fiyatı pazarlıkla düşürebilirdin.. bi ara tvs nin sitesinde fiyat 4400dü sonra tekrar 4150 ye çektiler.. ben sadece iş bankası maximum karta 10 taksit yapıyor diye sürat motora gittim.. sahibinden.com da mesaj atıp sormuştum taksit yapıyormusunuz diye.. salgın motor ile yaşar motor yapmadı ama sürat motor yapacagını söyledi.. motor almak için gittiğimde, maxımuma taksit yapamayacagını , vade farkı olacaggını soyledıler.. bende sahibinden.comda 2 kere sordugumu soyledım..bu yuzden oraya gıttıgımı dıle getirdim.. ozaman yapacak bıseylerı olmadıgını soyleyıp 10 a bolduler.. yanı giristeki bayanın hatasıydı.. şunuda belirteyım bakımını kendın yaparsan garanti dışı kalırsın..bence değmezz
bu arada verdıgın lınklerden led sinyal degıl ,, ipone yağ işime yaradı tesekkurler..
günaydın arkadaşlar,
bu motor sizce nasıl? bakımları vs düzgün ise fiyatı bana uygun geldi ama. yorumlarınız rica.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93340329/detay
selamlar,
d.a.
öncelikle sesin yani sızlamaların nereden geldiğini araştırdım dostum gaz verdiğimde yada giderken vites düşürdüğümde geliyordu. Neyse uzatmayayım şimdi sesin geldiği noktalar belli artçının ayak basma yeri, ve şöförün ayak basma yeri. Ayak basma yerlerindeki pimlerin ucuna çelik tel geçirip bükmüşler çıkmasın diye ama oda boşluk yapıyor bu yüzden her gaz vermede sızlıyor. Bende çelik teli çıkardım ve demir pimin deliğini büyüttüm. O deliıe göre sanayiden ince civata pul ve somun aldım. Pimi yerıne oturttum ordaki deliğe çelik tel yerine önce pulu koydum üzerinede almış olduğum ince civatayı taktım, somunuda takıp güzelce sıktım. Aynı işlemi 4 ayaklık içinde uyğuladım şuan ne kadar bağrındırsamda motoru tık ses yok
maliyet: 5 civata aldım 1 tanesi hata payım olur diye. 4 pul ve 4 somun aldım. 60 kuruş verdim
eyvallah sbr,
ama çok içime sinmedi.bir terslik var gibi.
yok be. garantisi yok vs diyor. hem piyasada emsalleri 3400-3500 ken niye 3000 e versin ki. saolsun arkadaş biraz da ters gibi. kısmet nasip.acelemiz yok. alırız elbet.2 sene önce de TVS alıcaz diye niyetlendik, sonra son dakikada cbf aldık. ama pişman oldum o zaman. şimdi kimi cb 125 e al diyor, kimi TVS yi kaçırma diyor. ben de kararsızım ama dediğim gibi bu sefer TVS alıcam. sen ne zamandır kullanıyorsun? problem varmı?açıkçası kurtköy de oturuyorum, orhanlı da çalışıyorum. iş-ev arası ve bazen de şöyle bi kadıköy e uzanmak için kullanacagım. hızı çok sevmem. yaş da zaten 39 bisiklet delisiyim normalde ama iki teker her zaman motorlu da olsa motorsuz da olsa beni cezbetmiştir. yani kullanış amacım belli.3600 tl ye kadar temiz arıyorum.yani dedikleri gibi vibrasyon 80 i çok geçmeyeceğim için çok öenmli değil benim açımdan olsa da. arabamı bile zaten 80-90 da max kullanıyorum:) selamlar
onu da 850 k mde almıştı mama ne bileyim ısınamadım ya. motor gibi gelmedi bana. sevemedim bir türlü.ama apache ye mesela küçükyalı da rastlamıştım bisikletle dolaşırken resmen aşık oldum.başlangıç motoru için apache iyi diye düşünüyorum.sonrasına bakarız. sen sıfır mı aldın? boy kilo nedir? bende bir de boy kilo sorunu var da:) 188 boy/ 95 kg ım. bir de ondan tırsıyorum ama para durumu ancak bu tip bir motor almaya yetecek şu an. daha büyük alamıyorum maalesef. boy/ kg meselesini kime sorduysam sorun değil diyor. tvs de şu ana kadar yakınlarımda hiç olmadığı için denemedim. ama cbf de sıkıntı yoktu. hatta cb 125 e ye baktım geçen gün onda da problem yok ebatlar açısından.
Bende motorumu satıyorum nakit 3500 istiyorum ancak benım motorumdada garantı yok....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0470688/detay/
selam,
güzel motor. hayırlı satışlar. garantisi yok ne demek oluıyor? normalde 2011 model ise garanti 1 sene mi TVS lerde? siz niye satıyorsunuz şayet sebebi özel değilse? memnuniyetsizlik mi var?
hyr 3 bakımına gıttım sonra serwısıyle kavga ettım gebzedekı ıstanbula bakıma gıtmekte ısıme gelmedı...izmitte bi ustam var sozune guwenırım hep o baktı motoruma...Su anda hıc bı sıkıntısı yok motorumun hatta 2 hafta once zıncır zıncır dıslısı hava fıltresı yag fıltresı felan herseyı tam takım halınde degıstı...ben evlenıcem kısmetse 1-2 mılyar borcum var onu kapatıp bı cup yada scooter almayı dusunuyorum evlendıkten sonra zaten fazer var kafamda...
eyvallah. teşekkürler bilgi için. hayırlıs satışlar diyelim. allah kolaylık versin evlenme işinde de. işin zor valla.
aynen öle walla
Teşekkür Ederim. Sizde istediğiniz gibi bi motor bulursunuz elbet....
teşekkürler bilgi için sbr kardeş. bakalım beklemedeyiz.
selamın aleyküm arkadaşlar nasılsınız benim sıkıntımı çözecek bi hayırsever varmı özellikle ramazan abi :D Sana soruyorum motor on numara ama 5000 ve 6000 devir arası zarıltı geliyor granaj sesi gibi ama nerden geldiğini bulamadım bide son süraatta sıkımtım var 115 i geçmiyor motor ön dişliyi 14 yapmama ragmen subap ayarından mıdır hava ayarındanmıdır anlamadım
aleyküm selam rahmetullahu ve berakatuhu
kardeşim zırıltılar ayaklıklardanmı geliyor? Ayaklıktansa çözmesi basit. Ben ayaklıktaki pimlerin ucunda çelik tel var onlar ses yapıyordu o teli söküp yerine ince vida taktım ses gitti. şuan 9000 devir ve üzerinde bile ses yok. dişli olayın kafamı kurcaladı ama nasıl geçmiyor değiştirdiğin halde 115 i .s
s.a arkadaşlar malumunuz geçen hafta motorumu almıştım ilk sahibi sürat motordan almış ve 500 km bakımını 18/09/2011 tarihinde yaptırmış. motor şuanda 2080 km de ve çok şükür bir sıkıntı yok. ama yinede bu cumartesi sürat motora bakıma götürecem, garanti kitapçığında 2500 - 3000 km üçretsiz servis yazıyor. bi arkadaşım da servis ücreti alırlar dedi.bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)