Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı hsngul44 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aloo beyler yokmu cevap verebilecek bi şahıs
    bende soruyu kaçırdım :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hsngul44 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aloo beyler yokmu cevap verebilecek bi şahıs
    soru nerede ben göremedim

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Alıntı mesut* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar herkese mrb sonunda apachemi aldım cok şükür.
    Hayırlı olsun kardeşim Allah(c.c) kaza bela vermesin, alışıncaya kadar sakin sakin...
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    hayırlı uğurlu olsun kardeşim aramıza hoşgeldin
    amman rodaja dikkat ;)

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Teker yapmaktan geldim simdi ayağa kalkmak çok zevkliymis 2. Vitese atıyorum artık yalnız zinciri folloş ettim diyebiliriz çok ısınmış ve bollasmıs çıkmadan 1 saat kadar önce yaglamıs tım dönünce tekrar yagladım sprey bitti yahuu
    www.erkakurye.com

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yeni alan arkadaşıma hayırlı olsun kazasız belasız... bu gün bende 550km de ilk bakımımı yaptırdım salgın motorda 15w40 yağ koydurdum yağ filteresini değiştirmiyorlarmış ben istek üzerine değiştirttim iykide değiştirdim baya tıkanmışdı. 40lt lik ledli topcase taktırdım servisten çıktım 550km de depoyu tekrar fullettim 53tl benzin aldı yani rodajdaki motorum 10krş yakıyor gayet sexi dikkatimi çeken başka bişeyde apacheler kapış kapış satılıyor 3haftadır salgın motordayım gelen parti gidiyor geçen haftada bu haftada ben ordayken 5 6kişinin sıfır motorlarını teslim almaya geldiklerini gördüm tanışıp konuştum hepsine formumuzu tavsiye ettim hatta bugun vitesli motora ilk defa geçiş yapan bi arkadaşa viteslerle alakalı mini bir dersde verdim motoru teslim alırken.buarada 4250tl oldu diye duydum motorun fiyatını..
    rodaj konusundada her kafadan ayrı bi ses çıkıyor kitapçık başka söylüyor ustalar başka.ben tabiki işime geleni yani ustaları dinliyorum sabah akşam otobandan işe gidip geldiğim için 50km ile sürmek benim için mümkün değil hatta tehlikeli. 550 km ye kadar 6000 deviri 80km yi geçmedim ilk aldığımda (servis böyle söylemişti) şimdi ise 1500km ye kadar 80 100km hız 8 9000devir aralığında kullanabilirmişim.. öyle yapıcam biraz çıtayı yükselticem ağır ağır. hayırlısıyla şu rodajdan bi kurtulsam artık sıkıntı olmaya başladı..sabrediyorum şimdilik bakalım sonu selamet olur inş..

raceremree - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE
    Arkadaşlar öncelikle merhaba ismim emre aranıza manisa dan katıldım dün sıfır rtr 150 aldık ve bi kaç sorum olucak motorumu yıkarsam dijital göstergeler bir zarar görürmü birde sele kalkıyormu servis 500 km yap öyle gel dedi pek bişey konuşmadik yardımcı olursanız sevinirim.

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150 2011 GRİ
    Alıntı miginfly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim Allah(c.c) kaza bela vermesin, alışıncaya kadar sakin sakin...
    tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.

motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    selam apache ciler

bundan 2 ay önce 2012 apache aldım ama bu sıralar apache aldığıma pişmanın motorun nerdeysey herşeyinden memnunun ama çok titreşimi var.8000 devirdeyken devir saatinin kolu titremesi,gazı verince motorun heryerinden ses gelmesi,motorun düzensiz ve haldur huldur çalışması,titreşimden gevşeyen ve düşen vidaları morelimi bozuyor...sizde bu sıkıntılar var mı?

birde ben enson düz yolda 127 km\h gördüm...diğer apache sahipleri 140 gördüm diyor siz enson kaç gördünüz ?
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

ixeywent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache (Kırmızı.08) (SATTI)
    bugün denizlide servergazi de hakkıdere köylü güzel sanatlar lisesine gelen siyah apacheli arkadaş burdanmı?:D:D
    Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin

Alıntı raceremree adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle merhaba ismim emre aranıza manisa dan katıldım dün sıfır rtr 150 aldık ve bi kaç sorum olucak motorumu yıkarsam dijital göstergeler bir zarar görürmü birde sele kalkıyormu servis 500 km yap öyle gel dedi pek bişey konuşmadik yardımcı olursanız sevinirim.
    hayırlı olsun yıka bişey olmaz göstergeye sele açılıyor sağ taraftaki kapakğı anahtarla aç sonr orada parmakla çekmek için kablo var onu kendine çek sele kilidi açılır sonrada seleyi arkadan kaldır

Motosikleti
    TVS APACHE
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun yıka bişey olmaz göstergeye sele açılıyor sağ taraftaki kapakğı anahtarla aç sonr orada parmakla çekmek için kablo var onu kendine çek sele kilidi açılır sonrada seleyi arkadan kaldır
    çok saol bende orayı açtım pekte kurcalamadım bişey olmasın diye yarın bakarm inş yardımcı oldun saolasın bu arada bende bu sene uludağ üni. mezun oluyorum nasipse sende Bursadasın galiba?

Alıntı raceremree adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok saol bende orayı açtım pekte kurcalamadım bişey olmasın diye yarın bakarm inş yardımcı oldun saolasın bu arada bende bu sene uludağ üni. mezun oluyorum nasipse sende Bursadasın galiba?
    evet bursadayım bir kaç arkadaş daha var hatta hadi inş hangi bölüm

Motosikleti
    TVS APACHE
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bursadayım bir kaç arkadaş daha var hatta hadi inş hangi bölüm
    Tıbbi görüntüleme beşevlerde kaldım bu sene.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    arkadaşlar motorum 300kmde.. 20 ile 30 km arasında giderken daha doğrusu çok düşük hızlarda giderken.. ön taraftan sürtme sesi geliyor.. ön freni çok az sıktığımda kesiliyor..diskmi yamuktur?? balatalardamı problem vardır;?? yoksa zamanla otururmu çözemedim..belki yüksek hızlardada geliyordur da ben duymuyorumdur..

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Ya ne sorunlu motor almış millet yada çok takıntısı var 9500 km oldu tık yok olmıcak ta eminim 20000 den sonra çıkacak masrafları biliyorum zaten zincir dlsliseti. Çıkarsa debriaj teli vs
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    KUBA
    MRB arkadaşlar aranıza yeni katıldım nasipse bende bi apache alıcam 20 güne 2.el hiç kullanmadım çekincelerim var gerçi yorumların hepsi olumlu o iyi bişey ama motora binme fırsatım olsaydı çok iyi olurdu edirne de oturanınız varmı acaba apacheli olarak ? edirnede hiç apache görmedim

Motosikleti
    Yamaha
    Alıntı Alulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MRB arkadaşlar aranıza yeni katıldım nasipse bende bi apache alıcam 20 güne 2.el hiç kullanmadım çekincelerim var gerçi yorumların hepsi olumlu o iyi bişey ama motora binme fırsatım olsaydı çok iyi olurdu edirne de oturanınız varmı acaba apacheli olarak ? edirnede hiç apache görmedim
    Edirne'nin neresindensin? Bende Edirne'liyim. Ama şuan İstanbul'dayım.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ne sorunlu motor almış millet yada çok takıntısı var 9500 km oldu tık yok olmıcak ta eminim 20000 den sonra çıkacak masrafları biliyorum zaten zincir dlsliseti. Çıkarsa debriaj teli vs
    ilk aldığımda motorun heryerinden ses geliyordu..ama şimdi çoğu kesildi.. takıntılı bir adam değilim..ama ön frenden bariz bir ses geliyor ve kesilmedi..ilk bakımda göstercem.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler