ramço kardeşim güle güle git hallet şu işi gel hayırlısıyla inş..
mtorum 550km ye geldi hala servis ışığı yanmadı..yarın salgın motordayım ilk bakım için.eğer dişli değişimi garantiyi delmiyorsa arka dişliyi iki diş küçültücem önle oynamıycam.
ramço kardeşim güle güle git hallet şu işi gel hayırlısıyla inş..
mtorum 550km ye geldi hala servis ışığı yanmadı..yarın salgın motordayım ilk bakım için.eğer dişli değişimi garantiyi delmiyorsa arka dişliyi iki diş küçültücem önle oynamıycam.
SLM BEYLER BEN YENİ MOTOR ALACAĞIM SİZCE APACHE NİN HANGİ
MODELİNİ ALAYIM 2012 Mİ 2011 Mİ
BİDE APACHE 180 ABS TÜRKİYEYE GELECEKMİ
Beyler kusuruma bakmayın. Belki bu forumla alakası olmayabilir ama belki bu konu hakkında bilgili olan görmüş, duymuş olan birini bulma umuduyla sorucam bu sorularımı. Lütfen kızmayın. Buradan hariç 1-2 foruma daha soracağım bu soruyu. Özellikle 2. resimdeki sorum hakkında inşallah bilgili birilerini bulabilirim.
Resimlere tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz. İlk defa resim ekliyorum. Yanlışım olduysa kusuruma bakmayın.
Arkadaşlar bu direksiyonu bu hale nasıl getiriyorlar? Direksiyon M direksiyon o tamam ama uzun demirler çıkmış o nasıl oluyor? Direksiyonu aşağımı kaydırıyorlar? Yapıcak değilim sadece merakımdan soruyorum. Bu direksiyonla zaten ne trafikte gezilir ne boş arazide.
Ama bu jantlara bayıldım. Bu jantlardan nerden bulabilirim. Nikelaj olup olmaması önemli değil. Sadece bu jantların aynısından yada daha sık telli olanından. Keçe ile nikelaj işi halledilir. Lastiklerin duruşu bile bir hoş
Bilmek istemiyorum
www.erkakurye.com
Bugün Apache'mle yollarımı ayırdım.. Güzel, keyifli ve yine bu sınıfta makine alsam yine apache alırım dedirten bir motordu.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
arkadaslar merhabalar, izmirden 2011 apache buldum almak ıstıyorum fakat ilk motorum olacagı ıcın motordan pek anlamıyorum. İzmirdeki apache kullanan arkadaşlarımdan yardım istiyorum bugun motoru gordum ufak tefek cızıklerden baska bı sıkıntı yok gıbı gorunuyor... yag olarak repsol kullanmıs sahıbı. rodajını sordum 4 5 yıldır kullandıgım ıcın sıkıntısız gectı dedı. cumartesi gunune evet ya da hayır dıcem, lütfen yardımcı olun, simdiden tesekkürler...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90651101/detay
merhaba arklar bu haftalarda apache almayı düsünüyordum. 2 gün önce arkadaşım bi motor gösterdi bana biraz da araştırdım deneme fırsatımda oldu yani kısacası kafam baya bi karışık. bahsettiği motor mondial 150 MCX Roadracer. tvsyle karsılastırırken ilk olarak hakaret olarak gördüm bende. bi tarafta mondial bi tarafta tvs diyerek. ama motor hakikaten mondial sınıfında bi farklı. çevremdede gitgide artmaya başladı. kuryeci birisiyle konusma fırsatım oldu ve uzun bi muhabbet ettik sonuç olarak bana önerdi bu motoru. baya bi önyargıyla yaklaşıyordum ilk zamanlar fakat suan kafam karısık. yorumunuz ?
Yağını bakımdan bakıma değiştiriyorum 6000 bakımına 5500de falan gitmiştim kmde kapının önüne gelirken daha yeni 8500 oldu yani salı falan gidicektim bakıma da kısmet.
Eyv. sağol geldi adam yükledik 2 saat önce kapatınca gelebildi. yoğunmuş p.tesi bakıcakmış zaten benm motorada akşamına haber beklicem bakalım.
Eyv sağolasın vallahi bende şaştım kaldım ama tahminim o 2 3 arkadaşta tıkırtı var diyolar ya bende de vardı daha ilk aldığımdan beri motoru 500 1500 3000 6000 bakımlarına götürdüm 2 tanesinde bıraktım 1 gün ayrıca sadece o ses için bıraktım yine aynı devam ediyor bir şey yok deyip sallıyorlar en sonunda kalayladım cıktım ordan bisikletçiye verirsen servisliği böyle oluyor şimdiki servis yeni almış büyük motorlara falan bakıyormuş sağlam bir yere benziyor bakalım p.tesi akşamına doğru alıcaz haberimizi paylaşırım o zaman inşallah ciddi bir şey olmaz.
bu motorların bazılarında egzantrik sorunu var.benim usta zararı yok dedi ses gelse de biniyorum artık.umarım sıkıntı olmaz.garantiden yaptırmaya kalkınca motor 2 3 hafta kalıyo serviste.hiç uğraşamıcam.usta iyi niyetli biri. zararı yok dedi sadece ses yapar,kafana takmazsan bin takarsan halledelim dedi.2 3 hafta gözüm yemedi ve biniyorum artık.
ya o değilde bendede bir apache var 2008 kırmızı yılann
sorum şu ozellikle ramço reyize gelsin bu sorum .
simdi bizim motorlarda arka tekerdeki saplamalar varya o kırıldı bende kaplin lastiğine oturan dalga umarım anlatabilmişimdir . ustaya gösterdim ybr nin kiyle aynı gibi duruyor dedi ama forumdaki tvs ile ilgili herseyi okudum boyle bi soruna veya böyle bi bilgiye denk gelmedim ne kadar doğrudur bilen varmı veya parçayı siparis etsem ne kadar sürede gelir kocaelideyim .daha yeni aldım motoru 1 hafta olmadı böyle bisey olması üzdü beni ( cok kafaya kalkmamdan oluyor herhalde ) . herneyse bana yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı bilgi olarak olsun parça olarak olsun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:06 ----------
bir de motoru aldığımda 15 40 yağ koydum ama sert oldu galiba vites geçişlerinde ve kalkışlarda çok ses yapıyor yav ne yapmalıyım bu konuyada açıklık getirirseniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88337514/detay
http://www.suratmotor.com/detay.asp?...undetay&id=288
bu parçalar galiba arka dişli flanşı diye geçiyor. kaplin lastiğine oturan parça ama neden süratmotorda 65 tl iken sahibindende 15 tl onu anlayamadım .
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
http://www.motoay.com/default.asp?say=9&urun=549
bir de bunu buldum ... hangisi en uyumlu olur acaba ?
şu konuya göz atar mısınız
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post2739541
1. Resimdeki ybr nin amasörleri salınmış yani motor çökertilmiş. yapması çok basit amasörü sıkan 2 tane vida var gidonun bağlantı yerinde, onları gevşetip motoru bastırıyorsun amasör demirleri yukarı kalkıyor motor çamurluğa dayanıyor esneme payı kalmıyor yani. Alanyadaki hemen hemen bütün motorlar böyle todaylar bile
2. Resimdeki cant ı honda servislerinde bulabilirsin honda cg jant'ı. ilk çıkan ybr lerinkide telli janttı oda olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:11 ----------
egzantrik sesimi yapıyor? ben bakımlarını yapıyorum aksatmıyorum ama motoru gazlıyorumda. 2 saat boyunce hep dipgaz sürdüm ama banamısın demedi valla tık ses çıkmadı. Ben memnunum motorumdan. Egzantrik sesi yapmaz inşallah yapsada servise götürmem bişeyden anladıkları yok
selam arkadaşlar nasılsınız denizlideyim şuan...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
slm arkadaşlar herkese mrb sonunda apachemi aldım cok şükür.
aloo beyler yokmu cevap verebilecek bi şahıs
Ne sordun ki
www.erkakurye.com
SLM BEYLER BEN YENİ MOTOR ALACAĞIM SİZCE APACHE NİN HANGİ
MODELİNİ ALAYIM 2012 Mİ 2011 Mİ
BİDE APACHE 180 ABS TÜRKİYEYE GELECEKMİ
2011 12 aynı kasa zaten 180 i unut gitsin gelmez
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)