BELKiDE BEN FAZLA CELALLENDiM, YADA O AN ALINGANDIN YANLIş ANLADIM. Ama motora eşşek arabası demen canımı sıktı. O eşşek arabasıysa bu durumda binende eşşek oluyor düz mantık! Herneyse sen öyle demek istemediğini söyledin büyütmeye gerek yok.
şimdi ben sana hikayemi anlatayım. Belliki bir zamanlar benim düştüğüm duruma düşmüşsün ybr mi apachemi konusu. Ben hondayı işin içine katmamıştım çünkü oldum olası sevemedim hondayı. O uçuk parça fiyatları yüzünden hondadan soğudum sanki bulunmaz hint kumaşı.
Ben 4 sene yamaha
YBR 125 kullandım.
şimdi senin tabirinle anlatayım dinle bak.
Ybr konforlu bir eşşek ne kadarda vursan gitmez.
Apache: asi bir arap atı gittikçe gider banamısın demez.
4 sene ybr kullandım sana ne yapacağını ne yapamayacağını söyleyeyim. Düz yolda tek kişi yatmadan eğer havada rüzgar yoksa bağrına çığrına 115 yapar 115 i geçerse eğer öpde başına koy. Eniş aşağı yatarak benim ybr anca 120lerde gidiyordu. iki kişi maksimum 90..100 arası. Uzun yola gitmeyi bence hiç düşünme yeni ybr lerin adını boşuna city koymadılar
şehir içi binmek için ideal motor. Ama şehir dışına çıkacaksan vay haline.... Ben 100 km yol yaptım kontak kapatmadan az daha motoru yakacaktım. Bileğim uyuştu gazı sabit tutmaktan. üzerine kompla uzandım düz yolda ama nafile yinede 115 i geçmedi yol bitsin die dua ettim.
Bir ay öncede aynı yola apache ile gittim 2 kişi 124..130 yapıştırdık yollarda işte dedim sürüş keyfi bu. Ama artçım aynı fikirde değildi çünkü arkada biraz titreşim var petrolde mola verdik çocuk hala titriyordu
şimdi sen karar ver apachemi ybr mi.
Yarış atı?
Konforlu eşşek?