TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Temmuz 2012, 13:01
ixeywent adlı üyeden alıntı
satılır tabi dişliyi yanına al git bi motorcuya iste verir ona görede dişliyi tutan 2 civata alacaksın. ramço resim atmadı ben atayım birazdan
ramço çook yavaş yaşlanıyomu ne
ramçonun ölüsü yeter yaa
yalnız göbekten biraz ağır haraket ediyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
http://c1207.hizliresim.com/z/3/96c91.jpg
işte dişli ve dediğimiz önündeki kilitmi pulmu herneyse:d:d resim akşam motorun farının önünde ve 1,3 tel kamerası ile çekildi anca o kadar olur
kusura bakmayın onun için
günayddınn
eyvallah kardeşim sağolasın gayet güzel görünüyor. Resmi kaydettim telefona parçacıya sorarım artık. şimdi bu dişlinin üstündemi oluyor altındamı?
Reklamlar
-
03 Temmuz 2012, 13:24
arkadaşlar askerlik şubesine git gel yapıyorum... işler çok yavaş işliyor... laylaylom o yüzden biraz sitres yaptım.. öğleden sonra biracık işim var sonra sırf değişiklik olsun diye şile yapabilirim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Temmuz 2012, 14:58
mrb arkadaşlar uzun araştırmalarım sonunda apache almaya karar verdim ve burdayım sizden bir konu hakkında yardım istiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91953194/detay
bu ilandaki apache yi almak istiyorum, üzerindeki 35 lik kappa çantasıyla beraraber ve artı olarak kışlık mont,ls2 kapalı kask, eldiven, branda, kilit, motoru gördüm çizik bile yok sizce peşin 3600tl alınır mı? şimdiden treşekürler..
-
03 Temmuz 2012, 16:12
mesut* adlı üyeden alıntı
mrb arkadaşlar uzun araştırmalarım sonunda apache almaya karar verdim ve burdayım sizden bir konu hakkında yardım istiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91953194/detay
bu ilandaki apache yi almak istiyorum, üzerindeki 35 lik kappa çantasıyla beraraber ve artı olarak kışlık mont,ls2 kapalı kask, eldiven, branda, kilit, motoru gördüm çizik bile yok sizce peşin 3600tl alınır mı? şimdiden treşekürler..
benim gözümde daha fazla bile eder. Kaçırma derim, tabi eğer dediğin gibi temizse
-
03 Temmuz 2012, 16:23
Fıyat güzel kaçırma bence o fiyatları boslar istiyor normal de
-
03 Temmuz 2012, 16:37
dolphin_star adlı üyeden alıntı
benim gözümde daha fazla bile eder. Kaçırma derim, tabi eğer dediğin gibi temizse
teşekürler.cevap için
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Fıyat güzel kaçırma bence o fiyatları boslar istiyor normal de
eyvallah teşekkür ederim ilginiz için az deredütüm vardı. ama karar verdim alacam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
benim ilk motorum olacak, cok hecanlıyım. perşembe veya cuma günü bende olacak inşallah.
-
03 Temmuz 2012, 16:43
mesut* adlı üyeden alıntı
teşekürler.cevap için
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------
eyvallah teşekkür ederim ilginiz için az deredütüm vardı. ama karar verdim alacam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
benim ilk motorum olacak, cok hecanlıyım. perşembe veya cuma günü bende olacak inşallah.
ben alalı 3 ay oldu motoru sanki daha dün almış gibi her bindiğimde heyecanlanıyorum valla
-
03 Temmuz 2012, 17:26
ben alalı 3 ay oldu motoru sanki daha dün almış gibi her bindiğimde heyecanlanıyorum valla
kazasız belasız binmeye devam edersin inşallah.
-
03 Temmuz 2012, 18:30
Kasko fiyatlarına baksanıza arkadaşlar :D Resmen yeni motosiklet parası...
http://www.otokritik.com/kasko-arac/...VS-APACHE.html
-
03 Temmuz 2012, 19:07
ramçonun ölüsü yeter yaa
yalnız göbekten biraz ağır haraket ediyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
eyvallah kardeşim sağolasın gayet güzel görünüyor. Resmi kaydettim telefona parçacıya sorarım artık. şimdi bu dişlinin üstündemi oluyor altındamı?
önünde oluyor işte o delikler birbirine denk geliyor.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
03 Temmuz 2012, 19:35
Gökbörü adlı üyeden alıntı
kaskolar öyle ben aldığımda motor 3850 tldi kaskosu 4300 tldi
-
03 Temmuz 2012, 20:06
200 km daha ekledim bu gün motorun km sine.. şile ye git gel yaptımm artı şehir içi sağa sola git gel... ybr ve apache kardeşliğinde git gel yaptık ama tozumu yutmak zorunda kaldı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Temmuz 2012, 20:38
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
200 km daha ekledim bu gün motorun km sine.. şile ye git gel yaptımm artı şehir içi sağa sola git gel... ybr ve apache kardeşliğinde git gel yaptık ama tozumu yutmak zorunda kaldı...
kaç km oldu abi bende dün gece 150 km yapmışım farkında olmadan durmaksızın canını alırcasına gazlamama rağmen tık demedi bir sorum olacak abi size bizim motorların fazı hs1 ampul türü bunu h4 ampul takabilir miyiz 35 watt olanlardan
-
03 Temmuz 2012, 21:52
önünde oluyor işte o delikler birbirine denk geliyor.
eyvallah kardeşim sağolasın
-
03 Temmuz 2012, 23:18
M.balibey adlı üyeden alıntı
kaç km oldu abi bende dün gece 150 km yapmışım farkında olmadan durmaksızın canını alırcasına gazlamama rağmen tık demedi
bir sorum olacak abi size bizim motorların fazı hs1 ampul türü bunu h4 ampul takabilir miyiz 35 watt olanlardan
olur kardeşim ben 55w olanlaardan taktım ama sonra söktüm kasıyo tesisatı
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
03 Temmuz 2012, 23:20
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
olur kardeşim ben 55w olanlaardan taktım ama sonra söktüm kasıyo tesisatı
yok ben 35 watt olanlardan motosiklet için olanları takıcam takılması nasıl peki direk mi bağlanıyor araba gibi yoksa ekstra bir işlem lazım mı
-
03 Temmuz 2012, 23:53
yok ben 35 watt olanlardan motosiklet için olanları takıcam takılması nasıl peki direk mi bağlanıyor araba gibi yoksa ekstra bir işlem lazım mı
basit takması ilk defa tak sök yapacaksan sökerken ne yaptığına dikkat et
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
04 Temmuz 2012, 00:30
kaç km oldu abi bende dün gece 150 km yapmışım farkında olmadan durmaksızın canını alırcasına gazlamama rağmen tık demedi
bir sorum olacak abi size bizim motorların fazı hs1 ampul türü bunu h4 ampul takabilir miyiz 35 watt olanlardan
yanlış hatırlamıyorsam benim motorun orjinal ampul üstünde phılıps (yanlış yazmış olabilirim) h4 yazıyordu yarın bi bakayım.
dün bi basayım dedim düz yolda kapandım baktım 130 olmuş dedim gavur gidiyor:d 14 dişli düşünüyorum yine ama bilmiyorum rampada beni çift kişi üzmemesi gerekiyo 14 de üzüyo :d
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
-
04 Temmuz 2012, 00:31
h4 ampül.. orjinal 35 watt..
-
04 Temmuz 2012, 00:47
S.a beyler. Zart diye damdan düşer gibi geldim ama kusuruma bakmazsınız inşallah.
Motorlarınızdan memnunmusunuz? Vibrasyon dışında bir sorun,sıkıntı varmı acaba? Göstergesi bozulup duruyordu bu eşşek arabasının Ama ne yalan söyliyim iyi gidiyor bu eşşek arabası
Ramço sen bir ara ybr kullanmıştın hatırladığım kadarıyla. Ybr'den sonra nasıl geldi apache? Yorumlarını, görüşlerini merak ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler