hehehehhehhehehh duysa ne yapacak olanlar oluyor............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selam arkadaşlar iyi akşamlar hepinize..
iyi çok şükür ramazan otel ev arası koşturmaca..sen ne yaptın bakalım bügün tel.den sonra...
irfan uğradı yanıma gözdağına çıktık... bir kaç saat muhabbet ettik.. 2 bayan bizi baya güldürdü...
denizli için son hazırlıklar yarin gece gidiyorum.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı aksamlar arkadaşlar aramıza yeni katılanlara hayırlısı olsun nasilsiniz arkadaşlar
Arkadaşlar kendi kız kardeşleriniz için aynı şeyi duymak istemeyeceğinizden eminim. Lütfen bu konulara daha i'tinalı yaklaşalım...
Neyse, 10-15 Ağustos arası Denizli'den başlayarak Antalya-Mersin-Adana-Osmaniye vs yapıcam (geri dönüşsüz). Kendi motoruyla var mı yol arkadaşı??? Bendeki motor Kuba CG 100 dik sport, yüküm ağır olacak... Sizin Apache'lere nazaran çok yavaş olabilirim. Ayrıca yarış tutturmak vs. bana göre olmadığını söyleyebilirim rahatlıkla... Ağustosun 6'sında bu yazıyı tekrar paylaşırım belki biri çıkar. tek başına motosiklet yolculuğu pek zevk vermiyor malesef, tabi bana göre...
günaydınlar nasılsınız................
Günaydın .. Bugün itibariyle internet kafede işe başlamış bulunmaktayım .. Demin topiğin ilk sayfalarını okudumda 2006da ki tartişmalar çok hoş (:
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
hayırlı olsun enes.............
enes sen tokat ın neresindensin... bir süre tokatta da çalıştım.. ses turizm im ile tokat ile... erektaş ile erbaa niksar... topçam ile tokat merkez ek seferlerine gidip gelmiştim...
ben motorcu gördümmü kesin düt yaparım... yada asker selamı çakarım...
dostlar motoru sattım istanbula geldim. geleli 1 hafta oldu, anca yerleşebildik. dükkanı istanbula taşıdık, bende okullar açılana kadar buralardayım.
çoğu arkadaşlarımızda burada olduğuna göre ziyaretinizi beklerim ona göre ;) karaköy tersane caddesinin sonunda (şişhane tarafında) hırdavatmarketim.com dükkanın ismi. beklerim
he karşıdaki arkadaşlarla da pazar günü buluşabiliriz
canlı canlı bi tanıyalım birbirimizi dimi canım
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)