cümnetten günaydın arkadaşlar
cümnetten günaydın arkadaşlar
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftasonu diliyorum
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
hoşbulduk ramazan saol.
günaydın sefa sanada iyi hafta sonları..
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Bu sabah motor sogukken ejektor sesi gibi ses geldi iki gaz verince gitti iş çıkışında yine aynısı oldu sibop sesi gibi ama hemen kesildi km 9800 ayara gitsekmi acaba
www.erkakurye.com
TVS Apache ADVbir tanede sedefli boya yapmış olan vardı bu fiyata kim alır bunları bilmiyorum adamdaki ekstralar için çanta demiri 70 tl kafa grenaj demiri 55 tl yan çanta demirleri 50 tl coocase 48 lt çantada 250 tl sırt dayamasıda 67 civarı yan çantaların markasını bilmiyorum onlarda 350 civarıdır 842 tl fazladan harcamış yaklaşık anlaşılan bulduğuna geçiricek
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
demiri söktüm pegin altındaki demirin bağlı olduğu yer boş kaldı orası herhalde öyle kalacak sağ taraftada aynı yere egsoz bağlı
Ne içmiş bu salak
www.erkakurye.com
*ÇELiKATLI*
yatarakmı dostum 142? senin motorda ne gibi değişiklikler var? Bahsettiğin yol bide enişmi
143 resim atabilirim orj buji ile yürümüyor yanlız ömrü bitsede gidiyor anlamıyorsun 14 diş olmadan140 kimse göremez
www.erkakurye.com
yaa rüzgar çok etkiliyor bizim motorları ben de daha 131 üstünü göremedim valla :(
ne imzası beaaa
arkadaşlar apachemle 82 km yolu 6.5 tl ye gittim çok şaşkınım::::::D.ya birde tabi geeçmicek 131i abi 150 cc bu ya fazlası zarar zaten
O değeri yakalman imkansız yanlıs ölcmussün
www.erkakurye.com
arkadaşlar bu akşam evimize gelen misafir 16 senedir yağcıda çalışmış ve emekli olmuş bir akraba ve kısaca lafladık motosiklete ne marka ve kaç numara yağ koyalım dedim.Markalara aldanma hangisi cebine uygunsa onu al dedi çünkü bütün yağlar aynı sadece ambalajı değişik işlevi aynı sakın aldanma ama muhakkat 10/40 tam sentetik al en kaliteli yağ 10/40 dır (15/50 20/50) v.s bundan sonrasının kalitesi düşer bir yağcı ustasnın söyledikleri bunlar yorumlar sizin arkadaşlar.
Bende motorun orjinal buji dişli ile sıfırlanmadan önce hafif eğimli yolda 139 net gördüm 90 kg birisi olarak yataraktan.
zaten en son 139 diyor sonrası kesici 13 dişli ile 14 atarsan 7 km daha artar ve 146 ya çıkar ama ne kadar sağlıklı. hiç değil
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)