yamaha ybr ye rakip bi model
yamaha ybr ye rakip bi model
Ama biraz abisi gibi duruyor
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
ben 3. vitesten sonra ybr yi aynasında arayanlar gördüm
kim mi? Ben...
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Arkadaşlar varmı çok temiz sıfır ayarında apache almayı düşünen. Ben Ekim 2008'de sıfır aldım. 35 lt kappa topcase ve aparatı ile 4,000 ytl almıştım. şuan 3300 kmde 3.000 ytl'ye vericem. 2. bakımı yeni yaptırdım daha. Aydın ustada. Almayı düşünen varsa görüşelim
tvs nin sıfırı 3720 ydi geçen sene bu sene 3900 olmuş
yaa arkadaşlar allah kısmet ederse yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorum. Yenge adayınız motora binmiyen bi kişilik. Aile durumu söz konusu oluncada motosiklet ihtiyaç olmaktan ziyada keyfi oluyo. araba almak daha hayırlı diye düşünüom. Hiç satasım yok ama durumlar böyle. Birisi gırtlağıma yapışana kadar satmıcam inş. Memnunum yaa ne bilim böle graip hallerdeyim işte.
allah yardımcın olsun
Herşeyin hayırlısı olsun kardeşim. Saygı duyarız.. Allah tamamına erdirsin inşallah.
nerde bu apaçheciler topik ölüyo mu ne ?_?
abi ben yazmazsam kimse yazmaz.. soru var mı soru.
balık tutma yarışmasına gelen var mı aranızda
yok abi ben beceremem
ben düşünüom balık tutma olimpiyatlarına katılmayı. Tabii hava muhalefetyi olmazsa. Ayıptır söemesi biraz tatlı su motorcusuyum da
bu muhabbet kaçmaz
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Ben hümanist biri olarak balık tutamam bea Ama ortam olması açısından katılabilirim. Zaman uyarsa tabi.
Bu arada Murat bianchi yi turboladın mı
arkadaşlar bizim orjinal ön dişli 13 dü değilmi?deniyenlerin yorumu nasıl 15 sanırım çok büyük olur ne dersiniz?14 düşünüyorum ben?
dişli değiştirenlerin çoğu 14 takıyo memnunlar ama motor seriliğini kaybediyomuş bence orj. dişlisi en ideali
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)