TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Mart 2009, 21:10
arkadaslar apachelerin kıymetini bilin bugün kusadasından bodruma gidip geldim 20 tl lik benzin ile tam 252 km yol yaptı 80 km hızı gecmadim uzunyolda cok keyif veriyor masallah apachelere toplam 400 km yol yaptım bugün güzeldi
Reklamlar
-
01 Mart 2009, 23:29
-
02 Mart 2009, 00:44
Muraattttt al sana soruuu şimdi bana detaylı bilgi verrrr
Şimdi hocam motorun kalkışı olsun , performansı olsun artırmak istiyorum.
Şimdi bikaç şey okudum performans egsoz falan yazıyor bugün arkadaş turbokeş falan bişiler dedi yanlış yazdıysam kusura bakmayın ,
Motorumun beygirini , gücünü işte herneyse artırmak için modifiyeler yapmak istiyorum apacheme bir motorun performansı beygiri vs. modifiye ile nasıl artar performans egsozdamı takmam gerekir dişlimi değişmem gerekir gücü artırak ama kalkış falan serileşicek son hız istemiyorum ben şehir içinde ztn 70i zor geçioz antalyada ama kalkışı çekişi vs. vs. motoru rahatlatmak modifiye yapmak istiom dier apachelerden farkı olsun vs. işte
beynim döndü:d neyse harbi yardım edin açıklayarak hiç bilgim yok..
-
02 Mart 2009, 12:00
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
02 Mart 2009, 15:04
kadir_3483 adlı üyeden alıntı
herkeze selam arkadaşlar
aleyküm selam
-
02 Mart 2009, 15:33
apache kullanıcı arkadaşlar bu motordaki hafif terlemeyi kesmenin bi yolunu buldunuz mu uzun yolda sıkıştırınca az bişiy terleme ve az bi koku yapıyo gerçi motorda yağ eksilmesi yok denecek kadar az ama ben yinede sizden de bi fikir almak isterim
-
02 Mart 2009, 18:07
sysroot adlı üyeden alıntı
Muraattttt al sana soruuu şimdi bana detaylı bilgi verrrr
Şimdi hocam motorun kalkışı olsun , performansı olsun artırmak istiyorum.
Şimdi bikaç şey okudum performans egsoz falan yazıyor bugün arkadaş turbokeş falan bişiler dedi yanlış yazdıysam kusura bakmayın ,
Motorumun beygirini , gücünü işte herneyse artırmak için modifiyeler yapmak istiyorum apacheme bir motorun performansı beygiri vs. modifiye ile nasıl artar performans egsozdamı takmam gerekir dişlimi değişmem gerekir gücü artırak ama kalkış falan serileşicek son hız istemiyorum ben şehir içinde ztn 70i zor geçioz antalyada ama kalkışı çekişi vs. vs. motoru rahatlatmak modifiye yapmak istiom dier apachelerden farkı olsun vs. işte
beynim döndü:d neyse harbi yardım edin açıklayarak hiç bilgim yok..
sana ya turbo öneririm ya da atmosferik denilen olay var aşağı yukarı toplam maliyet 800 900 lira arası birden ya da parça parça yapabilirsin.. eğer okey dersen sana Can abinin msn vereyim o bu işlerle içli dışlı hem egzos falan da gerekmez.. sessiz bi performans elde edersin atmosferik yaparsan kimse ne yaptığnı anlamaz sende hava atarsın
kevın adlı üyeden alıntı
Çok emek verdin be o makineye neyse hayırlısı olsun Murat. Gs 500 e artık
abi o iş zor ya bianchi de zora girdi maliyet artıyor gittikçe orjinal piston kol ve krank dayanmayacağından değiştirilecekti ama maliyet fazla olduğundan askıya aldım şimdi babam araba alacak sanırım gs500 de artık gelecek sezona kaldı sanırım..
apache kullanıcı arkadaşlar bu motordaki hafif terlemeyi kesmenin bi yolunu buldunuz mu uzun yolda sıkıştırınca az bişiy terleme ve az bi koku yapıyo gerçi motorda yağ eksilmesi yok denecek kadar az ama ben yinede sizden de bi fikir almak isterim
o terlemeye çözüm yok benim motorum hiç eksiltmezdi ama terleme yapardı silerdim selülozik tinerle ama yine olurdu ona çözüm yok sadece silersin yine yapar.
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
-
02 Mart 2009, 20:06
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
-
02 Mart 2009, 23:37
Murat sen Can abinin msnini verde onada iyice sorayim;
Şimdi atmosferikte ne oluyor motor üzerinde ne etkisi oluyor turboda ne farkı oluyor hiç bilmiyorum bu konuyu biraz uzun açıklasan?
-
03 Mart 2009, 00:01
kevın adlı üyeden alıntı
Herşeyin hayırlısı be kardeş geç olsun da güç olmasın. GS 500 e de sıra gelir diğer istediklerine de.
Bu terleme dediğiniz olay nedir yaa? Neresi terliyor bu motorun
bana hiç denk gelmedi ama
inş olur abi inş..
terleme olayı da şu silindirin en üst kapakçığının ordan ufk ufak yağ atıyo makına
Murat sen Can abinin msnini verde onada iyice sorayim;
Şimdi atmosferikte ne oluyor motor üzerinde ne etkisi oluyor turboda ne farkı oluyor hiç bilmiyorum bu konuyu biraz uzun açıklasan?
pmden mesaj attım.. ekle
-
03 Mart 2009, 00:10
-
03 Mart 2009, 01:05
hurricane_cbr adlı üyeden alıntı
inş olur abi inş..
terleme olayı da şu silindirin en üst kapakçığının ordan ufk ufak yağ atıyo makına
Sağol Murat
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
-
03 Mart 2009, 01:10
-
03 Mart 2009, 11:26
hurricane_cbr adlı üyeden alıntı
sana ya turbo öneririm ya da atmosferik denilen olay var aşağı yukarı toplam maliyet 800 900 lira arası birden ya da parça parça yapabilirsin.. eğer okey dersen sana Can abinin msn vereyim o bu işlerle içli dışlı
hem egzos falan da gerekmez.. sessiz bi performans elde edersin atmosferik yaparsan kimse ne yaptığnı anlamaz sende hava atarsın
abi o iş zor ya bianchi de zora girdi maliyet artıyor gittikçe orjinal piston kol ve krank dayanmayacağından değiştirilecekti ama maliyet fazla olduğundan askıya aldım şimdi babam araba alacak sanırım gs500 de artık gelecek sezona kaldı sanırım..
o terlemeye çözüm yok benim motorum hiç eksiltmezdi ama terleme yapardı silerdim selülozik tinerle ama yine olurdu ona çözüm yok sadece silersin yine yapar.
aynen öyle sağol murart bi sıkıntı yarattığı yok ama orda yağ görmek sinir edio beni
-
03 Mart 2009, 11:32
aynen öyle sağol murart bi sıkıntı yarattığı yok ama orda yağ görmek sinir edio beni
dert etme abi temizle sen elinden geldiğince
-
03 Mart 2009, 14:01
nicke yazmışsın bünye tedaviyi reddediyor diye tek tekerdede öle abi
-
03 Mart 2009, 14:10
nicke yazmışsın bünye tedaviyi reddediyor diye tek tekerdede öle abi
sende tekteker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor yaz kardeşim
-
03 Mart 2009, 20:53
atmosferik ne ki ????????***
-
03 Mart 2009, 20:56
strangerRTR adlı üyeden alıntı
atmosferik ne ki ????????***
içten yanmalı demek herhalde
yani atmosferdeki havayla çalışan olabilir
elektrikli motor değil mesela
ha bi de turbo motorlar ve atmosferik motorlar diye anlatılıyor motorlarla ilgili yazılarda basınç farkı vurgulanmış ta olabilir
-
04 Mart 2009, 01:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler