Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kazasız belasız..
    ramço naber o tık tık ses ön balatadanmış balata yuvasındaki metal yay gibi bişey var o yerine oturmamış balatada yerine oturmamış ordan geliyomuş tekeri falan sökmeden halledildi.. teker falanda sökülmediği için amasör yağlarını falan hiç söylemedim haftaya 500bakımında amasörün yağınıda kalınlaştırcam arkaya çanta taktırıcam lastik almaktan şuan için vazgeçtim zenon takabilirim onun yerine...
    izmirdeki arkadaşlar negüzel organizasyon yapıp buluşuyo bizde yapalım istanbulun apaçileri olarak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan benim motordada ipone tam sent 10 50 katrana yağı var alet ısınınca şıkırtı var yağdanmı bilmem, geçenlerde de vitesi attım gazı verdim vites boşa attı yağdanmı yoksa 1 den 2 ye azmı kaldırdım vitesi. yoksa ipone dan mı kaynaklanıyo
    daha önce ipone 10 40 yarı sentetik vardı havalar ısınınca motor fazla titriyo gibi gelmişti.
    borpower bile debriyaj kaçırır kullanma dediler, yetkili müdür bile dedi ama ben 2 kere koydum apacheye hiç problem yaşamadım 1 2 kere vites boşa çıktı okadar
    ipone gibi bir yağın böyle bir sorun yaratacağını sanmıyorum..ama bizim motorlar kesinlikle ince yağ sevmiyor..sentetik yağ kullanıyorum ama birde yarı sentetik denemek lazım fikir sahibi olmak adına..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

izmir ekibi buluşma org.iyi de daha bir ortak nokta belirlesek te bizlerde katılsak edremit altınoluk ayvalık ekibine çok uzak kalıyor..mesela aliağa tam orta nokta..orada buluşup toplanabiliriz ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

bugün güzelce yıkattım apache'mi..arkadaşımın dükkanına uğramışken motor hediyesi olarak boya koruma uyguladılar güneşte nasıl parlıyor anlatamam..

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ipone gibi bir yağın böyle bir sorun yaratacağını sanmıyorum..ama bizim motorlar kesinlikle ince yağ sevmiyor..sentetik yağ kullanıyorum ama birde yarı sentetik denemek lazım fikir sahibi olmak adına..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

izmir ekibi buluşma org.iyi de daha bir ortak nokta belirlesek te bizlerde katılsak edremit altınoluk ayvalık ekibine çok uzak kalıyor..mesela aliağa tam orta nokta..orada buluşup toplanabiliriz ;)
    kardeşim sorun yağın sentetik olması değil, sorun yağın yaz ayı için çok ince kalması. Ben yarı sentetik koydurdum 500 bakımında. Castrol power1 10.40 yarı sentetık. Ama aynı sorun bendede var uzun sure bınınce vıteste kemıklenme yapıyor ve pıston sankı dısarda calısıyor gıbı.
    Biz ramço ile shell advance ultra 15.50 tam sentetik düşünüyoruz. Ramço kullanmış çok başarılı diyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

bugün güzelce yıkattım apache'mi..arkadaşımın dükkanına uğramışken motor hediyesi olarak boya koruma uyguladılar güneşte nasıl parlıyor anlatamam..

http://c1206.hizliresim.com/y/y/91m42.jpg
    ayna gibi maşallah insan binmeye kıyamaz
    normalde ne kadar yapıyorlar dostum bende düşünüyorum yaptırmayı. bide nasıl yapılıyor cila gibi bişeymi sürüyor?

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    yunus evet ince yağı sevmiyor bizim motorlar..shell den önce motul deneyeceğim

teşekkür ederim..evet kıyamıyorsun o halini görünce beyaz bir pasta,yedirdikçe beyazlaşıp donuyor boya üzerinde..10 dk kadar bekleyip siliyorsun,inanılmaz pürüzsüz ve parlak bir hal alıyor..6 ay her türlü boyanın solması,yanması,matlaşmasına karşı da garanti veriyorlar..normalde otomobillere 80TL alıyorlar..motor için ne istenir bilmem..benimki hediye oldu

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    yunus evet ince yağı sevmiyor bizim motorlar..shell den önce motul deneyeceğim

tamam kardeşim izlenimlerini paylaşırsın

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız..
    ramço naber o tık tık ses ön balatadanmış balata yuvasındaki metal yay gibi bişey var o yerine oturmamış balatada yerine oturmamış ordan geliyomuş tekeri falan sökmeden halledildi.. teker falanda sökülmediği için amasör yağlarını falan hiç söylemedim haftaya 500bakımında amasörün yağınıda kalınlaştırcam arkaya çanta taktırıcam lastik almaktan şuan için vazgeçtim zenon takabilirim onun yerine...
    izmirdeki arkadaşlar negüzel organizasyon yapıp buluşuyo bizde yapalım istanbulun apaçileri olarak
    hadi hayırlısı.... bende bu gün parçacıma gittim yağ filitresi için pazartesi gelecek filitre ..sanırım 6-7 liradan temin edeceğim filitreyi.. eskileri beş liradan alıyordum ama aradan birr kaç sene geçti.. ama motorcular 10 liraya satıyorlar...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

benzini nerden ucuz alırız sen onu söyle

Motosikleti
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benzini nerden ucuz alırız sen onu söyle
    full den ama ben full ün yakıtını kullanmıyorum..opet yada shell den al.... zaten melet az yakıyor............

sen ne işle meşgülsün..........
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

miginfly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vergisiz
    Bugün 4,18 tl den benzin aldım gayet mutlu ediyor
    umtuls bunu beğendi.
    Tek derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş...Hz.Mevlana(r.a)

Motosikleti
    Alıntı miginfly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün 4,18 tl den benzin aldım gayet mutlu ediyor
    altında bi r1 olsun hiç mutlu olmazsın.. soruyor mübarek....

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    full den ama ben full ün yakıtını kullanmıyorum..opet yada shell den al.... zaten melet az yakıyor............

sen ne işle meşgülsün..........
    matmaadayım kadıköyde

Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    250 metre uzaklıktaki evime 20 km yol dolanıp gidiyorsam ben bu motoru gerçekten sevdim demektir
    bu arada yarım saat önce yaptığım hız denemesinda daha önce 134ü geçmeyen motorum 137 yaparak beni biraz daha kendine bağlamış bulunmaktadır =))
    sbr bunu beğendi.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    .................

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar..

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    https://rapidshare.com/#!download|45....pdf|45008|0|0
    buyrun arkadaşlar rtr 160lığın servis manueli bizimkiyle aynıdır diye tahmin ediyorum

İ2MİRLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    selamın aleyküm cümnetten günaydın arkadaşlar iyi pazarlar....

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------

Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar.. bu sabah sürat motordan sarı renk apache almış bulunuyorum. izlenimlerimim anlatıyorum vakti olan okur)
    1) öncelikle sürat motora teşekkürler, gerçekten çok ilgilendiler. işlemler çok hızlı gerçekleşti..trafik sigortasını 113 tl ye yaptırdım
    2) sele altındaki grenajda ve depo yanındaki grenajda çizikler vardı, yenisiyle değiştirildi.(taşıma esnasında bu durumlar olabiliyormuş)
    3) motorda titreşim var kimse kimseyi kandırmasın belki ilerde azalır..
    4) performans çok iyi, her ne kadar sıkıştırmasamda beni tatmin etti..
    5) motor sesi çok güzel, tok çıkıyor..
    6) sabırsızlıkla rodajın bitmesini bekliyorum)

toplanırkene bir iki resim

http://<a href="http://i45.tinypic.c...f0egqd.jpg</a>

http://i46.tinypic.com/16kuio5.jpg
    hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan ........

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------

Alıntı _PhOeNiX_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buluşmayı ayarlayalım. Balçova tarafındayım ben. Alsancak-Bornova yada İnciraltı tarafı.. Neresi denirse uygundur.

13 gündür motor yatıyor. Değiştirmek istediğim bir kaç parça ve almak istediklerim var. Özellikle çanta konusunda konuşuruz iyi olur.

Yarın veya önümüzdeki bir zamana buluşma ayarlancaksa PM atın Facebook ve e-mail adreslerini özelden temin ederiz.
    bende yeşilyurtta oturuyorum yakın sayılırız
    HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150 2011 GRİ
    s.a arkadaşlar bügün itibariyle MT ailesine katılmış bulunuyorum.. saygılar.

İ2MİRLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE RTR 150
    Alıntı mesut* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar bügün itibariyle MT ailesine katılmış bulunuyorum.. saygılar.

aleyküm selam adaş hoş geldin
    HAYAT İKİ TEKER ÜSTÜNDE 7000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR EN UFAK HATANDA BİTER YANİ HAYAT BİZE GÜZEL

Motosikleti
    günaydın. Yeni gelenler hoş geldiniz.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    günaydın kanka... benim motorun önüne koyacagim alüminyum parça geldi yalnış ters tarafa bükmüşler napcaz
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler