TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Temmuz 2012, 12:39
Muğla veya Aydın tarafında motosikletin tüm bakımlarını çok iyi yapabilecek, gerçekten motosiklet ustası diebileceğiniz kimse var mı ?
Reklamlar
-
05 Temmuz 2012, 13:48
slm arkadaşlar motorumla uzun yola çıkacağım 2 kişi şuan km 2200 km de erkenden 2. bakımına soksak bi sorun olurmu acaba bi bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
-
05 Temmuz 2012, 13:55
ApRANT1 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar motorumla uzun yola çıkacağım 2 kişi şuan km 2200 km de erkenden 2. bakımına soksak bi sorun olurmu acaba bi bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
bişey olmaz bakımına sok yoluna çık hayırlı yolculuklar.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
05 Temmuz 2012, 14:37
evet arkadaşlar 5 adet yağ filitresi aldım... 5 lira tanesi... piyasada 10 -15 liraya satıyorlar..sanki altın kaplama.. 5 yağ değişi mi rahatım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Temmuz 2012, 15:08
ixeywent adlı üyeden alıntı
bişey olmaz bakımına sok yoluna çık hayırlı yolculuklar.
eyw kardeş
-
05 Temmuz 2012, 16:06
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar 5 adet yağ filitresi aldım... 5 lira tanesi... piyasada 10 -15 liraya satıyorlar..sanki altın kaplama.. 5 yağ değişi mi rahatım...
bende orjinal 9 tl ye alıyorum orjinal tvs getirtiyo usta. fakat değiştirmiyorum ustada gerek yok diyo çok önemli bişey değil dedi geçen açtım baktım tertemiz. 9100 km de 2, yağ filtresi ilkini 2500 de değiştirmiştim
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
05 Temmuz 2012, 16:17
schmarık adlı üyeden alıntı
eşşek meşşek tamam bunu boş verelim. Yanlış anlaşılabiliyor. Durdur yere yüksek gerilim çıkıcaktı az kalsın
Amacım kimseye hakaret vs değil.
Apache'de güvenemediğim tek nokta göstergenin arıza çıkarması ve arkadaki titreşim. Tek başıma binicek olsam birşey olmaz. Ben aldırmam belki ama. Arkadamda aile'den biri olur. Kız arkadaşım gelir
Normal bir arkadaşım gelir. Sonra bu ne böyle masaj koltuğumu derse kalırım ben orda
Şu apache ile 1 tur atma imkanı bulabilseydim çok iyi olurdu da bulamadım işde. Peki titreşim aşırı derece rahatsız ediyormu arkadakini? Mondial 100 ukh'lar var arkadaşlarımın onlarda da titreşim var eğer öyleyse titreşim hiç sorun olmaz benim için. Ama fazlaysa işler değişir. Hadi sağlıcakla kalın.
Bu titreşim olayı ne kadar büyütüldü arkadaş ya, şaşıyorum inanın Çin mallarıyla kıyaslamayın arkadaşlar, diğer türlü de zaten şöyle bi düşünün. Bir motor çalışıyor altınızda, bi mekanik hadise gerçekleşiyor. Bırakın da o kadar titresin çalıştığını anlayalım. Şahsi fikrim motor dediğin biraz titreyecek... Belki başka motorlara binmediğimden böyle düşünüyorum ama farketmez. Motorda artçı varken 100 km hızla istediğin yere git sorun olacağını düşünmüyorum. Bir de olayın şu yönü var; vatandaş motoruna bakmıyor, vidaları hiç sıkılmamış, sağı solu oynuyor anlayacağınız. Sonra bu motora bir başkası meraktan bakayım diyor, sonuç APACHE TİTRİYOR al sana manşet. Büyütmeyin arkadaşlar insan yapısı bu aletler en nihayetinde
Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)
-
05 Temmuz 2012, 16:30
arkadaşım herkezin keyfi ya bu ben daha apacheden titreşim şikayeti hiç yapmadım yani.ybrlerle yolda dalga geçmekten titreşimin farkında olmuyor insan:D:D
-
05 Temmuz 2012, 19:04
kuralsızlar adlı üyeden alıntı
arkadaşım herkezin keyfi ya bu ben daha apacheden titreşim şikayeti hiç yapmadım yani.ybrlerle yolda dalga geçmekten titreşimin farkında olmuyor insan:D:D
rampa yukarı arabada güzel sollanıyor hele uzun yollarda 1 2 kmlik rampalarda dalga bile geçiyorsun b segmenti ve dolu c segmentleriyle
-
05 Temmuz 2012, 19:05
bizim motorlara ilgi büyük.. göz dağına çıktık iki bayan motorlarla resim çektirmek için izin istedi.. sonraki muhabbet ise tam gırgırdı... ama ben 2 tekerli motorlara binmeyi tercih ettiğimden elimin tersi ile ittim...ama irfan in göz bebekleri kızları görünce iyice büyüdü:... adeta kızları gözleriyle soydu ... baksana kaşla göz arasında resim bile çekmiş...
Uploaded with ImageShack.us
burdan her ne kadar belli olmasada resim çekinilen motor cb 125....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
05 Temmuz 2012, 19:32
dolphin_star adlı üyeden alıntı
önde yok denecek kadar az. Yani ben onu yok sayıyorum çünkü okadarcık titreşim her motorda var sadece apachede değil. Arkada ise bu çin malları gibi değil asya, kuba vs. Gibi değil. Koltuğunda yok sadece ayak bastığın yerlerde var biraz. Ben arkayada bindim kendi motorumda rahatsız etmedi.. Haa bide şunu söyleyeyim arkadaki hız her viteste yada her devirde olmuyor 7000 devire kadar sorun yok hiç titremiyor. Ama 7000 devirden sonra hissediliyor. Mesela ben 5.viteste 80 km hızla hiçbir titreşim hissetmiyorum. Sende zaten arkanda eşin dostun varken hız denemesi yapacak değilsin demi
Hız denemesi yapmicam tabi ki yapmam da. Sen dedimiştin ya biz iki kişi 120 125 kapadık gittik ybr ile gittiğimiz yola diye ondan sordum.
Peki bu gösterge problemine yorum getirebilecekmisin? Herkezdemi var bu problem? Kronik bir sorun mu? Yoksa şans işimi? Çünkü ben memlekette kullanmayı düşünüyorum. Denize, balığa felan giderken. Malum yolların bazı bölümleri bozuk. Tıngır mıngır giderken zararı olurmu göstergeye pat diye bozulur felan sonra uraş dur yollarda
miginfly adlı üyeden alıntı
Bu titreşim olayı ne kadar büyütüldü arkadaş ya, şaşıyorum inanın
Çin mallarıyla kıyaslamayın arkadaşlar, diğer türlü de zaten şöyle bi düşünün. Bir motor çalışıyor altınızda, bi mekanik hadise gerçekleşiyor. Bırakın da o kadar titresin çalıştığını anlayalım. Şahsi fikrim motor dediğin biraz titreyecek... Belki başka motorlara binmediğimden böyle düşünüyorum ama farketmez. Motorda artçı varken 100 km hızla istediğin yere git sorun olacağını düşünmüyorum. Bir de olayın şu yönü var; vatandaş motoruna bakmıyor, vidaları hiç sıkılmamış, sağı solu oynuyor anlayacağınız. Sonra bu motora bir başkası meraktan bakayım diyor, sonuç APACHE TİTRİYOR al sana manşet. Büyütmeyin arkadaşlar insan yapısı bu aletler en nihayetinde
Yanlış anlaşılma var yine Çin mallarıyla kıyaslamadım ben orda. Çin malını örnek olarak verdim. Titreşimi bir çin malı kadar varmı diye. Yokmuş görüldüğü üzere. Teşekkür ederim. Zahmet edip zaman ayırıp yorum yazmışsınız. Sağolun.
-
05 Temmuz 2012, 20:57
Gökbörü adlı üyeden alıntı
Muğla veya Aydın tarafında motosikletin tüm bakımlarını çok iyi yapabilecek, gerçekten motosiklet ustası diebileceğiniz kimse var mı ?
aydın/kuşadası'nda motosprint var servisinden ben memnunun gayet ilgili arkadaşlar ustası da işin ehli leb demeden leblebiyi anlayan cinsten tabi bunlar benim görüşüm başkası gidipte hoşnut olmamışsa da ben bilmiyorum burda geçmedi hiç.
ne imzası beaaa
-
05 Temmuz 2012, 20:58
Hız denemesi yapmicam tabi ki yapmam da. Sen dedimiştin ya biz iki kişi 120 125 kapadık gittik ybr ile gittiğimiz yola diye ondan sordum.
Peki bu gösterge problemine yorum getirebilecekmisin? Herkezdemi var bu problem? Kronik bir sorun mu? Yoksa şans işimi? Çünkü ben memlekette kullanmayı düşünüyorum. Denize, balığa felan giderken. Malum yolların bazı bölümleri bozuk. Tıngır mıngır giderken zararı olurmu göstergeye pat diye bozulur felan sonra uraş dur yollarda
Yanlış anlaşılma var yine
Çin mallarıyla kıyaslamadım ben orda. Çin malını örnek olarak verdim. Titreşimi bir çin malı kadar varmı diye. Yokmuş görüldüğü üzere. Teşekkür ederim. Zahmet edip zaman ayırıp yorum yazmışsınız. Sağolun.
bence şans işi çünkü benim motorun kilometresinde daha hiçbir sorun yok 2100 km de motor. bozulan arkadaşlarınkide genelde tanzikli su tutmaktan bozuluyor. Daha köy yoluna girdim km bozuldu diyeni duymadım. Benim motorum valla sorunsuz saat gibi ama bakımlarını aksatmam hiç
-
05 Temmuz 2012, 21:11
bence şans işi çünkü benim motorun kilometresinde daha hiçbir sorun yok 2100 km de motor. bozulan arkadaşlarınkide genelde tanzikli su tutmaktan bozuluyor. Daha köy yoluna girdim km bozuldu diyeni duymadım. Benim motorum valla sorunsuz saat gibi ama bakımlarını aksatmam hiç
Allah kaza bela göstermesin. Nazar değmesin... Bakalım artık duruma göre alıcam bir motor. Ya ilk motorun diye alıcam bir honda titan delüx rahat edicem. Onlarda 12.5 hp'ymiş. Olsun oda az değil. Fiyatlarıda fazla değil. Yada Allah'ın izniyle kıyıcam paraya sıfır apache alıcam. Zaman göstericek. Hepinize çok teşekkür ederim. Üşenmeden bıkmadan sorularımı yanıtlama zahmetine girdiniz. Sağolun. Sağlıcakla kalın. Forumdayım ben yine bir yere gittiğim yok Mahçubiyetimi dile getirmek istedim.
-
05 Temmuz 2012, 21:15
hayırlı olsun hepimize benzine 13 kürüş zam yapılmış yarında motorine zam yapılacakmış
-
05 Temmuz 2012, 21:35
Allah kaza bela göstermesin. Nazar değmesin... Bakalım artık duruma göre alıcam bir motor. Ya ilk motorun diye alıcam bir honda titan delüx rahat edicem. Onlarda 12.5 hp'ymiş. Olsun oda az değil. Fiyatlarıda fazla değil. Yada Allah'ın izniyle kıyıcam paraya sıfır apache alıcam. Zaman göstericek. Hepinize çok teşekkür ederim. Üşenmeden bıkmadan sorularımı yanıtlama zahmetine girdiniz. Sağolun. Sağlıcakla kalın. Forumdayım ben yine bir yere gittiğim yok
Mahçubiyetimi dile getirmek istedim.
Allah razı olsun, cümlemize kazasız belasız sürmeyi nasip etsin Allah.
Kararın ney olursa olsun inşallah pişman olmazsın.
-
05 Temmuz 2012, 22:02
-
05 Temmuz 2012, 22:19
M.balibey adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun hepimize benzine 13 kürüş zam yapılmış yarında motorine zam yapılacakmış
iki ileri bir geri durmadan ilerliyor fiyatlar.. buarada motoru geçen hafta ilk aldığımda 16 lt benzin aldım 490km de motor şuan. gösterge 440kmde yarım depoya düştü. acaba 800km falan gidermi yoksa bunun göstergeside bizim kymconunki gibi son 50km kala bi andamı düşüyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
bizim motorlara ilgi büyük.. göz dağına çıktık iki bayan motorlarla resim çektirmek için izin istedi.. sonraki muhabbet ise tam gırgırdı... ama ben 2 tekerli motorlara binmeyi tercih ettiğimden elimin tersi ile ittim...ama irfan in göz bebekleri kızları görünce iyice büyüdü:... adeta kızları gözleriyle soydu ... baksana kaşla göz arasında resim bile çekmiş...
http://img521.imageshack.us/img521/8...1493998199.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
ne ballı adamsınız hee 30senedir istanbuldayım daha bana adres bile soran olmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
sabah işe giderken yenisahraya doğru çıkarken yolları kazımışlar asfalt atmak için tırtık tırtık yapmışlar yolu.500mt ayetelkürsi okuyarak gittim çok kötü bi his
-
05 Temmuz 2012, 22:27
çelikatlı adlı üyeden alıntı
iki ileri bir geri durmadan ilerliyor fiyatlar.. buarada motoru geçen hafta ilk aldığımda 16 lt benzin aldım 490km de motor şuan. gösterge 440kmde yarım depoya düştü. acaba 800km falan gidermi yoksa bunun göstergeside bizim kymconunki gibi son 50km kala bi andamı düşüyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
ne ballı adamsınız hee 30senedir istanbuldayım daha bana adres bile soran olmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
sabah işe giderken yenisahraya doğru çıkarken yolları kazımışlar asfalt atmak için tırtık tırtık yapmışlar yolu.500mt ayetelkürsi okuyarak gittim çok kötü bi his
benzin göstergesi eğime bağlı olarakta değişiyor şamandıra sol ön tarafta yokuş inerken artıp çıkarken azalma oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
http://img521.imageshack.us/img521/8...1493998199.jpg
Uploaded with
ImageShack.us
sizde de iyi şans varmış Ramazan abi bana hep barzolar denk geliyor bir kız gelse beraber foto çektircem
-
05 Temmuz 2012, 22:34
Allah razı olsun, cümlemize kazasız belasız sürmeyi nasip etsin Allah.
Kararın ney olursa olsun inşallah pişman olmazsın.
Amin...
Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi pişman olmam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)
Bu Konudaki Etiketler