Ampulde sıkıntı yok tak gitsin
Ampulde sıkıntı yok tak gitsin
www.erkakurye.com
NASILSINIZ BEYLER...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yok vallahi orta sehpada baktım özellikle zemin de dümdüz idi yağ yakıp yakmadığını bilemiyorum kara duman atmıyor makine ama yağı koyan vatandaş eksik koymuş olabilir mi ??? ben 1lt yağı boca ettim hazne de tamamını aldı bakalım bir daha olacak mı olursa zaten 2400km de motor 100-150km sonra bakım var göstericez pıtırcığı
ne imzası beaaa
Sen daha Apache'lenmedin mi yau Az daha sabret kış geliyor.
Yağ pompasının vazifesini yapabilmesi için haznede boşluk ta bulunmalı!!! İçindeki yağın ne kadar olduğunu bilmeden 1 litre daha yağ koymuşsun. Yağ çubuğu var elinin altında kontrol etmedin mi? Yağlama sağlıklı olmadığı taktirde motorun yağsız kalmış gibi bazı arızalar çıkarabilir, bilgin olsun
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
Sen hala almadimmi harbiden alma artık bekle 2013 kasa gelsin belki değişik model gelir ben olsam beklerdim
www.erkakurye.com
bende xenon far takmak istedim ama servis takma boşuna kaldırmıyor deyip vazgeçirdi beni
Selamlar ahali , cümleten hayirli ramazanlar .. Hiziniza yetişilmiyor 1 hafta girmedik 30 sayfa okuttunuz bana :D doğru düzgün net yokki giremiyoruz bu aralar .. Çağatay koruma demirini süratten almiştik orjinalinden çok daha iyi tavsiye ederim .. Bu arada led sinyaller ön tarafta hoşuma gitmedi ojinalleri taktim .. Arkalar led önler orjinal gayet hoş oldu .. Samsun amasya civarinda yokmu forumdan olan bu arada .. Uzun yol duşunuyorum haftaya ..
Enes fotosunu gönderi ver
www.erkakurye.com
günaydın arkadaşlar....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
günaydınnnn...
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
cümnetten günaydın arkadaşlar.....
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Nerdesiniz arkadaşlar ses soluk çıkmıyor kimseden bu gün
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)