selam nasılsınız millet.....
selam nasılsınız millet.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Teşekkür ederim arkadaşım. Sanada zahmet verdim. Sağol.
---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:02 ----------
Arkadaşlar siz gezmiyormusunuz hiç? Diğer forumları dolaşıyorum herkez bir gezi ayarlamış. Kimi gitmiş gelmiş. Kimi gidicek. Sizde bir gezi ayarlayın. Ben artçı olarak gelirim Şaka bir yana forum şenlenir.
Böyle forum çok sessiz sakin.
---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 19:30 ----------
Arkadaşlar apache'lerinizi bu şekilde yakışıklı yapamazmısınız? Eğer kurban olduğum rabbim kısmet ederde apache alabilirsem denemeyi düşünüyorum çok hoşuma gitti. Sizin fikirleriniz nelerdir?
Arkadaşlar birde bu bi-xenon aldığımızda mercek içinden çıkıyor mu? Yoksa merceği başka yerlerden mi temin ediyoruz? Yardımcı olurmusunuz bu konuda?
bu dediğini değerlendireceğim kardeşim, manavgat 40 dk lık yol giderim valla. Ama pazar günü kapalı olur degılmı benım bı pazar musaıt oluyorum .s
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------
benim şahsi fikrim far kapalıyken güzelde far açıkken pek hoş değil. Far büyük olduğu için çok boş kalmış içi. Sanki el feneri yanıyor gibi bi görünüm var, xenon farı tercih ederim
Valla kardes pazarlari genelde acik oluyorlar ama tam olarak servis kisminin acik olup olmadigini bilmiyorum istersen yarin telefon numaralarini vereyim sana konusur ona gore gelirsin
[/COLOR] irc olabilir 90/90 17 100 90 18 michelindede buz motora sordunuz mu 80/90 17 ön 9090 18 arka vardı bir ara[COLOR="Silv
dediğin gibi yapıcam galiba arkaya michelin 90 90 18. öne ırc 90 90 17 takıcam başkada seçenek yok zaten. ön arka taban 90 olacak bakalım nasıl olacak.. teşekkürler tavsiye için.
bu arada istanbullu apaçiler bi buluşma gezi falan yapalım ne dersiniz???
arkadaşlar şu ilana bakar mısınız adam lastiğini satıyor ama arka tekerlek disk bu modeller Türkiyede var mı acaba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89136402/detay
adamlar tiger egsoz sistemi yapmışlar bizim motorlara gecenlerde egsoz muhabbeti vardı linki koyayım dedim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7334943/detay#
arka disk olan model türkiyede yok. ama kampanalı sistem değiştirilebiliyormuş diskle. masrafı çokmuş duyduğuma göre.
egzozda bence olmamış küçük motora büyük egzoz kelebek konmuş gibi olmuş.. bence en kullanışlısı orjnal egzozun katalizörünü iptal edip kullanacaksın
günaydın nasılsınız......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selamın aleyküm cümnetten günaydın
günaydın ranmazan
HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)