biri benim akrapovicden mi bahsettii :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
bu arada bi gezi falan düzenlesek
kartalizma07
biri benim akrapovicden mi bahsettii :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
bu arada bi gezi falan düzenlesek
kartalizma07
Benzin filtresi depodan gelip karbüratöre gidiyor. Arıza çıkaran bi parça değildir genelde.
Orjinal egsozu da performans egsoz olarak geçiyor TVS'de biliyorsunuz. Ben 2 yıl sonra değişiklik düşünüyorum Orjinali ancak o zamana paslanmış olur herhalde
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
tmm performans egsozu olarak geçioda euro 3 içinde katalizör var onu alıyorlar sonra performans egsozunu takıyorlar kalkışta çok etki edio motora
motorunuz uzun süre çalışmıyorsa musluğunuzu kapalı konuma alın benzin azda olsa gidiyor musluk açıkken. bunu inanmayan arkadaş olursa musluğunu kapatsın motor çalışmazken 2 gün sonra marşa bassın motor çalışmaz.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
selamun aleyküm. Senin egzos sana kaça mal oldu? Bide resim paylaşırsan çok sevinirim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
aynen motoru yarım saat gazladıktan sonra egzosun sesi bile değişiyor, tork sesi artıyor sanki açılıyor gibi oluyor ve daha iyi gaz yiyor
dolphin_star
Senin resimlerdeki egzozu apache'de mi kullanıyorsun
SELAM nasılsınız beyler.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aklımda kalmadıki, bildiğim marka değildi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
kardeşim o senmisin yoksa?? serviste karşılaştığımız
2 kere gezi teklifi geldi ama gitmedim gitmekte istiyorum inş olur
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88769656/detay
bunu alan çıkar mı acaba apacheye 5.500 tl demiş boyatmış diye
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :D
günaydın arkadaşlar nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Günaydın ramazan döndun mu yoksa
www.erkakurye.com
SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
HOŞ GELDİN RAMAZAN
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
:D NE YESEK NE İÇSEK.............
VALLAHİ BENDE NEDEDİĞİMİN FARKINDA DEĞİLİM
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
ramço
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)