IRC 180 TL bana da pahalı geldi Erol. Ben Metzeller'e 220 civarı bi para verdim.
Hocam o para zincir yağına verilir mi? Ben 10-15 TL den fazla vermiyorum şahsen. Her 500-750 km de bir temizlerim,yağlarım tertemiz bi sorun yok.
motodrift Yolculuk esnasında keyif almayı bırakıp titreşim var mıydı diye düşünmüşsündür. O da sana cevaben kaskına kadar vurmuştur(nasıl olduysa)
Yani bilemiyorum bu söyledikleriniz karşısında yalanlama gibi bir durum oluşsun istemiyorum ama. Motorlarınıza bakım yaptırdınız mı? Vidalarını kontrol ettirdiniz mi?
En son servise girdiğimde egzos çıkışındaki allen vidaları dahi sıkmıştı ustam. O dediğiniz şeyleri hiç yaşamadım. 2-3 saat yolculuk yaparsanız belki katılırım...
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Arkadaslar sali gecesi cok kotu bi kaza gecirdim cankayadan menderese kadar hicbisey olmadi sehir icinde eve 3 4 km kala 60 la giderken birden lakayi farkettim arka frene dokundm ve motor got atmaya basladi megersem asfalt islakmis bende motora bisey olmasin diye motoru birakmadm zaptekmeye calistm motor baya yavasladi ama beni omzumun ustune dogru yere carpti sonuc motorda bisey yok benm ise koprucuk kemgi parcali sekilde kirilms ameliyat olma riskim var sizden ricam orjinal lastikleri biran once degistrmenz ve gece motor zor durumda kalmazsanz surmeyin arkadaslar ve motoru saln gitsn bisey olursa caninizdan onemli degil ben yasadm siz yasamaym cümleten hayirli sabahlar
abi kıpraşım bana problem değil. Sonuçta en fazla 100 ile giden bir makine değil altındaki. Herşeyin mükemmel olmasını beklemek istiyorsak 4 binliraya makine almayalım di mi?
Problem şu: Artçı titreşimi çok önemli benim için zira hemen heryere artçıyla gideceğim. Eğer artçı için çok negatif bir durum varsa motorsikleti boşa almış olurum. Ayrıca piyasa da cak cuk konuşanlara da tamamen inanmadığım için birisi beni artçı olarak gezdirsin biraz niyetindeyim
DÜN antalya altınyaka yolundan yayla yolundan kemer e gittim artcı cidden arkada çok yoruluyor . Bir de sizde de oluyormu bilmem ama benzin göstergesinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum motoru 4.300 de ben bunu 4500 de bakıma sokmalımıyım ? Motor u çok seviyorum fakat titreşim canımı sıkıyor . Motordan indikden sonra el parmak uçlarımda karıncalanma oluyor :D buna rağmen yinede memnunum 30 Km rampa in çık yaptım motor banamısın demedi maşallah çok iyi .
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
apache yi sana tavsiye etmem ozaman ben dostum. Bu motordaki titreşim arka kısımda zaten. Sürücüyü değil artçıyı etkiliyor. Apache işini görmez... Sen cbf bak bence yada 125 likde işimi görür dersen ybr tavsiye ederim ben. bende kendi motorumda artçı oldum ayak basılan yerde titreşim var ve hız arttıkça titreşimde artıyor, kısa mesafe neysede uzun yolda çekilmez ARTÇI için..
würthlerin fiyatı bu castrolde sıçrama yapıyor dediler sen ne kullanıyorsun 10 15 tlye bulsam hemen atlıccam bir koli alcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
geçmiş olsun lastikleri değiştirseniz de nasıl fren yapılacağını bilmediğinizde yine arkası salar tavsiyem en azoından iyi bir kurumdan kapalı alan eğitimi almanız burada ön ve arkayı kombine sıktığınızda nasıl kısa mesafede duracağınızı öğreniyorsunuz motoru salana kadar her zaman yapılacak bişey vardır
yenialanlara hayırlı olsun kaza yapanlara geçmiş olsun. çok aşırı acayip bi vibrasyon var motorda kesinlikle alınacak motosiklet değil..!!ellerim ayaklarım kalçalarım zangır zangır titriyormotordan inince.hatta komşuma bi tur verdim gitdi geldi böbrek taşı döker len bu dedi.kesinlikle alınmaz. ybr almalısınız..
Çok tesekkur ederim arkadaslar allah kimseye gostermesin... bidaha motora binebilrmiyim yada babam izn verirmi bilmiyorum ama motor tutkum bitmiyor bea
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)