Ben İstanbuldayım. Okmeydanı'nda. Yakınlarda olanlar varsa görüşmek konuşmak tanışmak isterim. Birde eski sayfalarda okudum ben kağıthane surat motoru aradım. Biri demiş sürat motordan almayın felan diye. Sizce ne yapmalıyım? Doğru mu söylüyorlar? Önerebileceğiniz başka bir yer varmı?
Belkide apaçi geçiyor neymiş bu apaçi F1 mi
İmza Yok ::tutkuy:: ::xs22:: ::gazla::
biz altımızda 50 beygirlik makine var demiyoruzki kendi klansmanında rakiplerinden daha iyi kaçıyor diyoruz
cbr 125r konusuna gelince kusura bakmada kardeşim 7400 tl verdiğim alete basmayacaksam at çöpe gitsin. öyle bir makinenin bütün imkanlarını kullanırdım valla 125 in yanına R yazmakla bitmiyor iş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
sürat motor mağdurlarını bende duymuştum, bence sen motoru sürat motordan alan arkadaşlarla irtibata geç onlara sor özelden msj at filan. Sonuçta kimse parayı sokaktan toplamıyor herkez parasının karşılığını almak ister
120 den sonra cbr yer ama 80 90 a kadar aglatırım aynı hızda hadi dedim kafasını salladı hadi diye önü diktim başladım uzatmaya 2 ye taktım indi kafa tabi ısıklarda durduk kaskı felan çıkarttı heyecandan kaç beygir kardeş yeni apache dahamı güçlü felan dedi sen bana denk gelmemissin kardeş diyince güldü yeni kasa cbr 125 r. Eski lere cıbır diyorum ama yeni kasa güzel hakkı var da içi boş kafa da yapmıyor yapılır da ybr de yapıyor yani
www.erkakurye.com
anadolu yakasında olsaydın küçükyalı salgın motoru tek geçerdim
cbr olayına gelince bende eski bir cbr kullanıcısı olarak şunları söyleyim benimki eski kasa 06modeldi 1000kmdeyken arkadaşımdan almıştım 23binde niissan fabrikasının genel müdürüne satmıştım.yani baya yol yaptım o cbr la.makine sağlam ve dengeliydi düz yolda 125e şıp diye çıkardı 135 son noktaydı rampa aşaya 140 ençok. eski kasayı biliyosunuz gayet ince az rüzgar sürtünmesi oluştuğundan o süratı yapıyordu hakkını yemeyelim. amaa gel gelelim apacheye 900km civarına geldi motorum bende artık gazlamaya başladım özellikle 4.vites motoru uçuruyor böyle bi çabuk hızlanma ivmelenme cbr da yok. gel gelelim kıyaslamaya bence bu motorlar uzun bir yolda ya yanyana giderler yada cbr biraz geçer gibi.ama motoru daha güçlü diye değil az rüzgar alıyor daha ince sıska bi motor diye geçerse geçer. en son şunuda söliyim 125cc bir motora 8bin tl de verilmez.
Henüz kimseden cevap gelmedi. İnşallah yakınlarımda olan birileri çıkar. Bana bir akıl, fikir verirler. Avrupa yakasında süratmotor'dan başka yer yokmudur? Yardımlarınızı bekliyorum.
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
Arkadaşlar nette gezertken denk geldi merakımdan soruyorum. Bunları nasıl yapıyorlar? Tekerleğe led takmış tekerlek dönüyor. Elektriği kablo yoluyla alsa tekerlek döndüğünden bir süre sonra kablolar dolanmaya başlar ve gerilerek kopar. Ama bunlarda öyle bir durum yok. Nasıl oluyor acaba bu?
http://www.youtube.com/watch?v=8F5QY...feature=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=Gg_Fp...eature=related
Birde arkadaşlar motorunda Bi-xenon kullanan varmı mercekli olanından? Ben kendim alırsam şahsen ilk işim bu olucak. Sıfır bir apache farı alıp onun üzerinde uygulicam. Yada 2.el temiz birşey bulucam kısmet olursa. Orjinal farı durucak bir köşede. Benim yapmak istediğim aynı bu 2 videodaki gibi. Kendi el becerime güveniyorum. Fakat alternatör'ü yakmaması için yada aküyü öldürmemesi için nasıl bir yol izlerim o konuda sizler yardımcı olursunuz bana biliyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=IsgmQ...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=CgL86bLUNzM
valla ben tecrubelerimi yazıyorum buraya...öyle yok 3.5 hp fazla,yok torku yüksek diye buraya yazıp olmuyor.hatta bir keresinde bayır aşağı apacheyle yarışıyorduk bende o zamanlar ybr vardı ilk baştan fark attı ama sonra yetişip 5. vites kesicide geçtim apacheyi cünkü apache öyle kolay devir ceviren bi makina değil
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
olacak iş değil arkadaşım bana hiç mantıklı gelmedi. tartışmaya gerek yok bence
daha önceki motorum sanlg marka ybr nin benzeriydi ybr yi tokatlardım ve düz yolda 110 la sabit gidebilirdim ama apache de 120 125 gidebiliyorsun.
ybr kalkışta da son hızdada geri kalır. birtane ybr tokatladı antalyada ama kesin ayarlıydı
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Len sürat motoru niye kötülüyonuz :D benim makineyi ordan aldım ..konyadan kalktım gittim yemeklerini yedim güzelce misafir ettiler .. aynı günde peşimden bedava kargoyla yolladılar .. gayette memnun kaldım .. hatta garanti kitapcığımı unutmuştum onuda kargoyla (yanında hediyeleriyle) yollamışlardı .. kafanız rahat olsun bi sorun çıkmaz .. Salgını bilmiyorumda Yaşar motor hakkındada bi kaç şey duydum .. çıkan en ufak pürüzde millet çamur atmayı seçiyor ..
Bide geçen arkadaşın motor şahinin altına girmiş daha 500 kmde apache .. 400 tl civarı masrafı vardı yedek parça için her yeri aradık hemen hemen .. En ucuz sürat motor çıkardı fiyatı .. Ha yine pahalıydıda .. kötünün iyisi yani .. (:
Daha dün Cbr kullandım 2008 .. arkadaşla takasladık denedik .. makine hoş güzel kötülemem şimdi .. Çocuk dolaşıp geldi ilk sözü ''abi ne kadar atik bu makine'' oldu .. gerisi boş diye düşünüyorum ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
merhaba arklar size günlerdir kafamı kurcalayan bi soru sorucam. ben 0 apaci almayı düşünüyordum. yalnız bazı abilerim buna karşı çıktılar 1 sene sonra 150cc bir motor sana yetmiycek daha güclü bir motor istiyeceksin ve o motoru almak için aldığın apaçiyi satıcaksn ve 0 aldığın için çok zarara gireceksin dediler. benim düşüncemdede bana ileriki zamanlarda yetmiyeceğiydi. fakat o zamanın 1 sene değilde 2 3 sene olacağını düşünüyordum. bu sordugum abiler beni 2. el çinli markalara yönlendirdiler biraz takıl az zararla satıp biraz daha para biriktirip biraz daha güçlü motor alırsın diye. bu arada scooterdan geçiş yapıyorum yani yapıcam inş. sizce ne yapmalıyım ???
Yakıt önemli ise yani doğrusu çok. Kullanıyosan küçük cc çok iyi ama senede 3000 km yapıyoruz dersen 250 lik bisi al direk tvs 110 yakar 250 cc ler 200 250 arasında. Fark ciddi ben işe gidip geliyorum cc büyümeye kalksam 600 den asaa almam kesinlikle 250 likler ortalama 1 ay sonra bayar yanından kimse gecmesse kral sensin 600 luk yanasınca kedi ciğer durumu baş gösteriyor 4 silindir başka 500 bin yakar o daha başka
www.erkakurye.com
5-6 ay mı demek istedin ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------
bende bi kawasaki er 5 felan düşündüm bi sonraki motoru :D bu hafta alıcaktım apaciyi işte kafamı çok karıştırdılar uyku uyuyamıyorum artık o dereceye geldim :D sabah aksam ne yapsam sorusu var kafamda.
Günaydın arkadaşlar acil bir sorunum var. Bu sabah motoru çalıştırdım işe gittim. Park ederken motoru birinci vitesde elimi debriyajdan çekince doğal olarak makina stop etti. Sonra bir daha çalıştırayım dedim ve çalışmadı. Ne yaptıysam olmadı. Ekran çalışıyor fakat marş'a bastığımda marş sesini sadece sinek gibi bir vızıltı duyyorum. Sizce sorun ne olabilir? motoru alalı 1 hafta oldu daha yeni.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
Ayak marşı ile çalıştırdım motoru ve bekledim. Ardından normal marş ile tek seferde çalıştı sıkıntı ortadan kalktı. Sanırım sorun akudendi bugün ilk bakıma gideceğim problemi bildiririm. Teşekkürler herkeze
O bendede var ... ama bendeki sorun xenon un cok ceyran tuketmesı...Uzun yolculuklarda akuyude bıtırıyor ve sabah calısmıyor..senın belkı kutupbası felan oynamıstır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
Bende Tecrübelerimden bahsedıyorum benım motorum bır senedır bende ve cok uzun yol yaptım....Motorunun torklu ve seri olması ıkı kısıyle bayır cıkarkende onemlıdır.Veya gazlamak ıstedıgınde sana yasattıgıda ayrı bı zewktır.ben bu motoru aldıgıma serwıs harıc baska hıcbısekılde pısman olmadım.benı hıc yolda bırakmadı.parca konusunda da hıc uzmedı...Yanı konumuz sadece sureklı hızlanmak deıl arkadasım konumuz makınenın dıgerlerden torklu olması....( 150 liklerin içinde )
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)