arkadaşlar bi ikilem de kaldım şimdi apache için en ideal yağ mobil 1 yanlız 10-40 mı kullansam 15-40 mı kullansam sizin yorumlar neler ?
arkadaşlar bi ikilem de kaldım şimdi apache için en ideal yağ mobil 1 yanlız 10-40 mı kullansam 15-40 mı kullansam sizin yorumlar neler ?
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
daha önce söylemiştim bi arkadaşıma sattım motorun ruhsatı hala benim üstüme çocuk motoru görsel açıdan haşat etti biraz kullanamadı yani bi scooter aldı o scooter kullanıcısı o yüzden satma kararı aldı bende 2200 lira falan vermem dedim konuştuk anlaştık 1900 liraya alıyorum inş. ve ruhsat bende olduğundan masrafımda olmıcak başka sadece ön cam arka stop camı takcam bide egzosun biri düşmüş onu kaynattırcam o kadar ondan sonra motor modifiyesi yapcam artık gazlamak lazım
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
bu arada motorun hayırlı olsun
öyle zaten 1000 1500 de bir değiştiriyorum motorun sağlığı için
baya hemde bi scooter kadar zuha
hurricane sevindim kardeşim inşallah gel artık aramıza bi sorum olucak bide debriyaj telini kendim değiştirebilirmiyim elim yatkındır gözüm kesiyo yani ama sana bi sorayım dedim belki bi ince ayarı falan vardır diye..
BİZ SİZİN SADRINIZI YARMADIK MI?!!
abi alırsın eline 12 13 anahtarı şanzımana giren yerde vidaları gevşetip çıkaracaksın o kadar çıkarma işlemi biraz karşık gibi gelse de kolay kavrayacaksın eminim ama kafa grenajınıda sökmen gerekli ayrıca eski teli çıkarırken inceleyerek çıkar aynı yerlerden geçir kasılmalar olmasın sorun yaratır belki taktıktan sonra en son yine o söktüğün vidaları ayarlayarak takmalısın debriyaj manetinde az bi boşluk olması gerekli yalnız tam sıkarsan kalkış yapmaz motor ya da debriyaj balatanı yakarsın az bi boşluk bırak olmadı takıp ustana git ayara para almaz başarılar..
tellerden konu açılmışken gaz telini çok zorlamayın..
yani birden basıp birden çekmeyin sürekli olarak kopmalara sebep oluyo bende 2 kere kopmuştu apachenin teli diğerlerinden farklı kadranlarda olan zoom ışığına bağlı olan bi tel daha var yani gaz elciğinden tek tel çıkıyo 2 ucu var 35 tl ye almıştım ben çift tel olduğundan pahalı
olsun senın aldığın fiyatta yüksek YBR nin gaz teli 3 ya da 5 tl
canım sıkıldı bi sticker şeklinde çalışma yaptım belki kullanmak isteyen olur diye siteye ekleyeyim dedim nasıl bi çalışma olmuş bunu sticker olarak motorumda kullanmayı planlıyorum..
sırayla gidelim.. TVS sitesinden yürüttüğüm amblem
sonrasında isim ekledim..
yapan kişi ben olunca racing yazısı olmadan olmaz
bu da tam net boyut..
nasıl olmuş abilerim?.. başka fikirlere de açığım.. iyi geceler
Murat dikkat et telif hakkı istemesinler
Şu yağmurlar dinince çamurluğu sökmeyi düşünüyorum Murat. Çok zor mudur sökme işi Plakayı da uyduracağım bir şekilde bakalım nasıl olcek
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
kevın çamurluğu çıkarınca da arkası çok boş kalıyo onun yerine sadece plakanı küçültüp takmayı dene bi
Sağol Kadir. Çamurluksuz bi görsem belki hevesimi de gidereceğim ama bir ara bi sökeyim zor değilse
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
abi arka kuyruk grenajı sökcen sonra 4 adet vidası var 10 anahtarla söküp çıkaracaksın o kadar ben istanbula gidiyorum şimdi akşam görüşürüz
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)