Selam arkadaşlar , arkadaşta tvs apache var 2012 model . Honda cbr 250 yi geçti ikisinin de artçıları vardı honda tıkandı kaldı tvs geçti sizin motorlar sağlam gerçekten . Hondayı süren çocuk bozuldu baya tvs geçince
Selam arkadaşlar , arkadaşta tvs apache var 2012 model . Honda cbr 250 yi geçti ikisinin de artçıları vardı honda tıkandı kaldı tvs geçti sizin motorlar sağlam gerçekten . Hondayı süren çocuk bozuldu baya tvs geçince
günaydın millet nasılsınız..........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kalede kim vardı... Herkese Günaydın
www.erkakurye.com
günaydın arkadaşlar. dün akşam hız testi yaptım sonuçlar şöyle vites değiştirirken 9000 devire hiç gerek yok 7000 ve 8000 devir gayet iyi 9000 çok bağırıyor. 4.viteste 103 yaptım 5.viteste 130 km yaptım iyi güzeldi bütün günün stresini attım, hele bide eve dönüş yolun da bi cbf tokatladım değme keyfime hemde iki defa aynı adamı..
hobaa bir günde iki yenilği ben olsam çeker motoru bi kenara ateşe verirdim :D :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
evet ben bujiyi değiştirdim ngk iridyum taktım 25 tl ye. Ustanın yakıttada gidiştede fark eder tavsiyesi üzerine.
Farkları söyleyeyim bahsettiğiniz tam gaz giderken tekleme bendede vardı sanki bian benzin bitiyorda geri geliyor gibi. işte o kesildi artık yapmıyor. Gazı daha iyi yiyor. Daha önce 134 ü geçemediğim yolda bujiyi taktırdğım gün 137 yaptım. Olumsuz herhangi bişey yok şuanda.
ozaman en kısa sürede ngk iridyum buji takıyoruz bende suana kadar en cok 134 gördüm birde hava filitresini yenilersem açılır cigeri rahatlar makina diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
bu arada cümnetten günaydın arkadaşlar tekeriniz düz bassın...........
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN.. BU PAZAR 5000 BAKIMINA GİDİCEM SÜRAT MOTORA.. NELER YAPILIR 5000 BAKIMINDAÇ. NE KADAR TUTAR BAKIM ÜCRETİ BİLEN WARSA Bİ YARDIMCI OLABİLİRMİİ.. Bİ DE MOTORDA Bİ SIKINTIM WAR DİREKSİYON İYİCE SALLANMAYA BAŞLADI ACABA NEDEN.. BU KADAR TİTREMESİ NEDENDİR DİREKSİYONUN ?
elit motogaraj
şu linkteki manuali inceledimde bunun motor parçaları rtr150ye olmazmı?
http://www*****ibd.com/doc/36949038/...Service-Manual
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
Olmaz çünkü parça yok meydanda
www.erkakurye.com
vallahi sorma kesin adamda yarılmıştır gülmekten
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Şimdi işe geldim izmirdeki arkadaşlar özellikle altınyol tarafına çıkaçak olanlar dikkat edin yer yer bi anda çok kuvvetli rüzgar vuruyor bi o şeritte bi bu şeritte geldim vallahi tekeriniz düz bassın
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
erol bi yardım et kardeşim 5000 bakımına gidicem neler yapılır bu bakımda maliyeti nedir biliyomusun sen ?
elit motogaraj
Selam arkadaşım benim ilk motorum ybr 125 sonra cbf 150 en sonda tvs apache aldım evet apachede marşa basınca boşta çalışırken bile bariz titreşim var yada en azından bana öyle geliyor cbf e alışınca apachedeki titireşimi hissetmemek yada rahatsız olmamak imkansız 12 bin km kullandım sorun çıkarmadı sadece zincirden 2 bakla almak zorunda kaldım birde dıgıtal saat bir kaç kez sorun çıkardı onun dışında problemsiz motor şuan cbf 150 sahibiyim titreşim hiç yok yolda çok rahat artçı içinde öyle son hız benim motor 120 ancak yapabiliyor apacheyle gördüğüm son hız 138 üzerine kapanarak düz oturuşta 125 gidiyor tek tabanca takılacaksan titreşim önemli değil dersen apache alabilirsin yok ben çift takılacam gezip dolaşacam keyif sürecem diyorsan cbf 150 tavsiye ederim yağına dikkat etmek şartıyla şuan 21000 km 2011 model cbf 150 sahibiyim 2000 km 150 gram yağ eksiltiyor km 10 krş yakıyor hafta sonu 180 km gezimiz oldu 5 motor (tvs cbf mondial kanuni yamaha) gideceğimiz yere vardığımızda mondial ve kanuni sahibi arkadaşlar perişan haldeydiler apache sahibi arkadaşımda kasıklarım ağrıdı bacaklarım uyuştu demişti cbfle sorun yok yamaha sahibi arkadaşta gayet rahattı seçim senin ama apache küçümsenecek bir motor değil hakkında hayırlısı neyse allah onu nasip etsin
Engin kardeş yağı değiş filtre bide. O kadar başka bisi lazım deil boşa para verme bakım falan ayağına
www.erkakurye.com
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
yaww bu kıpraşım kişiden kişiye de değişiyor yalnız benim arkadaşlar arada eve götürttürüyolar kendilerini zorla yolda ya da varınca özellikle soruyorum arka tarafta kaba etlerin yada ayakların da titreşim var mıydı diye daha 1 Allah'ın kulu demedi yaa çok fenaymış diye hiçbiri titreme yok diyor uzun/kısa yol farketmiyor aynı şekilde ben de kendi motoruma artçı oldum aynı şekilde ama bir mondiye yada kanuniye artçı oluyorum hakket kıprıyor motor...
ne imzası beaaa
Günaydın arkadaşlar dün aksam meşhur gostergeden gelen tıkır tıkır ses bendede oldu dün motoru yıkamıstım gerçi 2 saat sonra fark ettim gaz verince çıkıyor sonra birden gitti çok sinir bozucu bi ses bide yağ özelliği bir kaybetti mobil almıştım sanırım almam daha vitesler takır takır oldu daha 1300 km de
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)